Home \ Sport
 

Spill bedre i forsvaret i basketball.

 

Hvis basketballspillere ønsker å lykkes offensivt, må de dyrke gode vaner. Samtidig skal de kaste dårlige vaner. Så enkelt som det høres, har spillerne en tendens til å holde sine dårlige vaner på basketballbanen igjen og igjen.

 

Dårlige vaner kan gjøres som gode vaner - ved gjentagelse. Deretter er nøkkelen for trener, spillere og til og med foreldre, å trene gode vaner og bli kvitt dårlige vaner. Dette skjer i løpet av sesongen og utenfor sesongen.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Unngå å fokusere for mye på ett aspekt av offensiven, i stedet fokusere på teamaspektet. Spillere som er mer opptatt av sitt individuelle spill, vil skade den samlede suksessen til spillet.       
 2.  
 3.             2      Vær en del av spillet i stedet for å stå rundt og se handlingen. Spillere bør ikke være tilskuere. De må alltid være involvert og i bevegelse, selv om de ikke har basketball.        
 4.  
 5.             3      Overlever før du kaster. Spillere må alltid være oppmerksomme på lagkameratene og forsvaret på banen. Hvis lagkameraten er åpen, har han bedre muligheter til å score en treff og må deretter overleveres til dem.        
 6.  
 7.             4      Se etter mer enn én vei i hvert spill. Dette gjør forsvarsmanns jobb mye vanskeligere. Spillere må alltid lete etter mer enn én måte å se i spillet. Hvis den første muligheten som presenterer seg selv, kan føre til et treff, bør det tas. Ellers bør spillerne se etter andre muligheter.        
 8.  
 9.             5      Overlevere smart. Telegraf overdragelser er enklere å lese og muligens stjele for forsvaret. Spillerne bør utelukke øynene, hodet og ballen før de overleverer ballen.        
 10.  
 11.             6      Bli kult - ikke gjør en billig og gal feil når du har gjort en feil. Alle gjør feil i basketball. Hvis det skjer ved lovbrudd, bør spillerne gå tilbake og fortsette med en god og sterk defensiv for å gjøre opp for det. Du bør ikke begå feil uten frustrasjon.        
 12.  
 13.             7      Kjenn kompisene til lagkameratene. Ikke angi bevegelser som du ikke vet ennå. Du må leke med deg på feltet. Nye trekk og hint kan praktiseres under treningen - ikke under spillet.        
 14.  
 15.             8      Hold øye med klokken for å se hvor mye tid som er igjen på stoppeklokken. Spillere må alltid vite hvor mye tid som er igjen under hver overlevering. Du må også være oppmerksom på hvor mye tid som er igjen på slutten av hvert kvart, halv og spill slutten. Dette er ansvaret for hver spiller, ikke bare dommeren eller treneren.        
 16.  
 17.             9      Konsentrere deg om hver offensiv overføring. Spillerne må alltid holde fokus når de spiller basketball. De bør vite hva de er ansvarlige for hele tiden, og også følge medspillerne til sine lagkamerater.        
 18.  
 19.             10      Ikke hold deg i samme hastighet gjennom spillet; ellers vil forsvareren alltid vite hvor fort du er.                  
 20.  
        
Sport populær:
Kom deg i form i treningsstudioet.

Gi mer kraft til en golfklubb.

Bygg muskelmasse gjennom ernæring.

Å få en seks pakke (for jenter).

Tren riktig.

Klatring.

Hopp høyere.

Forbered deg på en svømmeklasse for voksne.

Klatre på et knutløst tre.

Tren din abs med treningsbånd.

Kjør en og en halv kilometer fort.

Spille håndball.

Spiller ishockey.

Se på FIFA Football World Cup online.

Snesko.

Kjører bakover på skøyter.

Spill softball.

Bruk en skumrulle.

Lag sideplanker med en øvelseskule.

Få en kropp som Beyonce.

Lag en karate streik.