Home \ Sport
 

Lim en basketballbane.

 

Enten du organiserer et uoffisielt baseballspill med venner i hagen din, eller en seriøs baseball turnering, er det et viktig første skritt å signere et offisielt størrelse baseballfelt. Før du starter spillet, bør du følge disse enkle trinnene for å liminere et baseballfelt.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Gjør området rundt hver tallerken, det vil si hjemmeplaten, den første, andre, tredje og hagen for å fjerne klumper, steiner eller hull. Gjør det samme langs stiene til hver plate.       
 2.  
 3.             2      Klargjør ledningene for å måle spillefeltet. Dekk av ca 28,70m tykk streng og merk begynnelsen og slutten på 27,40m med en svart markør på strengen. Klipp av en annen streng av 40m og kutt den av, og merk begynnelsen og slutten av 38,80 m med en markør.  
    
  • Legg nok streng på hver side av de svarte markørene for å knytte dem til pinner.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gå glipp av den første grunnlinjen med den 27,40m lange linjen. Slå en pinne i bakken og bind den ene enden av strengen rundt pinnen på hjemmeplaten, slik at det svarte merket begynner på toppen av hjemmeplaten, som skal peke bort fra streikhallen. Løft strengen langs bakken i 45º vinkel til høyre til du kommer til det andre svarte merke. Slipp en annen pinne i bakken på dette punktet og bind strenget til det.        
 6.  
 7.             4      Tegn første basislinje. Fyll kalkvalsen med lime. Dra scooteren langs innsiden av strengen fra hjemmeplaten til andre etasje, og opprett den første grunnlinjen, som skal være 5 cm bred.  
    
  • Hvis du vil tegne en feillinje, legg en 97,50 til 106,70m lang linje fra hjemmeplaten langs første basislinje til gjerdet til utmarken. Limer deretter langs denne linjen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Fest plasseringen til den andre basen. Fest det lengre stykket til staven bak hjemmeplaten, det svarte merket skal plasseres direkte på staven. Trekk ledningen rett til området der den andre basen vil være. Deretter løsner du den kortere strengen fra hjemmeplaten og trekker den fra den første basen til det svarte merket på den andre strengen. Ved dette skjæringspunktet slo en annen etasje i gulvet, her er det nederste hjørnet av den andre basen.        
 10.  
 11.             6      Tegn den andre basislinjen. Vri kalkmaker 45+ til venstre og dra den langs strengen til den andre basestokken.        
 12.  
 13.             7      Plasser den tredje basisplasseringen. Tegn den kortere strengen fra den andre basestokken i en 45º vinkel til den tredje basen. Bli med lengre strengen fra den første basestokken med det svarte merket på slutten av den kortere strengen, og bind begge strenger til en pinne, noe som resulterer i riktig posisjon for den tredje basen.        
 14.  
 15.             8      Tegn den tredje basislinjen. Vri kalktelleren 45 grader til venstre og trekk den langs linjen til den tredje basestokken.        
 16.  
 17.             9      Koble den kortere strengen fra den tredje basestokken til hjemmestøtten. Merk den tredje basislinjen fra den tredje basen til hjemmeplaten med kalkskalaen.  
    
  • Hvis du vil tegne en feillinje, legg en lengde på 97,50 til 106,70 meter fra hjemmeplaten langs tredje basislinjen til gjerdet til utmarken. Limer deretter langs denne linjen.
  •  
         
 18.  
 19.             10      Limes rackets boksene. Legg en ramme for racket-boksene til høyre for hjemmepladet, med midten av hjemmeplaten midt på rektanglets lange side. Limer rundt rektangelet. Gjenta limingen med rammen for racket-boksene på venstre side av hjemmeplaten.  
    
  • Hvis du ikke har en ramme for rakettene, må du måle et rektangel på 1,20m bred og 1,80m høyt på begge sider av hjemmeplaten og kalkulere det rektangelet med kalkboksen.
  •  
                   
 20.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Sport populær:
Gjør omvendt abdominal knase.

Tren bukemuskler (for jenter).

Bygg opp skuldermuskulaturen.

Hitting.

Fotturer.

Å gå på vekttapsprogram for svært uutdannede mennesker.

Forbedre din fleksibilitet.

Bli profesjonell spiller for MLG.

Merengue dancing.

Bli profesjonell bokser.

Trening for et 5 kilometer løp.

Korrekt korsløfting.

Spille tennis.

Avlast spenningen i nakken.

Hvordan bekjempe Son Goku.

Kjør en halv maraton.

Forstå dommerens signaler.

Bli kvitt menns bryster.

Flyte på ryggen i vannet.

Svømming som en havfrue.

Whey gjør protein hjemme.