Home \ Sport
 

Lær å lære Kung Fu raskt.

 

Kung Fu er mye mer enn en form for selvforsvar, det er en kunstform. Ved å praktisere Kung Fu, vil du kunne forbedre din generelle helse og trivsel, så vel som selvtillit og fleksibilitet. Kung Fu-mestere tar tiår å skaffe seg kompetanse i denne gamle kunstformen. Men med utholdenhet og engasjement kan du lære det grunnleggende om kung fu relativt raskt. Før du begynner å lære Kung Fu, sørg for at du er egnet nok til å utholde trening! Som du vil se, kombinerer begrepet rask læring smart arbeid med de mest relevante og effektive aspektene av kung fu.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bli fysisk egnet før du lærer fort, da et utholdenhetsnivå er viktig hvis du utfører enkle kung fu-bevegelser selv. Gå, gjør yoga for å få mental klarhet, og gjør kroppsvektsøvelser som knep, pull ups og pushups! Bare lær pust og meditasjon teknikker! Kampslegenden Karl Gotch mener at dyp pusting i seg selv allerede har gjort mange svake mennesker sterke og avgjørende for å mestre kampsport.       
 2.  
 3.             2      Fokuser på en bestemt stil med kung fot! Forskning nordlige eller sørlige stiler eller harde eller myke teknikker og avgjøre hva som passer for deg! Kung Fu kombinerer spark og slag i selvforsvar, ved hjelp av indre energi for å få styrke. Lær og trene enkle kung fu-bevegelser, som for eksempel rytter, bumping, sideskudd og backfist krok!        
 4.  
 5.             3      Forskning og finn frem Kung Fu guider! Lag et treningsrom foran TVen eller datamaskinen! Se instruksjonsvideoer om kung fu som viser enkle spark og slag! Utfør 100 foran spark foran speilet og vær nøye med detaljene, for eksempel det faktum at et spark alltid vender tilbake til grunnstillingen! Bruk et stoppeklokke eller metronom for nøyaktig timing!        
 6.  
 7.             4      Øv bevegelsene dine på en kraftig treningspose! Kung Fu grunnleggende kan læres raskt når det gjelder antall uker, men det krever mange hundre repetisjoner på de aller første treningsdager. For eksempel mener Al Case at du kan lære Kung Fu i uker, men du bør forvente å tilbringe mange timer på de dagene som gjentar grunnleggende øvelser for å oppnå dette.        
 8.  
 9.             5      Hold deg svært fokusert hver dag hvis du vil lære Kung Fu raskt! Vurder å bruke hjelp av en Kung Fu lærer etter noen uker for å sikre at du bruker riktig form! Se i rubrikkene for å finne en billig veileder! Dissiplinen som kreves for å lære Kung Fu, genererer også selvtillit og følelse av prestasjon, lenge etter at du har lest denne eldgamle kunsten.                  
 10.  
             

Hva du trenger .

             
Sport populær:
The Dunk.

Forbered deg på en flott sykkelhendelse.

Forbedre hans innendørs klatring ferdigheter.

Snesko.

Gjør et flick av flick.

Swinging basketball bat.

Stram kroppen din.

Bandaging hands for boksing.

Batting a baseball.

Behandle ryggsmerter.

Start en basketball liga.

Lær gymnastikk.

Se din Fitbit statistikk ukentlig.

Kast en basketball.

Øv ballett hjemme.

Få en tynn rump og mager lår uten sport.

Løp som en ninja.

Inkluder i golf.

Lag en treningsplan.

Pakke for en backpacking ferie.

Telle poengene på bowling.