Home \ Sport
 

Kajakkpadling.

 

Kajakkpadling er en ekstrem og populær vannsport. Før du starter kajakk, trenger du de riktige instruksjonene slik at du ikke synker! Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan kajakk.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Kom inn i kajakken  ,

    
   
 1.            1      Finn et passende sted å sitte i kajakken din. Se etter et passende sted hvor du kan gå inn i vannet. Egnede steder er i rolige farvann hvor det ikke er steiner og vannet er grunt.        
 2.  
 3.             2      Sett kajakk i vannet. Skyv kajakken fremover i vannet med bauget (foran) foran deg og hold baksiden (baksiden) fast i håndtaket ditt. Pass på at du plasserer kajakken slik at setet ligger i grunt vann slik at du lett kan komme seg inn.       
 4.  
 5.             3      Gå til kajakken din. Hold din padle i en hånd og gå langs kajakkens side til setet.       
 6.  
 7.             4      Pass på at kajakk er stabil i vannet før du kommer inn. Begynn med å plassere paddlen direkte mot seterammen, vinkelrett på området bak setet. Ta tak i hånden nærmere kroppen din over kajakken og ta opp padle og rammen på setet for å holde kajakken godt på plass ,       
 8.  
 9.             5      Start med å sette deg i kajakken din. Sett benet i kajakken og skift vekten din med rumpa over kajakken mens den andre foten fortsatt er fast på bakken.       
 10.  
 11.             6      Nå kan du sitte i kajakken din. Du bør fortsatt ha din padle i hånden din. Nå holder du på padle med den andre hånden, skyver rumpen og sitter i kajakken.       
 12.  
 13.             7      Sett det andre benet i kajakken. Hold på padle med begge hender og lene deg tilbake mens du forlater foten på bunnen av kajakken. Nå kan du sette det andre beinet i kajakken.       
 14.  
 15.             8      Skyv inn i kajakken. Pass på at du er i balanse og at begge føttene er godt forankret til kajakkgulvet og begge hender er fast på padleen, nå skyver du inn i kajakken din.                 
 16.  
             

    2      Holder en kajakkpadle  ,

    
   
 1.             1      Legg merke til naturen på kajakkpadlen. I motsetning til kanopadder, består en kajakkpadle av to plater festet til akselen. På akselen holder du padlen og med platene trekker du deg selv og kajakken gjennom vannet.       
 2.  
 3.             2      Hold din padle i riktig retning. En vanlig feil blant nybegynnere er at de holder deres padler på hovedet. Som en nybegynner ser det ikke ut til å matter i starten hvilken side av padlen som peker fremover, men faktisk gjør det stor forskjell på kraften til dine roverbaner som du legger på vannet. Se, at du har pekt den flate eller hule siden av padlen mot deg. Denne siden av padlen er hvor du drar deg gjennom vannet.       
 4.  
 5.             3      Hold din padle i riktig retning. Mange kajakkpadler er asymmetrisk konstruert, slik at overflatene har henholdsvis "topp" og "bunn". Det er viktig å holde padlen i tråd med designen. Toppen er rett, den nederste kjegleformet. Noen padler har til og med en horisontal bokstaver som hjelper deg med å holde padle på riktig sted ved å sørge for at skrifttypen er på høyre side og ikke opp ned.       
 6.  
 7.             4      Kjenn kontrollhåndtaket ditt. Hvis du er høyrehendt, gjør du kontrollgrepet med høyre hånd, du er venstrehåndet, med venstre hånd. Med din "løse hånd" kan du gi din padle litt bevegelsesfrihet med hvert rointog, slik at det kan rotere og glir lett i vannet. Stillingen på kontrollhåndtaket endres ikke når den er plassert på padlen.       
 8.  
 9.             5      Hold din padle tett. Plukk opp din padle og sett kontrollhåndtaket først. Hendene dine bør være sentrert og mindre enn skulderbredde fra hverandre på padlen.       
 10.  
             

    3      Roter frem  ,

    
   
 1.             1      Hold din padle fast.        
 2.  
 3.             2      Vær oppmerksom på den rette holdningen i kajakken. Sitt oppreist, legg beina dine sikkert i lårbøylen og trykk dine fotballer mot fotstøttene.       
 4.  
 5.             3      Vri kroppen din. Vri kroppen din til siden når du beveger armene dine. For eksempel, hvis du vil rote på høyre side, vri overkroppen mot klokken, strekk høyre arm og trekk venstre arm mot kroppen.       
 6.  
 7.             4      Gjør din roing. Sett høyre side av padlen i vannet på omtrent nivået på føttene og vri overkroppen slik at du kan trekke padle langs båtens side gjennom vannet. Bøy høyre arm og strekk venstre arm samtidig.       
 8.  
 9.             5      Forbered det neste trekket og juster grepet. Når du er ferdig med robustog på høyre side, bør du forberede grepet til neste trekk (til venstre). For å gjøre dette, bøy håndleddet på kontrollgrepet og vri padlen i den andre løse hånden til padlen er på plass for bevegelsen. Ta nå med din "løse hånd" fast.       
 10.  
 11.             6      Gjør neste trekk. Når du har justert grepet ditt, legg det venstre rattflaten i vannet på fotenivå og dra det langs venstre side av båten din gjennom vannet, bøy venstre arm og strekk høyre arm.       
 12.  
             

    4      Gå ut av kajakken  ,

    
   
 1.             1      Sikre kajakken med et tau. Dette er ikke viktig, men anbefales på det sterkeste hvis du vil gå av ved en dock.       
 2.  
 3.             2      Bruk din padle for å stabilisere kajakken. Siden kajakk er i vannet, tar det bare et kort, ustabilt øyeblikk som kan føre til at du bader.       
 4.  
 5.             3      Duck deg. Så du er klar for de neste "trinnene". 
    
  • Når du går av ved en brygge  
     
   • Swing din rump ut av kajakken og sitte på dekk
   •  
   • Trekk beina ut av kajakken og legg dem på dekk
   •  
    
  •  
  • Når du går av på en strand (grunt vann, ingen dock men solid bakken)  
     
   • Sett fot på kysten.
   •  
   • Stå opp ved å flytte vekten til foten som allerede er på land.
   •  
   • Følg den andre foten til du står på kysten.
   •  
    
  •  
         
 6.  
 7.             4      Du er nå ute av kajakken din nå! (Forhåpentligvis uten å bli for våt!).       
 8.  
             

Tips .

             Les mer... (2)      
Sport populær:
Slå en lasso.

Start Mixed Martial Arts.

Overlev i naturen.

Utfører en skruebalanse.

Tren armene dine raskt og effektivt.

Gjør sitteoppslag med en medisinsk ball.

Lag et dykk.

Ta en karpe.

Raskere og fortsett.

Bli en sertifisert Zumba lærer.

Lær å gå på ski.

Bruk Runtastic Six Pack Abdominals til iPhone.

Vinn en kamp på mindre enn 30 sekunder.

Kjør et kryssløp.

Heelflips.

Server en volleyball.

Lag flere pull ups.

En Strike Bowling.

Utfør styret på riktig måte.

Trening for et strammere bryst og rump.

Spiller et pass mens du spiller fotball.