Home \ Sport
 

Få en fastpitch softball racket.

 

Kompositt rakhøyde softball-raketter er laget av karbonfiberforsterket plast. For maksimal ytelse anbefaler eksperter å bruke nye sammensatte klubber for en viss tid, slik at fibrene kan styrke og styrke. Det er flere ulovlige måter å spille en kompositt softballbat på. Metoden godkjent av American Softball Association er å kutte av ved halv hastighet og sakte rampe opp til full fart for totalt 200 slag.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Forbereder utstyret ditt  ,

    
   
 1.            1      Finn ut om din flaggermus virkelig trenger å bli spilt. Fastpich 100% metallbearbeidende softball-raketter og metalllegeringsfat-raketter er klare til ild og trenger ikke å spilles. Sammensatte raketter er imidlertid delvis laget av karbonfibre som må løsnes slik at racketen kan nå full kapasitet. Disse fibrene kan løsnes i omtrent en time.  
    
  • Mange raske spillere er motvillige til å bruke en ny kompositt-rakett i den nåværende sesongen, da de frykter at det vil ta for lang tid å laste. En ny klubb kan imidlertid spilles i løpet av en vanlig øvelsesrunde.
  •  
  • Unngå å hoppe over din nye komposittbakkett, fordi en helt ny racquet ikke vil utføre det samme som en riktig trent rakett.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk ekte lærballer. Det er viktig å bruke høykvalitets lærballer som er av ønsket størrelse og har godt laget sømmer. Hvis du spiller bat i en batting bur, se etter et bur som bruker ekte baller i stedet for plastballer. De vanlige pockmarked plastballene kan skade din racket og påvirke ytelsen.  
    
  • Ikke spill din flaggermus i dårlig vær. Temperaturen på softballs skal være minst 15,5 ° Celsius. En kald ball kan skade din flaggermus hvis den ikke har blitt spilt ennå.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Pass på at du har tilgang til te for tee. Innføring i en racket krever en viss mengde halvpunch før du fortsetter med raske banestanser med full kraft. Den enkleste måten å slå med halv styrke er å slå av en tee i stedet for å la noen kaste deg ballen. Hvis du ikke allerede har te, kjøp en i en sportsbutikk og hold den som en del av treningsutstyret ditt.  
    
  • Som et alternativ til å spille med en tee, kan du også kaste kast kastet sakte eller i halv hastighet. Dette vil gjøre racketen vellykket, men det er ikke ideelt for stanseteknikken. Baller kastet ved halv hastighet kan ødelegge slagteknikken og timingen, spesielt hvis ballene kastes i en bue.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Spille racketen  ,

    
   
 1.             1      Roter klubben om 0,6 cm mellom angrepene. Rotering av klubben sikrer at hele fatningen blir spilt. Mange sammensatte raketter har markører rundt som lar deg vite nøyaktig hvordan du skal rotere flaggermuset. Det er viktig at du roterer racketen gjennom innsettingsprosessen for ikke å skade eller forsømme noen steder.        
 2.  
 3.             2      Slå av 100 ganger med te. Tenk på riktig slagteknikk og slå 100 ganger fra en te. Hit ballen med omtrent halv styrke. Disse første halvmakt halvtakene er det første trinnet i å få din flaggermus på gang.  
    
  • For å spare tid, be noen om å hjelpe deg med å sette en ny ball på tee før hvert angrep.
  •  
  • Hvis du vil, kan du også tee av mer enn 100 ganger. Det bør imidlertid ikke være mindre enn 100 ganger, fordi racketen må spilles trinnvis. Det kan skade bat hvis du begynner å kutte det for tidlig.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hit 50 korte roser. Har noen lobbing kull fra en kort avstand, og prøver å lage rundt 50 skudd. En tee skudd av en kort ros krever litt mer fart og kraft, noe som holder racketen i en gradvis sving.  
    
  • Korte roser er ofte nyttige for batsmen å utøve en skikkelig batting teknikk. La trener eller venn hjelpe deg med å kutte det 50 ganger.
  •  
  • Hvis ingen kan hjelpe deg med å kaste korte roser, kan du bruke en ballkanon. Sett maskinen til sakte, rette kaster, slik at du ikke trenger å endre slagteknikken for å slå ballen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Slå 50 hurtige kast. Slå 50 kast kastet i normal fart for å fullføre innsatsen av klubben din. Du vil merke at ballen ikke flyr så fort og langt som forventet først. Men da du gradvis spiller bat, vil du oppnå ditt fulle potensial. Fortsett å slå hurtige kast til du er fornøyd med utførelsen av klubben din.  
    
  • Etter 50 kast skal du spille din flaggermus. Men hvis du fortsatt er motvillig til å bruke den i et spill, kan du først bruke det et par ganger i løpet av en streikøvelse. Så du kan sørge for at du blir vant til balltre.
  •  
         
 8.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Ting du trenger .

      

                 
Sport populær:
Kast en fotball.

Utfør en somersault bakover.

Styr kroppen og hold den i form.

Kjør et kryssløp.

Gjør kardiotrening hjemme.

Brimfiske.

Juster en vestlig sadel.

Utfør hammerkrøller med dumbbells.

Kjør en 1600 meter løp.

Kjør lange avstander.

Motiv et lag.

Spille golf.

Overlev i ørkenen.

Styr overkroppen.

Bygg muskler.

Kaste en endring.

Vær god til fistfighting.

Oppdag karate belte.

Bli en ballettdanser.

Inkluder i golf.

Få mage og pectoral muskler.