Home \ Sport
 

Batting a baseball.

 

Å slå en ball er en av de vanskeligste tingene å gjøre i sport, men det er også det morsomt. Fysisk fingerferdighet og mental konsentrasjon er like viktig når det gjelder å få ballen riktig. Når du får det ut, må du trene så ofte du kan, slik at du blir bedre som en hitter.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Tar riktig stilling  ,

    
   
 1.                    1      Stå i batterirommet. Hvis du er høyrehendt, står du på høyre side av streiken og omvendt, hvis du er venstrehåndet. Fra kroppen står ca 0,3 m bak merket, slik at venstre side av kroppen din (eller høyre side hvis du er venstrehåndet) peker på Pitchers Mound.  
    
  • Ikke stå for nær, men ikke for langt unna slag. Hvis kassen kaster en innvendig tonehøyde, er det mye vanskeligere å slå ballen hvis du er for nær kjeften. Men hvis du er for langt unna slag, kan du ikke slå ballen riktig på bestemte plasser. Du må finne den rette stillingen.
  •  
  • Ikke stå for nær foran eller bak boksen. Hvis du står nøyaktig motsatt hit, er du i den beste posisjonen for å slå ballen direkte. Etter å ha trent mye, kan du eksperimentere med om du beveger deg fremover eller bakover, avhengig av hvordan banen blir kastet.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Sett føttene i riktig posisjon. Stå med føttene om skulderlengden slik at kroppen din er balansert. Plasser føttene i takt med slåen, slik at kroppen din er i posisjon der du kan slå ballen med maksimal kraft.        
 4.  
 5.                  3      Stryk knærne litt. Ta en holdning der du umiddelbart kan slå slaggraden enkelt og tvinge. Det er best å strekke knærne komfortabelt. Hvis du står der og har beina rett, taper momentet styrke. Å strekke knærne for mye kan være uheldig hvis banen er litt høy.                  
 6.  
             

    2      Hold racketen riktig  ,

    
   
 1.                  1      Hold flaggermus med begge hender. Hvis du er en høyrehendt person, hold bat et par tommer over basen med venstre hånd og hold den over høyre hånd (hvis du er venstrehåndet, må motsatt gjøres). Hendene skal berøre lett. Du bør låse racketen godt, men håndtaket bør forbli fleksibelt. Hvis grepet er for stramt, er det ikke så lett å svinge racketen riktig.  
    
  • Ikke hold klubben på håndtaket for høyt eller for lavt. Din hånd skal være noen få inches under bunnen av racketen din.
  •  
  • Pass på at flaggermuset har riktig vekt for deg. Du bør være i stand til å holde flaggermuset komfortabelt og på rett sted. Hvis du har en tendens til å "choke up" (det vil si at du har hånden din høyere på klubben) for å svinge, trenger du sannsynligvis en lettere klubb.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Hev flaggermusen. Hold formen på albuen din bøyd og hendene dine på brystnivå, omtrent seks inches fra kroppen din. Sett albuens rygg i en linje med skulderen eller pek litt ned.        
 4.  
 5.                  3      Ta batene i en viss vinkel. Ikke heng flaggermuskelen på skulderen eller hold den loddrett. Raketten skal være litt bak hodet.        
 6.  
             

    3      Swing baseball bat  ,

    
   
 1.                  1      Skift vekten og gjør et lunge. Når ballen treffes må du skifte vekten og sikte mot kroppen din på kassen. Så ta et skritt fremover. Normalt bør noen få sekunder før ballen nærmer deg, skifte vekten slik at kroppen svinger ut av stillingen i en flytende bevegelse. Når det kommer til timing, styrer øvelsen det. Man vil etter hvert komme til å forholde seg til hvordan man skal skifte vekten nøyaktig for å sørge for at ballen treffer flaggermuset.  
    
  • Noen baseballspillere løfter og bøyer knærne mot torsoen før de tar et stort skritt fremover; men det er ikke absolutt nødvendig med mindre du tror at dette vil gi deg mer kraft (eller hvis du finner at det gir farten mer flair).
  •  
  • Når du treffer ballen og svinger den, skift vekten helt fram til foten din. Baksiden av foten skal svinge slik at tåen berører bakken.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      La hendene glide mot ballen. Hvis du er i ferd med å skifte vekten, begynn med svingen din ved å svinge hendene på ballen i en rask bevegelse, nesten som å prøve å slå ballen med bunnen av racketen , Forleng armene dine og plasser racketen slik at ballen raser framsiden av racketplaten.  
    
  • Når flaggermusen treffer ballen, skal den dominerende håndflaten peke opp og den andre håndflaten mot bakken.
  •  
  • Hold albuene nær kroppen når du svinger gjennom med full kraft.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Glem aldri å slå gjennom. Swing bat gjennom etter at du har truffet ballen. Det var nesten som om flaggermuset gjorde en full tur rundt kroppen din. Hvis ballen treffer klubben, bør kroppen din slå på bekken mens du svinger, og så skal kroppen din peke på feltet. Dine føtter forblir fremdeles i startposisjonen.        
 6.  
             

    4      Se ballen og trykk den  ,

    
   
 1.             1      Hold alltid øynene på ballen. Man bør holde øye med ballen fra det øyeblikket kassen kaster ballen på deg til den treffer racketen. Her er det spesielt på det mentale fokuset; Hvis du mister ballen, vil det være veldig vanskelig å slå den. Det er også viktig at du bestemmer om du har en god tone for å slå. Hvis det kommer slik at ballen kommer direkte over platen av streikssonen, dvs. området mellom knærne og overkroppen din, så kan du slå ballen bra. Hvis ballen ikke er i streikssonen, kan du ikke få en solid slag.       
 2.  
 3.                  2      Prøv å slå ballen på det perfekte stedet for din flaggermus. Bollen bør trekkes noen få inches fra enden av racketen og ikke på toppen av racketen. Du må slå ballen direkte midt i racketen slik at den ikke spretter av kanten av racketen. Swing flaggermusen jevn, slik at du har den høyeste sjansen til å få en god punch.  
    
  • Ikke gjør et øvre kutt. Armene og klubbene dine skal strekkes relativt rett fra kroppen din (i riktig vinkel for å gjøre en god tonehøyde) slik at du får mest mulig ut av skuldermuskulaturen. Dette gir deg bedre sving og mer fart.
  •  
  • Ikke slå ballen for kjedelig. Hvis du treffer, bør du savne ballen så mye som mulig for å reversere spinn. Hvis du spinner en ball, vil den flyve mye lenger. Hvis du er nybegynner og har problemer med å holde klubben rett og ikke slå ballen riktig, plasserer du tommelen på den ikke-dominerende hånden på bunnen av racketen.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Slipp bat og løp. Hvis du treffer ballen, må du bare slippe ballen. Ikke kast eller kast ham bort. Dette kan ha en problematisk effekt og til og med skade andre medspillere. Kjør til første base med all din makt.        
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Sport populær:
Kom deg i form gratis.

Kjøp en cricketbat.

Gjøre sport uten å gå på treningsstudioet.

Vær en god angriper i fotball.

Tren din abs med treningsbånd.

Fjern fett på fingrene.

Bli kvitt menns bryster.

Spill fotball.

Vær en cheerleader.

Spiller badminton.

Rengjør en yoga matte.

Spill BASEketball.

Hit hardere og raskere.

La brystmusklene hoppe.

Bli en gymnast.

Finn glede i å gå.

Bli en god forsvarer i fotball.

Tren for en fin rump.

Overlev sommerleiren.

Ring Ducks.

Unngå haiangrep mens du surfer.