Home \ Sport
 

The Airwalk.

 

Airwalk er en populær og moonwalk-relatert dance escape. Mens du beveger deg bakover på Moonwalk, går du fremover på Airwalk. For å gjøre dette må man bare bevege føttene som sirkler fremover mens de strekker tærne til en fot i luften før de berører bakken igjen. Alt som trengs, er litt øvelse.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Mastering av det grunnleggende  ,

    
   
 1.            1      Stå ved siden av føttene. Du bør være om hoftelengde fra hverandre, akkurat som når du går normalt. Airwalk er for det meste om føttene, så du trenger ikke å bekymre deg for hva du skal gjøre med armene eller resten av kroppen din. Noen anbefaler å sette seg med føttene først for å mestre bevegelsene på føttene før de setter seg ned, hvis du aldri har prøvd det før.  
    
  • For å få en bedre følelse av hva føttene dine gjør, kan du øve deg foran et speil, film deg selv eller spør en venn å se deg.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta en fot opp foran den andre. Hold foten der uten å strekke tærne i en vinkel på rundt 45 grader og med tærne over hælen. Løft foten med tærne foran, som om du klatret over en 30 cm høy hindring. Forskjellen er at foten ikke berører bakken etter at den har passert hindringen og i stedet blir trukket tilbake.        
 4.  
 5.             3      La foten glide tilbake til startposisjon mens du skifter vekten mot den. Bena dine skal strekkes mens knærne ikke er bøyd. Bare la foten glide tilbake til startpunktet til hælen berører bakken av seg selv. Tenk deg å svinge vekten din fremover før du går til den andre foten.        
 6.  
 7.             4      Når den første foten vender tilbake til startpunktet, skal den andre foten peke opp med tærne. Når du gjør Airwalk, må begge føttene aldri røre bakken samtidig. Når en fot beveger seg tilbake, bør den andre forberede seg på å gå fremover. Det kan ta litt tid å finne rytmen. Tenk på det som å sykle - når du sykler, er føttene alltid på farten. Når en fot stopper, kommer du til stopp.        
 8.  
 9.             5      Flytt den andre foten opp og gjenta alt. Gjør akkurat det du gjorde med den andre foten - løft den andre foten fremover, med tærne foran, som om du klatret over en liten hindring og deretter trekk den tilbake som om hælen din sakte beveget seg bort fra deg en streng ville bli trukket tilbake. Når den fremre foten beveger seg tilbake, bør den andre forberede seg til å gå frem ved å stå på tærne.        
 10.  
 11.             6      Fortsett å fortsette. Bare fortsett Airwalk ved å løfte en fot av gangen og sakte bevege den fremover så lenge du vil. Du kan starte med å praktisere stående oppreist og deretter sakte bevege seg fremover. For å bevege seg fremover i en langsommere takt enn vanlig gange, som om du gikk på skyer eller beveger seg i lav tyngdekraft.  
    
  • Prøv å lage en "V" med føttene dine under overgangen mens du går framover. Slik at fotens hæl lander i luften i bakoverbevegelsen der den andre tå peker og føttene sammen gir en "V" mens den andre foten beveger seg fremover, etc. Dette vil alltid bevege deg med samme hastighet.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Praksis gjør det perfekt. Det kan ta litt tid for deg å få dette trekket, men det er verdt det. Det kan også være lettere å lære Moonwalk først før du prøver Airwalk. Noen mennesker antar at Airwalk er vanskeligere. Når du har mestret Airwalk, kan du jobbe med å flytte til Moonwalk og tilbake igjen. Du kan også jobbe med gliding, som bruker lignende teknikker, bortsett fra at du beveger deg sidelengs.  
    
  • Hvis du lettere kan håndtere airwalk, kan du svinge skuldrene litt og ta i armene dine. Bare flytt armene frem og tilbake som om du gikk normalt, bare tregere for å gjøre det samtidig som føttene dine.
  •  
  • Husk å gjøre bevegelsen så væske som mulig, som om du gikk på skyer.
  •  
                   
 14.  
             

  Del 2      Legg til variasjoner  ,

    
   
 1.             1      Trykk tåen med hvert trinn. Hvis du kjenner Airwalk, kan du gjøre det mer interessant med denne lille varianten. Alt du trenger å gjøre er å trykke på bunnen av foten med foten mens du beveger deg fremover og deretter utføre normal airwalk bevegelse, med tåen som beveger seg fremover over hælen. Deretter beveger du foten tilbake og gjentar den med den andre foten ved å trykke den på gulvet samtidig som den beveger seg fremover.        
 2.  
 3.             2      Knock hvert steg med hæl og tå. En annen variasjon er å trykke hælen på gulvet før hvert trinn. Hvis du klarer å trykke gulvet med tåen hvert trinn på veien, bør du kunne gjøre det med hælen din og deretter med tåen. Se deg selv i speilet for å sørge for at du har funnet rytmen.        
 4.  
 5.             3      Kombiner Airwalk med Moonwalk. Når du har mestret Airwalk, kan du jobbe med å gå fremover i omtrent tretti sekunder og deretter overgang til Moonwalk, slik at du beveger deg tilbake til det punktet du startet. Nå kan du gå rett tilbake inn i Airwalk å løbe fremover og bare gå tilbake med Moonwalk hvis du føler deg som den.  
    
  • Den vanskeligste delen er overgangen. Du må jobbe for å bevege deg jevnt fra fremover til bakover og omvendt og ikke å slå av eller stoppe.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

        
Sport populær:
Skarpere skøyter.

Balansering på en dag.

Bli en Cage Fighter.

Gjør sitteoppslag med en medisinsk ball.

Trener muskler hjemme.

Skyt mål i fotball.

Spiller innendørs fotball.

Spill fotball.

Lær dansen.

Utfør styret på riktig måte.

Forbered deg på US Marine Corps boot camp.

Envåpen push ups.

Klatring.

Bygg et billig treningsstudio hjemme.

Gjør push ups på veggen.

Bruke yoga for å forbedre mobiliteten til ryggraden.

Få en fin rump.

Øvelse av Tai Chi.

Gjør knep og lunger.

Mål grepstyrken din.

Berør dine egne føtter med hodet.