Home \ Sport
 

Lag en flick.

 

Backhand Reloading, også kjent som Flickflack, er hjørnesteinen i mange gymnastikk eller cheerleading øvelser. For å rulle et håndsett, må du falle bakover, land først på hendene, og skyve deg opp til land på føttene igjen. Hvis du vil lære å lage et lapparbeid, bør du først bygge styrke i overkroppen, spesielt i arm- og skulderområdet, og enkelt mestre broen, håndstanden og buen. Ta en titt på følgende trinn for å se hvordan du gjør en flickflack riktig.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forbered  ,

    
   
 1.                    1      Få en myk matte. For å bevege deg bakover, trykker du på en myk overflate som forhindrer noen form for skade. Finn en behagelig, myk matte og trene bakover.       
 2.  
 3.                  2      Stretch. Det er viktig å strekke før du lapper lappene, ellers er du i alvorlig fare for å skade deg selv. De viktigste kroppsdelene å strekke er ryggen og håndleddene. Men det gjør ikke vondt for å strekke bena, armer og nakke også. Her i noen strekkøvelser:  
    
  • Gå til broen for å strekke ryggen. Hvis du ikke vet hvordan du skal gjøre en, bør du først anskaffe denne evnen før du fortsetter.
  •  
  • Etter broen bør du krølle opp i en ball og rulle opp og ned på gulvet for å strekke ryggen.
  •  
  • Kom ned på knærne, legg håndflatene på gulvet og pek fingrene mot deg for å strekke håndleddene dine. Deretter trekker du deg tilbake på armene for å føle en dyp trekk i håndleddene dine.
  •  
  • Etter å strekke håndleddene dine, skru dem fem ganger inn og mot klokka.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Styr din selvtillit. Hvis du er ubehagelig med bakoverbevegelser eller er en nybegynner i dette området, må du først trene på en trampolin eller matte. På denne måten kan du få tillit med liten risiko for skade til du kan trene plåten på en vanskeligere overflate, som plenen. Det hjelper også å få en erfaren videregående skole student å se frykt for flare og øke selvtillit.        
 6.  
 7.                  4      Organiser din assistanse: Sørg for at du har en assistent, trener eller idrettslærer på din side når du først prøver å få en flick. Dette vil gi deg den tilliten du trenger for å kunne løse lappene og beskytte deg mot skade. Assistenten skal plassere en hånd på underkanten og den andre hånden under lårene dine for å hjelpe deg med å vende bakover. * Merk * ​​Pass på at personen som hjelper deg, er sterk nok, din vekt å støtte og gjenkjenne feilene dine og rette deg. Din startposisjon ser ut som om du legger bena og føttene sammen, klemmer knærne og strekker armene fremover. Din hjelp bør også dominere denne øvelsen, og du bør også kunne støtte den personens vekt.  
    
  • Drop Trygt - bare fall tilbake i armene til hjelperen din for å sikre at han klarer å håndtere vekten din. Pass på at du er på matta hvis assistansen har løyet og egentlig ikke kan holde deg.
  •  
  • Din assistent kan hjelpe deg i begynnelsen å banke på kroppen din ved å skyve opp ryggen og lårene. Men som du får erfaring, vil hjelperne bare være på din side for sikkerhet og vil ikke gi deg mer fart. Pass på at du hopper hardt, hjelpen kan ikke gjøre alt arbeidet for deg.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Lag lappen  ,

    
   
 1.                  1      Sitt i en sittestilling og sving armene opp. Stå oppreist først og pek armer opp. Sett deg så tilbake som om du lente deg tilbake i en stol. Knærne dine skal være direkte over føttene, ikke foran dem, ellers vil du ikke kunne få nok momentum til å lande på hendene.  
    
  • Strekk armene dine så langt at de nesten berører ørene mens du går til sitteposisjonen.
  •  
  • Flytt deretter skuldrene dine ned og slipp armene dine slik at de står i nivå med hverandre, så sving dem opp igjen for å få fart når du begynner å falle lengre bakover.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Senk tærne og løft armer og følg hendene med øynene dine. Hold svingete armer til de kommer over hodet ditt for momentum. På samme tid, uttrykk deg selv med en oppadgående puls med tærne. Sett armene så langt tilbake som mulig - de må ikke være akkurat der føttene dine var.  
    
  • Når du står opp, kuk arm og skuldermuskulatur og legg hodet mellom armene dine.
  •  
  • Pass på at armene dine er i nærheten av ørene dine.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Fall lenger tilbake uten å legge ryggen for mye. For å beskytte ryggen din for mye kalles "underbøyning" og vil ikke bare la lappen din se mindre bra ut, det vil også sette deg i fare for skade. La beina bevege seg opp og ned. Rett tær og ankler. Pass på at du legger hodet mellom armene når du nærmer deg bakken. Nå er øyeblikket kommet for å finne landingsstedet ditt på madrassen.        
 6.  
 7.                  4      Legg hendene dine på gulvet. Ta tak i bakken mens du faller bakover og hold kroppen din bøyd når hendene berører bakken. Pass på å strekke armene dine slik at du ikke rammer hodet. Dine fingre skal peke opp og vekk fra ansiktet, med håndflatene flatt på gulvet. La deg bli overført av momentum i beina og underkroppen. Denne stillingen ligner på et håndsett, grunnen til at det er viktig å mestre det riktig før du prøver flimmer.  
    
  • Når hendene hviler på gulvet, bruk hælene på dine hender og armer, så vel som dine armer og skuldre for ekstra støtte. Ikke la presset av all vekt på hendene dine.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Vri bena over hendene dine. I det øyeblikket vil kroppen din se ut som om du gjør et håndsett, men du vil bare være i den posisjonen i svært kort tid. Hold føttene sammen og strukket, og legg skuldrene dine rett over hendene dine. Ikke stiv knærne dine, men beina dine skal være like gode som rette.        
 10.  
 11.                  6      Legg føttene dine på bakken. Vri bena og føttene over og sving dem godt til bakken. Hold overkroppen rett mens tærne nærmer seg bakken.        
 12.  
 13.                  7      Stå opp. For å fullføre laken, lande med beina litt bøyd, kom ut av hoppet og sving armene rett fram og deretter opp. I den endelige stillingen skal armene dine være rett opp og føttene fast på bakken. Ikke bli skuffet hvis du ikke kan få det akkurat nå. Tren med en hjelper til du føler deg trygg nok til å prøve det alene. Med nok hardt arbeid, vil du kunne utføre et rent og elegant lapparbeid på kort tid.        
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Spill BASEketball.

Øk push up nummer.

Gjøre sport mens du ser på TV.

Lag en brytring.

Utfør stillingen Dove i Yoga.

Spill softball.

Ta Lotusposisjonen.

Utfør treposisjonen under yoga.

Snowboarding.

Styr kalvemuskulaturen.

Lær deg kampsport.

Forbered deg på US Marine Corps boot camp.

Forbedre fleksibiliteten til hoftene.

Få noen glade for fotball.

Lær oppstart.

Få brede skuldre.

Hopp inn i vannet fra en startblokk.

Sett opp et klatretau.

EMS trening for å øke treningen.

Vinn en knyttnevekamp.

Lag magepresser.