Home \ Sport
 

Gå 5 kilometer.

 

kjører over 5 kilometer tilsvarer 3,1 kilometer lang. Noen mennesker kjører alltid dem når de får en sjanse. Hvis du bare begynner å løpe og aldri har konkurrert før, kan ideen være skremmende. Men med en personlig trening kan du overvinne de mentale blokkene. Dette vil hjelpe deg med å nå dine mål for de 5 kilometer. Gå 5 kilometer som treningsøkt. Registrer deg for løpet du vil kjøre og måle din egen fart med andre på konkurransedagen.

               

Fremgangsmåte .

    

     Trening for en løp over 5 kilometer  ,

    
   
 1.            1      Finn ut ditt treningsnivå. Hvis du er fysisk egnet, må du sannsynligvis bare vente til å løpe.       
 2.  
 3.             2      Bruk en hoppestart eller støtte for å starte sakte. Mange organisasjoner har trener for løp over 5 kilometer. Running Planet og Mayoclinig tilbyr programmer som tillater folk uten fitness bakgrunn å trene for en 5 kilometer løp.  
    
  • Start sakte med å endre intervaller for å gå og løpe. De fleste programmer lar deg gå 90 sekunder og deretter løpe i 60 sekunder til du er på det punktet hvor du kan gå 5 kilometer.
  •  
  • Det anbefales å kjøre som en absolutt nybegynner for første gang 2-3 ganger i uken, avhengig av treningsnivået. Gi din muskel og senneapparat den nødvendige regenerasjonen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Tren hver dag. Selv om du ikke går hver dag, er tilstrekkelig fysisk aktivitet viktig for en 5 kilometer løp.  
    
  • Velg en annen type aktivitet for dagene du ikke kjører. Dette kan svømme, en sport som tennis eller basketball eller aerobic på treningsstudioet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Tren med andre. Mange synes det er nyttig å få støtte fra andre løpere under trening. Inviter en venn, nabo eller familiemedlem.        
 8.  
 9.             5      Spis godt. Kroppen din vil gjøre en bedre jobb med å trene de 5 kilometerene når de er matet på fettfattige proteiner, kullgulv, samt vitaminer og fiber avledet av frisk frukt og grønnsaker.  
    
  • Drikk mye vann. Når du trener, trenger kroppen ekstra væske. Drikk vann hele dagen lang.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Overvinne dine mentale blokker. Du kan være bekymret fordi du er for feit eller for langsom eller bare ikke i stand til å kjøre hele avstanden. Arbeid deg gjennom dem, og du vil bli mentalt så sterk som du vil være fysisk sterk.                  
 12.  
 

=

            

Registrer deg for en løp over 5 kilometer = .

    
   
 1. Sammenlign de 5 kilometer rase som kjøres i ditt område. De fleste samfunn har hendelser gjennom hele året.        
    
  • Tenk på å delta i ditt første løp over 5 kilometer om våren eller høsten. På denne måten vil de ekstreme temperaturene ikke bremse deg ned eller forårsake ekstra ubehag under kjøring.
  •  
   
 2.  
 3. Forbered ditt løp riktig. Du trenger minst 8 uker til å trene. Velg løpene som vil finne sted om to måneder tidlig.        
 4.  
 5. Velg et løp over 5 kilometer som appellerer til deg. De fleste løpene er for veldedighet, og hvis du vil støtte en organisasjon eller en grunn, melde du deg på et løp som donerer penger til oppdraget.        
 6.  
 7. Få deg og dine lagmedlemmer oppe på konkurransedagen.        
    
  • Betal de nødvendige registreringsavgiftene. De er vanligvis ikke mer enn € 7,50 opptil € 26,25 for en 5 kilometer kjøring.
  •  
   
 8.  
 9. Les reglene for løpet slik at du vet hvilken tid du skal vises, hvor du skal rapportere, og hva du skal gjøre før løpedagen.        
 10.  
 

     Gå 5 kilometer  ,

 
   
 1. Sov godt natten før. Du kan være nervøs eller opprørt, men en god natts søvn er svært viktig for prestasjonen.        
 2.  
 3. Ha en god frokost. Fokus på proteiner og komplekse karbohydrater. Egg og fullkornsrøtter er for eksempel en god frokost for en løpedag.        
 4.  
 5. Bruk behagelige løpeklær. De fleste går i shorts eller leggings og en topp eller en t-skjorte.        
    
  • Sjekk komforten på skoene dine. Ikke bruk nye sko på løpedagen. Du er best iført støttende løpesko som er komfortable og passer godt.
  •  
  • Bruk en lue, solbriller eller noe som vil hjelpe deg til å føle deg komfortabel, holde seg tørr og fokusere på kjøringen.
  •  
   
 6.  
 7. Hold deg i din egen fart. Dette er et løp, men du trenger ikke å fullføre først. Kjør med samme hastighet som i trening.        
 8.  
 9. Sett deg selv et mål. Det skal være enkelt. For eksempel må målet ditt i ditt første 5 kilometer løp være å løpe løp til mål. Hvis det er ditt andre eller tredje 5 kilometer lange løp, må målet ditt være å kjøre et nytt personlig beste.        
 10.  
 11. Se opp for sporet og spesielt hvis du aldri har kjørt det før.        
 12.  
 

             

Tips .

                  

Advarsler .

      

        
Sport populær:
Å gjøre sport på soverommet.

Gi mer kraft til en golfklubb.

Ring Ducks.

Ripstick stasjon.

Gå en kilometer om fem minutter.

Ta en morgen tur eller morgen løp.

Arbeid på rygmuskulaturen hjemme.

Pust bedre.

Bygg underarmen muskler.

Beslutter mellom Yoga og Pilates.

Velg en kampsport.

En Strike Bowling.

Charge Fitbit.

Lag bicep krøller.

Rull fremover.

Bruk en skumrulle.

Kajakkpadling.

Vinn en langrennsløype.

Klatre på et kokosnøtt tre.

Dribling som Cristiano Ronaldo.

Bruk en Katana riktig.