Home \ Sport
 

Kjøre en popskive den.

 

Pop-Shove-It kombinerer Ollie med en Shove-It. Du hopper på skatebrettet, det er 180 ° i luften mens du flyter over det uten å snu deg selv. For å mestre Pop-Shove-It, bør du allerede ha Shove-It og, om du kan, også Ollie. Hvis du vil vite hvordan Pop-Shove-It fungerer, følg bare trinnene under og gå.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Plasser føttene på brettet. Du bør plassere din høyre forfot akkurat som en ollie. Litt under frontbolten, litt vinklet, med hælen stikker ut litt mer. Din venstre bakre fot skal ligge i tåen til tailen, hvor du starter Shove-It med bakfoten. Når det er sagt, er det viktig at du står komfortabelt på bordet før du prøver dette trikset. 
    
  • Hvis du trenger litt mer stabilitet for denne stillingen, kan du plassere bakhjulene i en liten kolonne for å forhindre at skateboardet ruller under øvelsen. Dette gir deg en følelse av stabilitet, spesielt hvis disse er dine første Pop-Shove-It-forsøk.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      knæfleksjon. Bøy knærne bare litt, akkurat nok til å få litt fart for hoppet. Dette gjør at du kan holde deg i luften lenge nok til å gi bordet tid til å gjøre en 180 ° sving. Bøy resten av kroppen litt ned slik at armene dine er under knærne. Hvis du hopper opp, vil armene dine også gå litt opp for å få fart.  
    
  • Det er opp til deg hvis du har litt fart på dette flatlandtricket, eller ønsker å komme deg uten en sving. Det er skatere som ikke liker å rulle på Pop-Shove-It, mens andre foretrekker det. Det er ikke en feil metode i dette trikset. Det som betyr noe er hva som fungerer for deg.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Pop opp brettet. Bruk nå foten til å løfte halen opp, som i Shove-It. Dette trikset er litt vanskeligere fordi halen smelter lydløst på bakken. Flytt fremover i rotasjonsretningen for å holde styr på bordet, slik at brettet styrer 180 grader i luften. For å løfte halen opp, trykk den ned med bakfoten. Du trekker foten tilbake umiddelbart, den forlater brettet og denne bevegelsen fører til rotasjonen. Den fremre foten legger seg rett over bordet og holder den på plass.  
    
  • Hvis du bringer brettet opp med bakfoten, bør du slå halen høyt nok til å katapulere brettet opp. Det er som å stikke noe under skoen din og prøver å bli kvitt det ved å sparke foten frem og tilbake på gulvet. Pass på at du ikke treffer brettet for hardt, eller det kan gjøre en somersault. Du trenger litt øvelse for å finne den rette balansen.
  •  
  • Med en ollie glir fremre foten helt frem gjennom brettet, men med pop-shove-det gjør foten helt ut av brettet. Noen skatere foretrekker å få føttene til å svinge rett over skateboardet slik at de kan lede styret når det trengs.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Hold deg over bordet. Se hvordan det blir og gi styret litt veiledning med høyre fot hvis nødvendig. Armene dine bør være høyere oppe på sidene for å hjelpe deg med å stå opp. Vent til styret er på sitt høyeste punkt før du prøver å fange det med føttene.        
 8.  
 9.                  5      Legg føttene dine på skateboardet etter å ha dreid 180 grader. Fang brettet ved å lande på begge skuldre med begge føttene. Land med frontfot på forsiden og bakfoten i nærheten av halen. Bøy knærne på landing for å dempe effekten.        
 10.  
 11.                  6      Fullfør trikset. Hold balansen på brettet etter hoppet slik at det sentrerer og forblir rett mens du ruller. Hold også kroppen din balanse, bruk armene dine om nødvendig.        
 12.  
 13.                  7      Forbedre pop-shove-it. Når du mestrer trikset, kan du prøve å rotere brettet 360 grader i stedet for bare 180 grader.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                  
Sport populær:
Kast en spiral.

Basketball dribling.

Går yoga.

Skiing.

Gjenopprette fra ømme muskler.

Styr knærne dine.

Spretter på sykkelen.

Gjør strekningsøvelser for brystet.

Kjør et 5 KM løp om 20 minutter.

Gjør yoga øvelser mot menstruasjonskramper.

Finn glede i å gå.

Beslutter mellom Yoga og Pilates.

Ta en karpe.

Få noen glade for fotball.

Spill rugby.

Start med yoga i svangerskapet.

Tren for boksing.

Bygg pectoral muskler med et gummibånd.

Stram lårene.

Spill bedre i forsvaret i basketball.

400 meter løp.