Home \ Sport
 

Riktig antrekk for yoga.

 

Yoga regnes som en meditativ og avslappende form for trening. Å velge riktig klær for yoga kan være skremmende, spesielt for nybegynnere og nye studenter. Generelt er det viktig å ha på seg klær som ikke bare er komfortable, men også av pustende stoffer (som bomull, bambus eller jersey). Det er også nyttig å vite hvilken type yogaklasse du vil delta for å gjøre det riktige valget for antrekket ditt.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Velg et kurs  ,

    

Sjekk arrangøren og finn ut hvilken type yogaklass du besøker. Planene er vanligvis synlige på yoga-studiens websider eller henge ut i studioet. Selv om det er mange forskjellige typer yoga, vil du sannsynligvis finne en av de følgende yogaklassene.

 
   
 1.            1      Ta nybegynnerkurs i Hatha Yoga eller Vinyasa Yoga. Mange nybegynnerbaner er enten Hatha eller Vinyasa kurs. Begge skjemaene fokuserer på koordinering av bevegelse med respirasjon. Vinyasa er litt raskere og involverer mer intense strekkøvelser, benoppløp og reverseringer. Jo mer avanserte kursene er, desto større blir utfordringen for en praktisert yogi.        
 2.  
 3.             2      Prøv en Ashtanga eller Power Yoga-klasse hvis du vil delta på et mer avansert kurs. Disse kursene innebærer konstant bevegelse mellom posene og er derfor litt mer utfordrende.       
 4.  
 5.             3      Ta en Iyengar yoga klasse med fokus på å opprettholde poses over lengre tid. Mange poser er beholdt i lang tid. De lar deg finne balansen din og sette pris på fordelene med å strekke seg. For denne typen yoga, er ofte hjelpemidler som tepper, terninger eller stropper, som vanligvis er tilgjengelige i studioet. Du trenger ikke å ta det selv.       
 6.  
 7.             4      Delta i en avgiftende Bikram yoga klasse eller en varm yoga klasse. Rommene blir oppvarmet til ca 37 ° C for å oppmuntre kroppen til å svette, noe som anses å være rensing. Varmen bidrar også til å slappe av musklene, noe som gjør dem mer elastiske.                 
 8.  
            

    2      Velg din skjorte  ,

    

En god topp for yoga er en skjorte som snuggles opp til figuren uten å være for stram eller skarp. Uansett hvilken topp du velger, bør du prøve en rekke trekk før du drar hjem. Dette vil sikre at du kan bevege seg fritt og ikke vise mer av kroppen din enn du vil ha hvis du tar visse stillinger.

 
   
 1.             1      Bruk en sleeveløs topp i yoga. Mange av de enkleste yogaformene krever omfattende armbevegelser. Hvis du ikke har noen ermer på toppen, trenger du ikke å bekymre deg for å skyve dem opp hele tiden, slik at de er ute av veien, og du kan bedre fokusere på dine poser. 
    
  • Velg en topp som ikke har en stor hals og passer godt rundt kroppen din. En løs skjorte kan skifte hvis du bøyer eller strekker seg til en ny posisjon.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk en sportsbh i en Bikram-klasse. Under Bikram Yoga eller Hot Yoga blir du spesielt varm. Kvinner kan velge en sportsbøtte for å holde dem kule. Sportsbras er vanligvis tilordnet i stressnivå. En bh med lavt stressnivå er tilstrekkelig. Menn har muligheten til å delta i Bikram Yoga selv uten en skjorte.       
 4.  
 5.             3      Prøv en T-skjorte. Finn en T-skjorte som passer godt og passer deg godt. Øv strekk, og bøy armene dine for å sikre at t-skjorten ikke er for stram. 
    
  • I motsatt retning kan skjorten din glide opp i kroppen din. Forbered deg på det ved å ha på deg en bodice under eller sette skjorten i livet i løpet av kurset.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Eksperimenter med forskjellige lag. På et mildere kurs som Iyengar eller Vinyasa, kan du ha et lett sweatshirt over en stroppeløs skjorte for å holde deg varm i begynnelsen og slutten av klassen mens du beveger deg mindre. Du kan alltid ta av lagene hvis det blir for varmt for deg.       
 8.  
 9.   5      Vær naken. I løpet av sommeren er det helt akseptabelt å ikke skade noe hvis du praktiserer yoga alene, forutsatt at du føler deg komfortabel i den.     
 10.  
            

    3      Velg bukser  ,

    

Buksene dine bør passe godt og være laget av et lett materiale med mye strekk.

 
   
 1.             1      Bruk en yoga bukser. Du finner yoga bukser i sportsbutikker med et bredt spekter av trenings klær. De er tilgjengelige i forskjellige farger, og du kan velge hva som passer best for din personlighet. Prøv noen strekkøvelser eller bøy deg over i omkledningsrommet og sørg for at du har fullt bevegelsesområde. Du kan også bruke dem til andre treningsaktiviteter, for eksempel løping eller sykling. 
    
  • Long-legg yoga bukser er bedre for kurs som involverer bare noen få raske bevegelser, fordi overflødig stoff kan få deg ned.
  •  
  • Flere aktive klasser vil varme deg opp raskere, og du kan vurdere å bruke en tre fjerdedel lengde yoga bukser.
  •  
  • Stilene varierer fra blyantben til flared bukser. Det finnes også løsmonterte stiler som er modellert på lette joggingbukser. Bestem hvilken stil som er mest behagelig for deg, fordi du må jobbe deg gjennom dine stillinger uten å tenke mye på hva du ser ut.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv sykkel shorts. Her er også mindre for et Bikram-kurs. Du vil kanskje ikke dekke hele beinet ditt. Sykkelbukser er flotte for yoga fordi de passer perfekt når du flytter. 
    
  • Du bør også kontrollere at de blir gjennomsiktige når materialet strekker seg, og du bør være sikker på at de dekker kroppen din godt i yogaklassen.
  •  
  • Hvis du sannsynligvis vil svette mye i shorts, kan du velge svart eller mørk blå som fargen fordi fuktigheten blir mindre synlig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bruk vanlige, løst passende shorts. Hvis du har et favoritt par shorts som tilpasser seg enhver bevegelse, kan det være det perfekte valget for din yogaklasse.       
 6.  
 7.             4      Velg leggings. Du har kanskje allerede et par leggings i skapet ditt. Men sørg for at de er ugjennomsiktige. 
    
  • Hvis du aldri har prøvd yoga før, og du er forsiktig før du investerer i ny garderobe fordi du ikke vet nøyaktig hva du kan forvente, er det vanligvis et par leggings. Du vil kanskje ha et par bukser som er bedre for yoga når du trener oftere, fordi kuttet av yoga klær lar deg strekke seg i fleksible poser uten begrensninger.
  •  
         
 8.  
            

    4      Tilbehør til din yoga outfit  ,

    

Typiske tilbehør som smykker vil ikke være påkrevd, men visse ekstrautstyr som hårbånd, hansker og selvfølgelig din mat kan være veldig nyttig.

 
   
 1.             1      Husk å ta med hårbånd eller hårbinde. Når du trener, er det alltid viktig å holde håret ut av ansiktet ditt. Hvis håret ditt er for kort og du ikke kan knytte det sammen, er det nyttig å holde det med et hårbånd fra pannen og øynene.       
 2.  
 3.             2      Velg et par yoga hansker. Selv om de kanskje ikke ser fancy, kan yogahansker være svært nyttige. Deres glidende palmer gir deg litt mer grep og hindrer hendene i å glide på matten. De er relativt billige, og du kan finne dem i butikker som selger yoga eller sportsartikler eller noen ganger i helsekostbutikker.       
 4.  
 5.             3      Få et par yoga sokker. Dette hjelper deg å unngå å glide på matten. Dette kan være veldig frustrerende, spesielt for avanserte eller mer intensive kurs.       
 6.  
 7.             4      Et håndkle er aldri en dårlig ide. Du kan jobbe med svette på yogaklassen og være glad du tok et håndkle. Du kan også legge håndkleet på matten slik at hendene ikke glir av. Dette er et godt alternativ hvis du ikke liker yogahansker.       
 8.  
 9.             5      Invester i en yoga matte. Mattene kan være veldig dyre, men det er bedre å ha din egen matte hvis du ønsker å trene hjemme, eller du er motvillig til å dele mat med andre. 
    
  • Hvis du ikke er sikker på at yoga er det du har forestilt deg, og du bare prøver det, kan du leie en matte i de fleste studioer.
  •  
  • Mattens tykkelse kan være svært forskjellig. Hvis du har svake knær eller trenger mer støtte når du sitter på en fast bakke, kan du vurdere å kjøpe en tykkere matte.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Kjøp en yoga pose eller stropp til din matte. Disse verktøyene gjør det lettere å bære matta din fordi du kan bære den over skulderen din. Det er også en fin måte å holde matten sammen når du ikke bruker den.       
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

              
Sport populær:
Varm opp.

Pust bedre.

Bli rask.

Få kurver.

Få en rytterstump.

Rull magen.

Vinn en langrennsløype.

Øk benkpressen.

Bowling ditt beste spill noensinne.

Rengjør eller endre kulelagrene på et skateboard.

Ta en dukkert i fotball.

Vinn et løp.

Øynene forbedrer håndkoordinasjonen.

Lær å gå på ski.

Øk den vertikale hopphøyden.

Eliminer ekstrem hodepine etter kjøring.

Yoga som et middel for å overvinne aggresjon.

Jumping jacks gjør gymnastikk.

Få en tett støt.

Gjør buen bakover.

Kjør en halv maraton.