Home \ Sport
 

Tren uten vekter.

 

Vil du komme i form? Eller er du bare lei av å betale for treningsstudioet ditt? Her er noen øvelser du kan gjøre uten å stole på vekter.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Gjør pull-ups. Pull ups er gode for å styrke armene og ryggen. Du trenger bare en stolpe av tilstrekkelig høyde. Varighet mellom øvre grep (ryggmuskler) og lavere grep (biceps). I tillegg kan du gjøre et enkelt sett med flyer eller rader, mange repetisjoner med lett vekt, for eksempel en koksflaske. Du kan imidlertid utelate dette når du svømmer på treningsplanen.       
 2.  
 3.             2      Lag crunches. Crunches er bra for bukene dine. Finn en venn som kan holde på føttene eller sette føttene under sofaen mens du trener. Real crunches er sikrere og mer effektive, men også vanskeligere å utføre korrekt.        
 4.  
 5.             3      Gjør pushups. Pushups styrker brystmusklene.        
 6.  
 7.             4      Kjør eller jogge . Løping og jogging er perfekt for pust, benmuskler og armmuskulatur, og det øker tettheten til det nedre skjelettet. I tillegg vil du løpe igjennom og jogge, bare generelt komme i bedre form når det kommer til deg å gå ned i vekt. Hvis du har problemer med sideproblemer, prøv å ekspandere når den venstre foten treffer bakken.        
 8.  
 9.             5      Svøm. Svømming er bra fordi kroppsvekt spiller ingen rolle i vannet. Du kan også trene veldig hardt uten å svette.        
 10.  
 11.             6      Gå. Det kan ikke virke som ekte trening, men å gå kan gjøre underverk for kroppen din. Det er også en veldig god start når du bare begynner å trene.        
 12.  
 13.             7      Bruk en medisinball. Bruk av en medisineboll kan gjøre så vel som løftevekter. Bare prøv det som en tilbakegående øvelse. I stedet for en medisinball kan du også bruke en klutpose eller ryggsekk som du fyller med alle slags husholdningsartikler.        
 14.  
 15.             8      Dans til musikk. Slå på radioen eller systemet og bare begynn å danse. Eller bruk din iPod eller MP3-spiller. Det trenger ikke å se bra ut, det trenger bare å få blodet til å pumpe!        
 16.  
 17.             9      Gjør alt du kan for å øke hjertefrekvensen og få deg til å svette. Alt som provoserer minst en av disse kroppsreaksjonene er god. Du kan også gjøre push-ups på veggen, eller trene med motstand ved å tordenme en annen person til å trykke mot armene eller beina mens du prøver å løfte dem opp. Det er også benlifter der du klamrer seg til den andre personen og legger føttene mens partneren skyver dem ned. Dine føtter bør ikke røre bakken. Utfør denne øvelsen til venstre, høyre og fremover, 15 ganger hver. Det er veldig bra for den nedre delen av seks-pakken din!                  
 18.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Sport populær:
Kjøp en cricketbat.

Bli en ballettdanser.

Gi mer kraft til en golfklubb.

Stretching.

Balansering.

Varm opp før ballett trening.

Få sterkere og tykkere håndledd.

Unngå hyperstimulering.

Boksing.

Strekk hip flexor muskel gruppen.

Stram røret.

Hit hardere og raskere.

Kostholdet til en kroppsbygger.

Stram armene dine.

Tren bukemuskler (for jenter).

Kontroller pust mens du kjører.

Å være medvirkende i basketball.

Ta Lotusposisjonen.

Forbedre basketballspillet.

Velg riktig vekt på håndvekten.