Home \ Sport
 

Irsk dans.

 

Selv om du kanskje har hørt merknaden "Jeg kan bare danse en jig!", Det tar mye talent og praksis å lære å danse en jig. Irsk dans er kjent for sine jigs samt andre danser, og det er en representasjon av nåde og talent. Med noen få enkle leksjoner kan alle lære å utføre en irsk dans.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Forberedelser  ,

    
   
 1.            1      Finn en danselærer! Irsk dans er en utrolig komplisert stil, helt unik i dansens verden. På grunn av sin kompleksitet er det nesten umulig å lære det selv. Du kan begynne å lære det grunnleggende fotverket selv, men for å bli en vellykket irsk danser er det obligatorisk å finne en danselærer.  
    
  • De fleste danseskoler tilbyr ikke irsk dans som en retning, da den varierer så mye fra de fleste andre populære dansestiler. Prøv å se etter irske danseskoler i ditt område som bare fokuserer på denne unike stilen!
  •  
  • Det er mange private danselærere / chorographers som kan gi private leksjoner i irsk dans, så prøv å lete etter en i ditt område!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Få de rette skoene! Som med de fleste dansestiler, må enkelte sko bæres for å danse en tradisjonell irsk dans. Dessverre er irske dansesko ikke tilgjengelig i de fleste dans- eller skoforretninger, og må bestilles online.  
    
  • Ghillies er en slags myke sko som brukes til jigs and reels. De er like i utseende til ballettsko, men har mer struktur og er bundet bare ved ankelen.       
  •  
  • Hard sko er en spesiell type sko med en tung hæl under for å gjøre støy under dansen. Disse ligner på skosko, men i stedet for en metallhæl, er harde sko laget med en tre- eller glassfiberhæl.       
  •  
  • Hvis du er interessert i å delta i konkurranser med din irske dans på slutten av dagen, er det godt å ha et spesielt par forestillinger som du bare plukker opp når du er i en konkurranse. På denne måten er de ikke redd og ser alltid rent og pent ut.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Velg ditt perfekte antrekk! Irish Tant legger vekt på å ha tradisjonelle dansedrakter på forestillinger. Selv om du kanskje ikke vil investere i noen av de dyrere antrekkene til å begynne med, vil det til slutt bli nødvendig å kjøpe en klassisk dansedragt.  
    
  • Solo kostymer er de mest forseggjorte og er utrolig dyre. Du trenger ikke å kjøpe noen av disse elegante kostymer i begynnelsen av din dansekarriere, men når du begynner å spille i show, kan det være nødvendig å ha din egen solo kostyme.       
  •  
  • Nybegynnere og nye dansere danser ofte i grupper, så du vil sannsynligvis måtte kjøpe en matchende dansedragt til det formålet.
  •  
  • Irske dansere legger mye tid og krefter i håret som en del av kostymen. Vanligvis er langt hår slitt i utrolig stramme klokkene. Hvis du ikke klarer eller ikke ønsker å nå denne stilen med håret ditt, kan du kjøpe en parykke som du har på konkurranser.       
  •  
                   
 6.  
             

    2      Start dans  ,

    
   
 1.             1      Gjør hekkeren strekende! For å gjøre dette, sitte på gulvet med ett ben utstrakt foran deg og den andre med kneet bøyd og foten din flat på gulvet! Lang fremover med begge armer for å berøre tærne på din utstrakte fot (eller nå forbi tærne)! Hold beinet rett i kneet uten å bøye det og hold det i 5-10 sekunder! Gjenta dette flere ganger med begge ben!        
 2.  
 3.             2      Lag en plank! Dette ligner en push-up og bygger sterke buk og utholdenhet. Lig deg på magen og løft så opp med underarmen og tærne, og hold hele kroppen stiv som et brett! Hold dette som en start i minst 15 sekunder, og legg gradvis tid til!        
 4.  
 5.             3      Strek dine ankler! Du kan gjøre dette på en rekke måter, men det enkleste er å stå og løfte en fot av bakken om gangen, flytte ankelen i små sirkler i begge retninger.        
 6.  
 7.             4      Hold en god holdning! Trekk skuldrene bak og ned! Hold nakken lang og hold haken din parallell med bakken! Alt du trenger å gjøre er å trykke på de indre øvre delene av armene, slik at de holder seg ved siden av deg og holder hendene i form av en knyttneve. Bena dine skal være rett med knærne stengt.        
 8.  
             

    3      Lære et Jig  ,

    
   
 1.             1      Ta det første trinnet! Start Jig ved å utvide din venstre fot foran deg og deretter vises med den, samtidig som du tar din høyre fot i en lukket posisjon rett bak den! Vekten din skal skifte fra din forside (venstre) fot til din bakre (høyre) fot.        
 2.  
 3.             2      Hopp på din høyre fot! På samme tid, la venstre tå slå ditt høyre kne!        
 4.  
 5.             3      Hold venstre kne foran deg! Gjør dette mens du holder venstre tær ved siden av høyre kne og sving det mens du spretter tilbake!        
 6.  
 7.             4      Sett venstre fot tilbake på gulvet! Når du er ferdig med denne hoppingen, ta tre trinn tilbake, starter med din høyre fot! Du er tilbake i startposisjonen.        
 8.  
             

    4      Lære en hjuls  ,

    
   
 1.             1      Ta det første skrittet med venstre fot! Start rullen ved å utvide din venstre fot foran deg og deretter dukke opp samtidig som du plasserer din høyre fot i en lukket posisjon rett bak den! Vekten din skal skifte fra din forside (venstre) fot til din bakre (høyre) fot.        
 2.  
 3.             2      Bøy ditt høyre kne mens du gjør et lite hopp! Pek deretter med din høyre fot foran deg og gjør syv raske skritt fremover! Deretter løfter du høyre fot og hopper fremover på det!        
 4.  
 5.             3      Løft høyre fot til høyre kne! Ta et lite hopp og land på din venstre fot!        
 6.  
 7.             4      Pek med venstre fot foran deg! Ta syv små skritt fremover og løft venstre fot og hopp videre fremover!        
 8.  
 9.             5      Stå opp på venstre fotpute! Dette burde etterlate din høyre fot bak. Tips tre ganger, og gjenta det med motsatt fot!        
 10.  
             

Tips .

             
Sport populær:
Brenn kalorier som er brent under treningen.

Sett opp et klatretau.

Tren tricepsene.

Sixpack får abdominale muskler gjennom kosthold.

Bli kvitt menns bryster.

Utvikle bedre nakke muskler.

Fotturer.

Kast en trekant.

Bowling.

Spille fotball.

Fremskynde muskelgjenoppretting.

Lære å gjøre splittene raskt.

Styr kroppen og hold den i form.

Kommer til NBA.

Lag brensel fra avispapir.

Longboard eller skateboarding.

Kast en diskus.

Spille tennis.

Forbered deg på en maraton (nybegynner).

Jogger riktig.

Få faste magesmerter.