Home \ Sport
 

Tren din kraft.

 

Slående kraft i streng forstand er målet for din evne til å gjøre fysisk skade på motstanderen din med knyttneve. Slående kraft er viktig for effektivt selvforsvar, i boksing og generelt for god følelse av å kunne håndtere ordentlig i en nødsituasjon. Selv om en persons kraft er avhengig av deres disposisjon, men de kan også trene, hvis du vet hvordan du skal gjøre det.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      P = MXG (Strøm = Maksimal hastighet): betyr at strømmen kommer fra den hastigheten du bruker din knyttneve til å kaste kroppen din mot motstanderen din. Som et resultat, må du både bygge muskelmasse og trene din nimbleness.       
 2.  
 3.             2      Eksplosiv trening blir annonsert. Selv om det bygger muskelmasse, gjør det nesten ingenting med hensyn til smidighet og smidighet. Derfor foretrekker du å trene med en medisinball.        
 4.  
 5.   3      Treningen:  
    
  • Stå foran en vegg med medisinballen og hold den på skuldernivå.       
  •  
  • Gå deretter på knærne og kast ballen i luften.       
  •  
  • Fang ballen med hendene og brann den mot veggen.       
  •  
  • Rask opp ballen, løft den over hodet og slett den på gulvet. Arbeid deg opptil 5 rader med 30 representanter. Så bytt til en tyngre ball. Det flotte med denne treningen er at det appellerer til hele kjerne musklene.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Rask opplæring, smart trening. Lette håndduker (1-2,5 kg) eller vekthansker er et nyttig utstyr. Regelmessig skyggeboksing med den, og du vil være på vei til å bli en mester! Øv boksing kombinasjoner. Stopp tiden for treningsøktene dine. Boxing runder varer ca 3 minutter. På UFC er det 5. Så gjør 3-5 minutter trening og deretter 1 minutt hver pause. Mål ti tre minutter eller fem 5-minutters enheter.        
 8.  
 9.             5      Ropehopping. Kanskje du ler nå og tenker på søsteren din på lekeplassen i grunnskolen, men jeg kan forsikre deg om at du vil oppleve ditt blåmirakel! Ropehopping tre ganger i uken, i 15 minutter hver gang, sparker ditt hjerte-systemet ordentlig og øker smidighet, reaksjonshastighet og muskelkoordinasjon. Men hei!                  
 10.  
            

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Svøm under vann uten å holde nesen din.

Å gjøre gymnastikk hjemme barn.

Forbedre din fleksibilitet.

Enkelt synke et hoppeskudd.

Lær å gå på ski.

Den perfekte golf tee.

Heelflips.

Lær Parkour.

Bygg en Go Kart.

Brenn kalorier som er brent under treningen.

Start med yoga i svangerskapet.

Bygg en seks trening treningsøkt.

Øvelse av den lette hunden i yoga.

Skyt en pil.

EMS trening for å øke treningen.

Spiller badminton.

Kaste i fotball.

Reduser tykke lår.

Bygg et gjemmested i villmarken.

Start og følg en treningsrutine.