Home \ Sport
 

Se på FIFA Football World Cup online.

 

Med spredningen av online-streaming i løpet av Vinter-OL i 2018, forutsier de fleste tekniske nettsteder flere muligheter for å se på FIFA World Cup-kampene online. Først må du sørge for at du har en rask internettilkobling fordi nettbaserte direktesider vil bli fylt med fans som prøver å se spillet. Deretter reserverer du flere av disse alternativene, slik at du har alternative alternativer dersom nettstedet mislykkes. Streaming er vanligvis gjenstand for geografiske begrensninger. Så alternativene dine avhenger av hvor du bor.

               

Fremgangsmåte .

    

    1      Se World Cup-spill internasjonalt  ,

    
   
 1.          1      Gå til siden www. ipaddressguide.org/watch-fifa-world-cup-2014-online/ for å finne en liste over land hvor du kan se VM. Det viser hvilke kringkastingstjenester som har kringkastingrettighetene. Så du kan prøve sine nettsider først.        
 2.  
 3.             2      Hvis du bor i Storbritannia, bør du ha kabel-TV på Sky Channels. Logg inn på go.sky.com og skriv inn Sky ID. Noen spill vil fly på BBC, og gratis streaming vil være tilgjengelig på BBCs nettsted.        
 4.  
 5.             3      Hvis du bor i Canada, går du til CBCSports.ca. Dette er en nasjonal offentlig kringkasting. Så det er mest sannsynlig en gratis streaming for spillene som tilbys.        
 6.  
 7.             4      Hvis du bor i Australia, ta kontakt med Optus Cable TV. Live streaming tilbys til kunder.        
 8.  
 9.             5      Vurder å registrere deg hos en proxy-server som vil endre DNS, slik at den ikke vil bli blokkert hvis du ikke befinner deg i lisensområdet (Geo Blocking).                  
 10.  
             

    2      Se World Cup-spill i USA  ,

    
   
 1.             1      Last ned Watch ABC-programmet på datamaskinen, nettbrettet og smarttelefonen. Broadcaster ABC skal sende 10 store VM-kamper, inkludert gruppekampene og endelige. Kringkaster sier at det vil tilby live streaming på de fleste områder.        
 2.  
 3.             2      Logg på Kabel-TV, som inkluderer ESPN-kanaler. Du må imidlertid ha en kundekonto og logge inn for å få tilgang til online streaming.  
    
  • Besøk espn.go.com for å se kampene live.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Legg til streaming nettsteder som livesoccertv.com og livefootballol.com til dine favoritter. Du vil publisere lister til Online Streaming. Disse sidene er for det meste overfylt med annonser og er bare sporadiske tilgjengelige; De har imidlertid flere lenker til samme spill på engelsk og på spansk.        
 6.  
 7.             4      Registrer deg hos en tjenesteleverandør som "Unblock Us". For et lite gebyr kan du endre nummeret på Domenenavnssystemet ditt (DNS) på ruteren din til et land som sender spill i live. Din IP-adresse vil ikke lenger bli geoblokket, og du kan kanskje streame spillene live gratis fra den kanadiske fjernsynsstasjonen.        
 8.  
            

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

      

                 
Sport populær:
Beslutter mellom Yoga og Pilates.

Få mer energi.

Lag en brytring.

Trekk i kurven.

Slå en jab mens du bokser.

Hold deg i form uten regelmessig mosjon.

Øv ballett hjemme.

Se bra ut på treningsstudioet.

Tren med et kneproblem uansett.

Hvordan spille bordtennis eller bordtennis.

Velg en kampsport.

Øv med håndvekter.

Tren din abs med treningsbånd.

Utfør knekk med ett ben.

Sett på en testikkelbeskytter.

Stopp luften under vann.

Gjør yoga øvelser mot menstruasjonskramper.

Utfør stillingen Dove i Yoga.

5 kilometer gange.

Dykkermaske.

Rull fremover.