Home \ Sport
 

Bowling.

 

Bowling er en populær sport over hele verden i disse dager. Det er mange klubber og konkurranser. Slik blir du en stor bowler.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Forskning. Søk på internett for lokale bowlingsenter. Velg fra tilbudet de institusjonene som passer best for din geografiske levestilstand.        
 2.  
 3.   2      Se bowling på TV. Se fagfolk nøye og studere teknikken deres.     
 4.  
 5.   3      Lær jargongen. Du landet en "streik" når alle kjeglene faller over. En "ekstra" er en hit der alle kegler faller over på det andre forsøket. Det vanskeligste søppelet er keglene fra 7 til 10.     
 6.  
 7.   4      Besøk et bowlinghall i nærheten og snakk med bowlere og ansatte. Du kan finne nye venner også.     
 8.  
 9.   5      Lag bowlingsko. Vanligvis er en normal skostørrelse tilstrekkelig. Hvis du spiller i gatesko, vil det få deg til å "stikke" eller ikke skli nok. Du kan også legge striper på spillefeltet eller ødelegge det.     
 10.  
 11.   6      Finn den rette ballen. Du kan søke etter farge eller størrelse. En kule som veier 14-16 pund er det riktige formatet for de fleste voksne menn, men faktisk vekten som får deg til å føle deg bra er det som betyr noe. Generelt kan du velge en litt tyngre versjon hvis ballen passer deg og du velger en av de innvendige kulene fra hyllene. Også, du bør ikke spille med en ball som er for lett for deg, fordi du kan skade deg selv eller, sannsynligvis, skade ballen. Et godt sted å starte er å beregne 10% av kroppsvekten i pund opp til maksimalt 16 pund.     
 12.  
 13.   7      Bestem om en bestemt ball passer deg. Trykk litt på tommelen i tommelhullet (det enkelte hullet), Tommelen skal passe komfortabelt uten å ha sittende fast når du trekker tommelen ut igjen. Hvis det passer godt uten å klemme seg og det ikke er for stort, må du trykke på trykk med tommelen for å holde den i hullet, skyv tommelen lett inn i tommelhullet og legg midt- og ringfingeren "over" to andre hull. Hvis "spenningen" er riktig, må de to fingrene ligge lett og komfortabelt over de to hullene, slik at midterlinjene kommer opp med siden nærmest tommelen. Skyv de to fingrene inn i hullene hvis spenningen er riktig. Som tommelen bør din langfinger og ringfinger passe komfortabelt i hullene uten å kreve for hard tilgang og glir ut av hullene like jevnt. Hvis alle disse kriteriene er oppfylt, har du funnet ballen som passer deg.     
 14.  
 15.   8      Velg ditt kurs (eller baner når flere mennesker spiller med deg) fra tilbudet og lag din ball. Kanskje du vil bunke alene, med venner eller familie? Enten du bowl alene eller med andre, bør du ta deg tid. Ikke skynd deg for å hente ballen når det er din tur eller når ballen kommer tilbake fordi du ikke har scoret. Dette betyr at du gjør dine skritt bevisst og med tillit.     
 16.  
 17.   9      Hold ballen riktig. Plasser langfingeren og ringfingeren i de to øverste hullene mens du legger tommelen i det enkelte hullet. Hold ballen lett ved din side med bowlinghånden under ballen og den andre hånden støttende under den. Det er andre håndstillinger du kan bruke, men for nybegynnere er den ovenfor beskrevne den beste og vil forårsake minst mulig stress hvis det gjøres riktig.     
 18.  
 19.   10      Kjør aldri til utgangslinjen når du kaster ballen. Den generelt aksepterte dråpen spilles med rette rygger, skuldre sentrert på målet ditt, litt bøyde knær og en parallell fotstilling med "skyvefot" litt foran de andre. Din skyvefot vil være motsatt fot av hånden du bruker til ballen (en høyrehendt spiller vil glide med venstre fot). De fleste nybegynnere begynner med en "fire-trinns dråpe". ~ Like før og mens du gjør det "første skrittet" ved å rope med den bakre foten på siden av ballen, bør du prøve å skyve ballen rett fram til armene dine er helt utvidet på bakkenivå. Din tomme hånd når over til ballen for å støtte den fra under. ~ Så snart du starter ditt "andre skritt", svinger du ballen bakover uten å presse den. Den svingende kan føre til at skuldrene dine svinger i retning av hånden som holder ballen. Dette gjør det vanskeligere å slå målet. ~ Under ditt "tredje trinn" bør ballen være på vei fremover. Igjen, bør du ikke prøve å tvinge dem eller bruke muskelkraft, da dette kan slå skuldrene av sporet. Ditt "fjerde og siste skritt" bør falle sammen med å slippe ballen, ideelt med foten "glide" fremover. Unngå en plutselig stopp der du kan skade kneet. Det er bedre å bøye knærne, hold ryggen rett og hodet oppreist. Dette vil hjelpe din nøyaktige lek og redusere potensialet for skade.     
 20.  
 21.   11      Vedlikehold en strukket, fremadstilling og la ikke kroppen din bøye slik at posisjonen til hånden som holder ballen, forbli mer eller mindre uendret litt under og bak ballen under svingning. Hvis det er riktig utgitt, skal tommelen skyve ut først, etterfulgt av andre fingre. Dette hjelper i rotasjonen av ballen, noe som gjør det lettere å opprettholde sporet og fremover når det treffer sporet. En solid dråpe vil ta tid og praksis for å mestre det perfekt, og det vil alltid være en liten forandring eller forbedring.     
 22.  
 23.   12      Når du sikter, er pilene et godt utgangspunkt. Det kan også være diamant symboler eller mørkere barer lenger ned i bandet av sporet du bruker, men generelt er den avanserte bowler vant til å se og vurdere "punktet" eller hvor ballen er treffer og begynner å rulle på "pin" (1-3 for høyrehåndet, 1-2 for venstrehåndet). Hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne, er den andre pilen på høyre side for høyrehånd og motsatt for venstrehåndet) et godt utgangspunkt. Men ikke anta at du vil slå en streik bare fordi du slo marken. Bowling innebærer å observere hvordan ballen virker og se hvordan det treffer eller savner målet ditt fra markeringene. Betingelsene er alltid forskjellige når ballen beveger seg på banen. Fordi du ikke kan se endringene på grunn av betingelsene og bare observere effekten som den har på dine og andre handlinger, kan det være vanskelig å tilpasse seg ulike veier hver gang.     
 24.  
 25.   13      Rengjør dine hender på svette. Pass på at hendene dine er helt tørre hver gang før du berører ballen igjen. Du kan bruke fiolinharpiks som du finner i de fleste sportsbutikkene for å gjøre fingrene og tommelen "grippy" og mindre glatte.     
 26.  
 27.   14      Hold oversikt over resultatene dine ved hjelp av datamaskinen i nærheten av sitteplasser. Det er bare noen få anlegg igjen der det ikke er noen automatisk scoring, men anlegget kan ha mislyktes. Hvis dette er tilfelle, vil du bli gitt en bue for å skrive ned poengene dine. Området på nedre venstre side av hvert bord er ment å registrere den første rullen og vinduet på venstre side av det er for den andre rullen eller hvis du kastet en streik. En streik er merket med en "X" og et ekstra med en "/". En streik teller 10 poeng pluss de neste to kastene og en ekstra teller 10 poeng pluss neste kast. Hvis du slår en streik på den første runden i det tiende bordet, vil du ha to flere ruller for å nå din endelige poengsum. 300 er den høyeste poengsummen du kan få.     
 28.  
 29.   15      Uansett hvor bra du spiller bowling, bør du prøve å puste sakte og dypt, å slappe av og ha det gøy. Til slutt er det bare et spill.     
 30.  
 31.   16      Hvis du virkelig ønsker å forbedre spillet, kan du søke hjelp fra andre erfarne spillere og trenere. Det vil alltid være nyttig å bli overvåket av et kritisk øye, da dette vil tillate deg å oppdage ting du ikke hadde anelse om.               
 32.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Sport populær:
Opplev et eventyr.

Bøy knær med knærproblemer.

Vinn på Armwrestling.

Yoga som et middel for å overvinne aggresjon.

Ripstick stasjon.

Spille volleyball.

Inkluder i golf.

Utfør kråkeposisjonen i yoga.

Passe til fotball.

Sikkert faller.

Forbedre slaghastigheten.

Bli med på kneet.

Slå et hjul.

Styr overkroppen.

Sparker en fotball.

Tren kroppsenteret ditt.

Enkelt synke et hoppeskudd.

Gjør benoppganger.

Utfører en skruebalanse.

Bygg muskelmasse.

Hit herderen.