Home \ Sport
 

Bandaging hands for boksing.

 

Før boksere legger på boksehanskene og klatrer seg inn i ringen, vikler de hendene rundt et tynt band som beskytter deres sener og muskler og i tillegg støtter bevegelsene i håndleddet. Boxer bandasjer har en borrelås i den ene enden, slik at bandasjen enkelt kan festes. Fortsett å lese for å lære å knytte hendene dine til trening.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bruk riktig bandasje og teknikk  ,

    
   
 1.            1      Velg riktig bandasje. Det er mange forskjellige typer bandasjer, og det er viktig å velge et bandasje som passer best til hånds størrelse og boksestilen du velger. Når du kjøper bandasjer, bør du vurdere følgende alternativer: 
    
  • Bomull bandasjer er et godt valg for hyppig trening. De er tilgjengelige i forskjellige lengder for voksne og tenåringer og er festet med et borrelås på slutten.
  •  
  • Meksikanske bandasjer er svært lik bomullsbandasjer, men er vevd av elastiske fibre for å gjøre dem mer komfortable på hånden. De er ikke like slitesterke som bomullsbandasjer, fordi elastiske fibre vil falme over tid, men de er et godt valg for trening.
  •  
  • Gelbandasjer er ikke viklet rundt hånden, men legges på som en fingerløs hanske. De er dyrere enn meksikanske eller bomullsbandager. De er enkle å sette på, men tilbyr ikke så mye støtte som tradisjonelle bandasjer. Derfor velger seriøse boksere vanligvis ikke gelbandasjer.
  •  
  • Konkurransebånd er laget av gasbind og tape. Konkurranseglene fastsetter det nøyaktige beløpet som kan brukes til å sikre at hver bokser har samme beskyttelse. Siden disse bandasjer ikke kan gjenbrukes, er de ikke egnet til daglig trening. Innpakningsteknikken er også forskjellig for konkurransebånd og skal gjøres av en partner eller trener. Se denne profesjonelle innpakningsmetoden for mer informasjon.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Bandager med riktig spenning. Bandasjene skal være tøffe nok til å gi stabilitet for hånd og håndledd, men ikke så tett som å kvele blodstrømmen. Du må kanskje trene noen ganger før du finner den riktige spenningen.        
 4.  
 5.                  3      Pass på at bandasjer ikke rynker. Bump og rynker kan være ubehagelig hvis du prøver å konsentrere deg om boksing og de forhindrer deg i å beskytte de små beinene i hånden og støtter håndleddene dine.        
 6.  
 7.             4      Hold håndleddene dine rett når du bandasjerer dem. Når håndleddene dine er bøyd under bandasje, hjelper ikke bandasjerne seg til å stabilisere dem. Ved å holde håndleddene på plass under bandasje reduseres risikoen for skade.                 
 8.  
             

    2      Bandaging  ,

    
   
 1.                  1      Utvid hånden din. Sprer fingrene så langt som mulig og bøy alle musklene. Forbindelsen sies å støtte hånden når den er i bevegelse, så du bør suspendere bandasjen fra begynnelsen på eventuelle trekk du kan gjøre under boksing.        
 2.  
 3.                  2      Skyv tommelen gjennom hullet på slutten av bandasjen. Dette er i motsatt ende av kardborrelisten. Pass på at bunnen av bandasjen er mot hånden din. Hvis du bryter bandasjen på feil vei, vil du ende opp med å få problemer med å fikse det. De fleste bandasjer har en etikett eller avtrykk for å indikere hvilken side som skal vende ned.        
 4.  
 5.                  3      Forbind ditt håndledd. Vri håndleddet 3 til 4 ganger, avhengig av håndens størrelse og ønsket stabilitet. Slutt med bandasjen på innsiden av håndleddet.  
    
  • Forbindelsen skal ligge flatt og de enkelte lagene skal ligge rett oppå hverandre.
  •  
  • Hvis du finner at du må forkorte eller forlenge bandasjen på slutten, må du endre antall omslag på håndleddet.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Forbind hånden din. Dra bandasjen over baksiden av hånden over området over tommelen og over din håndflate til den andre siden. Pak det samme området tre ganger og slutt på håndflaten nær tommelen.        
 8.  
 9.                  5      Forbind tommelen. Begynn med å pakke bandasjen rundt håndleddet og slutte nær tommelen. Deretter pakk bandasjen fra tommelbunnen til spissen og tilbake igjen. Slutt ved å pakke inn håndleddet en gang til.        
 10.  
 11.                  6      Forbind fingrene dine. Start på innsiden av håndleddet og bandasjen som følger for å stabilisere fingrene:  
    
  • Fest bandasjen fra innsiden av håndleddet over toppen av hånden og mellom din lille og ringfinger.
  •  
  • Fest bandasjen fra innsiden av håndleddet over toppen av hånden og mellom ring og midterfingre.
  •  
  • Dekk deretter bandasjen fra innsiden av håndleddet over toppen av hånden og mellom mellom- og indeksfingre. Slutt på innsiden av håndleddet.
  •  
         
 12.  
 13.                  7      Vri hånden din igjen. Start ved håndleddet og vind deretter diagonalt fra innsiden av håndleddet til utsiden av håndleddet. Fortsett deretter over din håndflate og over tommelen. Gjenta prosessen til hele bandasjen er viklet rundt hånden din og slutt på håndleddet.        
 14.  
 15.                  8      Fest bandasjen. Bruk velcro stripen for dette. Bøy hånden og luk litt i luften for å forsikre deg om at bandasjen er behagelig. Hvis bandasjen er for stram eller for løs, sett den på igjen.        
 16.  
 17.             9      Gjenta prosessen med den andre hånden. Det kan være vanskelig i begynnelsen å bandasje med den ukjente hånden, men med litt øvelse kan du gjøre det. Hvis du trenger hjelp, spør din trener eller partner.       
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

         Les mer... (1)      
Sport populær:
Roter i volleyball.

Når du spiller fotball, drible motstandere.

Reduser mannens bryst.

Spiller et pass mens du spiller fotball.

Bli en god idrettsutøver.

Kjør 800 meter raskere.

Spiller biljard profesjonelt.

Zumba.

Vær godt trent.

Skiing.

Gjør en splitt på veggen.

Spille Paddleball.

Lær Parkour.

Sport bidrar til å kvitte seg med mannlige bryster.

Tren uten vekter.

Bli større ved å strekke.

Lag en bakoverrulle.

Lær oppstart.

Wakeboarding.

Hopp høyere i volleyball.

Kast en kniv uten å snu den.