Home \ Sport
 

Snesko.

 

Snesko er en flott utendørs aktivitet om vinteren, noe som er morsomt når det er rikelig med snø. Du kan bruke den til å brenne dobbelt så mange kalorier som når du går en tur - 600 kalorier. Snesko er en billig hobby som du trenger bare et par snesko. Hvis du vil, kan du bruke pinner til å holde deg i balansen til du blir en snesko-profesjonell.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.   1      Spenn opp snøskytene dine. Sett på vintersko først og deretter på en snesko. Plasser foten din slik at tærne dine rager frem over fotkanten og at ballene på føttene hviler på leddet. Først lukk frontremmen, deretter stroppen rundt ankelen og til slutt midtstroppen.        
 2.  
 3.   2      Kom inn i snøen og begynn å gå, gjør dine vanlige trinn. Pass på at du først legger på hælen din og deretter ruller den av. Rytmen er "hæl, ball av foten, tærne" - spesielt med de første trinnene du bør internalisere dette.  
    
  • Du må nok ta bredere skritt for å holde sneskoene ved siden av hverandre. Dette er en god trening for hoftene dine - men i begynnelsen kan det virke unaturlig.
  •  
         
 4.  
 5.   3      Løft bena dine med hvert trinn. Først og fremst må du plukke dem opp når det er mye frisk pulversnø, og du synker ikke så lavt i eldre, komprimert snø. Men hvis du løfter beina dine for høyt, blir du raskt sliten, noe som blir et problem på lange sneskoer. Hev bena så høyt som betingelsene krever og ikke høyere.     
 6.  
 7.   4      Bruk dine pinner hvis du har dem. Polene hjelper deg å balansere og er en god trening for overkroppen. De er spesielt nyttige når du vandrer i dyp pulver snø, da det er vanskeligere å holde balansen din der.     
 8.  
 9.   5      Gå inn i snøen med spissen av sneskoene dine når du går oppoverbakke. Så du graver i sneskoene dine, noe som gjør det lettere å klatre opp. Hvis du går ned, kan du enkelt skifte tyngdepunktet bakover for å få mer grep.               
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  
Sport populær:
Vinn et løp.

Lag en frontflip (for nybegynnere).

Velg en tennisracket.

Skyt et hagle.

Spiller amerikansk fotball.

Gjør et flick av flick.

Gjør et fremoverflyt.

Tren for boksing.

Øv med håndvekter.

Vær en god spiller.

Lag krutt.

3 tips for sprinting raskt.

Merengue dancing.

Strek en balansehandling.

Batting a baseball.

Beslutter mellom Yoga og Pilates.

Presentere en volleyball.

Lære å akebakke.

Trener muskler hjemme.

Dodge et slag.

Sport bidrar til å kvitte seg med mannlige bryster.