Home \ Sport
 

bli danser.

 

Dans er en seriøs sport. Det tar mer enn et pent ansikt - mye øvelse og hardt arbeid. Men hvis du har den rette mengden talent, selvtillit og tålmodighet, kan du oppnå noe. Det spiller ingen rolle hvem du er eller hvilken type bakgrunn du har. Når du føler deg kalt til å danse, gjør alt for å følge ditt kall. Du trenger ikke å være perfekt, men du må elske dansen. Hvis du oppfyller dette grunnleggende kravet, er verden åpen for deg. Fortsett å lese for å gnist din lidenskap.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.                    1      Pass på at dette virkelig er din lidenskap. Det tar mye engasjement og en sterk vilje til å danse, uansett om du er en hobbyist eller en dag du vil danse profesjonelt. Hvis du ønsker å bli profesjonell en dag, kan det hende du må avslutte andre sports- og fritidsaktiviteter for å få nok treningstid. Husk at dans er en sport, og det tar mye å holde strøm til å danse hver dag.       
 2.  
 3.                  2      Bestem hva dans du liker å gjøre. Enten det er ballett, disco, quilting, jazz, swing, hip hop, break dancing, moderne dans eller mage dans. Det er ditt valg! Velg en dans som passer deg også.        
 4.  
 5.                  3      Søk etter instruksjoner. Se på musikkvideoer og se danserens bevegelser, kjøp dansopplæringer på video, les dansinstruksjoner i bøker og internett, finn veileder, få råd fra venner og fagfolk, etc. Dancing er tøft, men med mye hardt arbeid Arbeid, du kan gi dyktighet.        
 6.  
 7.                  4      Eksperiment. Stå foran et speil i full lengde, slå på musikken og flytt kroppen din! Øv forskjellige bevegelser og trinn. Hver bevegelse skal flyte jevnt inn i den neste.        
 8.  
 9.                  5      Finn en danseskole. Danseskoler spenner fra det lokale ungdomssenteret til intensive private skoler. Hvis du vil trene gjennom hele treningsperioden for senere å danse profesjonelt, bør du velge et intensivt program. Snakk med andre dansere i ditt område og lærerne til hver skole for å gjøre det beste valget for deg.        
 10.  
 11.                  6      Registrer deg for så mange danseleser som mulig. Husk at det er viktig å ha en grunnleggende utdanning i ballett, men også å kjenne andre typer dans. Du trenger ikke å ta hver klasse som tilbys, og du kan fortsatt registrere deg for flere klasser senere. Snakk med danselæreren din og be om anbefalinger og en vurdering av dine evner. Jo mer du trener, desto bedre blir du. Hvis du ikke har råd til danseklasser, kan du fortsatt kjøpe eller leie DVDer og lære forskjellige danseteknikker og stilarter. Men hvis du ønsker å danse på profesjonelt nivå, vil du til slutt måtte ta danselektioner på en prestisjetunge skole.        
 12.  
 13.                  7      Stretch. Dette er veldig viktig i dansverdenen. Jo mer du strekker deg, jo mer elastisk blir du. Du vil alltid strekke seg i klasserommet, men du bør strekke en rutine og strekke seg om morgenen etter å stå opp og om kvelden før du legger deg. Men vær oppvarmet nok, så du ikke gjør deg vondt. Hvis du har plass, kan du installere en stang i ditt hjem, helst i et rom med tregulv. Selv om du ikke har tregulv, vil polen hjelpe deg med å strekke seg.        
 14.  
 15.                  8      Øvelse. Du kjenner din dansestil, tar leksjoner og vet hvilke bevegelser som ser best ut på kroppen din. Nå må du sette denne kunnskapen i praksis. Den beste måten å gjøre dette på er å danse privat i freestyle og når du har nådd et gjennomsnittlig nivå, delta på klasser i danseskoler og ha det gøy der.        
 16.  
 17.                  9      Du bør lede en sunn mental og fysisk livsstil. Dans er en veldig anstrengende sport. Du bør spise sunt og balansert og drikke mye. Hvis du føler deg for mye, bør du snakke med læreren din og spørre om du kan slippe et kurs.        
 18.  
 19.                  10      Registrer deg for en dansekonkurranse. Nå som du har lært mye, bør du vise dine ferdigheter til offentligheten. Det er på tide å gå på gassen! Enten du vinner eller mister, viser du vinnende mentalitet ved å investere tid og energi i drømmene dine!        
 20.  
 21.                  11      Prøv å holde din daglige rutine i balanse. Du kan danse opptil fire timer om dagen, men du må klare din tid godt. Du bør fortsatt ha tid til å gjøre leksene dine. Ha tid til vennene dine som ikke danser med deg. Dans kan ta over livet ditt, men du trenger også andre ting i livet ditt. Hvis du ikke ønsker å bli profesjonell og dans, er det bare en hobby, du trenger ikke å investere så mye tid.        
 22.  
 23.                  12      Be om hjelp! Hvis du ikke forstår noe, be om hjelp. Hvis du bare står i hjørnet og ser, vil du ikke lære noe. Snakk med danselærerne hvis du har problemer.        
 24.  
 25.                  13      Vær oppmerksom på at det blir vanskelig. Skelne mellom "god" og "dårlig" smerte. Dans er ikke lett, men det må ikke alltid være smertefullt. Det burde være gøy! Når du kommer til et punkt der du ikke har det gøy lenger, bør du stoppe. Dans skal gjøre deg glad, ellers er det ikke verdt det.        
 26.  
 27.                  14      Dans aldri bare trinnene. Sett deg i sangen og dans med følelsen. Hvis det er en glad, glad dans, gjør store og skarpe bevegelser og smil! Hvis det er en trist, emosjonell dans, uttrykk det med ansiktet ditt også. Følelsen gjør hver dans bedre.        
 28.  
 29.                  15      Hold selvtilliten din. Tro på deg selv og dine evner!                  
 30.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Sport populær:
Bygg en krepsfelle.

Gjør broen.

På kort tid miste 20 pund.

Kontroller pust mens du kjører.

Fyll en posepose.

Lag et bål.

Å være en fin fotballspiller.

Hit herderen.

Tren kjernen din.

Deltoidene arbeider uten dumbbells.

Se din Fitbit statistikk ukentlig.

Fighting.

Forsvar deg selv på gaten.

Lær overrullingen.

Lær Muay Thai eller Thai boksing.

Bli en fotballtrener.

Tren på en elliptisk trener.

Når du spiller fotball, drible motstandere.

Lær Muay Thai eller Thai boksing.

Bowling.

Spill rugby.