Home \ Sport
 

Den perfekte golf tee.

 

En god tee er ofte starten på et godt resultat ved et golfhull. Evnen til å svinge en sjåfør godt og nå en god avstand på teen reduserer antall skudd som trengs for å slå ballen på grønt og tid på fairway og i grovt. En god golf swing består av holdning og teknikk. Følg trinnene under for å få bedre grep på kurset på kurset.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Ballposisjonen (holdning)  ,

    
   
 1.            1      Linje en side av kroppen din til ønsket mål. Hvis du har høyrehendt og bruk høyrehåndte klubber, bør venstre side av kroppen din, spesielt skulderen din, peke på målet ditt. Hvis du er venstrehåndet og bruker venstrehåndede klubber, bør høyre side av kroppen din peke på målet ditt. 
    
  • Siden av kroppen din som er nærmere målet ditt, er din forside (underarm, fremre skulder, forben), mens siden bort fra målet er ryggen din (bakarm, bakre skulder, bakben).            
  •  
         
 2.  
 3.             2      Plasser deg riktig med tanke på te. Du bør stå med ballen foran hodet ditt. Stå slik at hodet ditt er i tråd med ballen. Stående "over ballen" eller bak den vil forkorte flyavstanden og gjøre det mer sannsynlig at du ikke vil kunne slå ballen.       
 4.  
 5.             3      Spre benene ganske langt fra hverandre og bøy knærne litt. Dine føtter skal være på avstand slik at avstanden mellom føttens ytre kant er større enn avstanden mellom spissene på skulderbladene, med ballen parallell med den indre hælen på forbenet. Jo bredere din posisjon, jo bredere bøyningen som du kan svinge med sjåføren.       
 6.  
 7.             4      Hold sjåføren, men uten å klamre seg. Det finnes tre måter å holde en golfklubb: interlock, overlapping og 10-finger grep. De fleste nybegynnere skal nok bruke enten det overlappende eller sammenlåsende håndtaket, alltid med håndbaksiden lenger ned i håndtaket enn håndens forside. Hold flaggermuset slik at hendene ikke skyves fremover eller ta batene i en merkelig vinkel bak klubbhodet. Vi vil at clubface skal slå ballen i rette vinkler og ikke i en vinkel som vil føre til at ballen beveger seg til venstre eller høyre.       
 8.  
 9.             5      Kant ryggraden for å heve fremre skulder litt høyere enn ryggen. Din fremre skulder skal være omtrent samme høyde over ryggen som din hånd er over din bakside på klubbens grep. Hvis du løfter skulderen opp, bør du skifte mer vekt på bakbenet. 
    
  • Hvis du har problemer med å holde den rette skuldervinkelen, ta du håndtaket av håndtaket og legg det bak bakre kneet. Dette vil automatisk senke baksiden av skulderen. Du kan da ta tak i sjåføren igjen            
  •  
  • Hvis du lykkes med å utføre disse trinnene, vil sjåførens klubbhodet slå ballen i grunt vinkel og løfte av teen. Siden teen hever ballen, trenger du ikke å slå ballen med et nedadgående slag, som du ville med et jern eller en kil på eller i nærheten av fairwayen.            
  •  
                   
 10.  
             

    2      Swing driveren  ,

    
   
 1.             1      Trykk klubbhodet vekk fra deg i grunne vinkler og begynn å skifte vekten til bakbenet. Hold hendene på rett sted på håndtaket og føttene flatt. Forarmen din skal holde seg rett under oppsvinget, så du trenger ikke å huske å strekke den igjen under nedsvingen.       
 2.  
 3.             2      Sving sjåføren nedover jevnt. Hold føttene flatt og skift straks vekten til forfoten. Målet er ikke å slå ballen så hardt som mulig, men å svinge forsiktig gjennom ballen.       
 4.  
 5.             3      Hold armene ustrakte mens du svinger. Under hele oppsvinget og nedoverveien, skal forarmen være rett så lang som mulig. Begge armene er raske når flaggermuset treffer og holder seg rett så lenge som mulig.       
 6.  
 7.             4      Ikke løft og løft ryggfoten før du har truffet ballen. Hvis du skifter vekten til forsiden, prøv å holde foten på bakken så lenge som mulig, i hvert fall til støt. Denne bevegelsen krever litt fleksibilitet i ankelen.       
 8.  
 9.             5      Fullfør blæren ved å bøye forarmen og krysse underarmen med underarmen. Dette øker hastigheten på klubbhodet. 
    
  • For å hjelpe deg med å mestre denne delen av oppsvinget, tenk at underarmen og Drivershaft danner en stor "L" og underarmene dine en "X" mens de krysser hverandre.            
  •  
  • Hold deg så avslappet som mulig under oppgang, nedgang og oppgang. På grunn av spenning slås ballen bare til venstre eller høyre.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

    

Tren regelmessig på kjøreområdet, vekk fra retten, uten ball og innendørs uten en racket eller en ball. Øv bevegelsen til den blir kjøtt og blod. Bli vant til å forestille seg din fart i tankene før du utfører den.

            

Advarsel .

    

Vær oppmerksom på at selv med vanlig spill, vanlig praksis og visualisering av svingen din, vil du fortsatt gå gjennom tider når svingen din ikke fungerer bra. Dette skjer til og med profesjonelle golfere, uansett om deres personlige liv er i krise eller ikke.

                  
Sport populær:
Lag et reléløp på racerbanen.

Hold deg under vann i et svømmebasseng.

Skriv inn en baseballhanske.

Vinn et løp.

Bli mager.

Kast en diskus.

Kjemping rett.

Kjør mot veggen og gjør en somersault.

Tilbakestill backflipen.

Skyt en ball i fotball.

Dodge et slag.

Vinn på hesteveddeløp.

Bli en treningsmodell.

Spider Curl.

Kom i form.

Bli en god svømmer.

Styr kroppen og hold den i form.

Bli rask.

Reagere på trusler.

Gjør sitteoppslag med en medisinsk ball.

Tren konsentrerte biceps flekker.