Home \ Sport
 

Bestem mellom yoga og Pilates.

 

Prøver du å bestemme om du skal bestille en yogaklasse eller en Pilates-klasse? Er du forvirret av forskjellene mellom de to? Det er flere faktorer du bør tenke på når du bestemmer hva din favoritt sport er. Du kan tenke på å starte en relativt ny sport og finne det vanskelig å skille mellom yoga og pilates. Det du velger blir en del av livet ditt, og beslutningen du gjør, avhenger av resultatene du vil oppnå.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Bli klar over dine mål  ,

    
   
 1.            1      Tenk på om du er ute etter en slags rehabilitering. Pilates er for eksempel en velprøvd metode for å redusere fysisk smerte og gjenopprette fra skade til de med fysiske skader. På den annen side brukes yoga ofte som en del av en mental og emosjonell rehabilitering.  
    
  • Når du går på yoga-klasser, kan yoga-læreren gi råd til studenter med problemer med ryggen.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestem om toning kroppen din har stor betydning for deg. Yoga og Pilates er begge gode for toning og styrke alle muskelgruppene i kroppen din. Pilates har imidlertid en tendens til å fokusere mer på muskelspenning. For eksempel, hvis du prøver å gå ned i vekt, kan du prøve Pilates øvelser og bruke forskjellige Pilates-enheter. Disse utvider dine Pilates-stillinger rundt kardio- og treningselementene og hjelper deg med å brenne ekstra kalorier. Det er ingen enheter i yoga trening.        
 4.  
 5.             3      Tenk på forbedringen i mental helse du forventer av din sport. Yoga er kjent for å ha en svært gunstig effekt på mental helse. Yoga beroliger ditt sympatiske nervesystem, som hjelper mot stress, og din hypotalamus-hypofyse-adrenokortisk akse, som styrer hormonnivåene.        
 6.  
 7.             4      Tenk på din åndelighet gjennom din sport. Yoga er en gammel praksis som ofte involverer å utforske åndelighet. Meditasjon er en stor del av yoga. Yoga og Pilates involverer både tilpasning av kropp og sjel, men i motsetning til yoga fokuserer ikke Pilates på sinnet.  
    På den annen side kan yoga praktiseres uten mye fokus på åndelighet, hvis det ikke er din ting. Når det gjelder å velge et kurs, kan du se etter en mer sekulær yogaklasse hvis yoga interesserer deg, men åndelighet er ikke.  
                   
 8.  
             

    2      Hovedforskjellene er  ,

    
   
 1.             1      Les opprinnelsen til begge praksisene. Du kan finne det nyttig i din beslutningsprosess for å undersøke opprinnelsen til Yoga og Pilates online. De viktigste aspektene er: 
    
  • Yoga startet over 5000 år siden i India. Det som vanligvis kalles yoga er faktisk en del av en større filosofi og livsstil. Det ble oppfunnet for å fremme en bedre selvforståelse og tilpasning av sjel, kropp og ånd.
  •  
  • Pilates ble oppfunnet tidlig på 1900-tallet som en metode for kroppsrehabilitering og styrking. Det begynte som et instrument for å rehabilitere soldater fra første verdenskrig, men reiste seg utover det da danserne begynte å bruke det for å forbedre danseventyret.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Vurder de ulike fokusene for begge praksiser. Yoga og Pilates ligner på mange måter. De inkluderer både bevegelser og stillinger designet for å forbedre styrke, fleksibilitet og sammenheng mellom kropp og sjel. Tross alt er yoga en øvelse som fokuserer på din sjel og hvordan du føler deg, med kraft og fleksibilitet som en bivirkning. Pilates er en øvelse som fokuserer på å stramme kroppen din og forbedre stillingen og bevegelsen.        
 4.  
 5.             3      Balanse forskjellene i hvordan pusten brukes i yoga og pilates. Pusteteknikken du bruker i Pilates og Yoga er ganske annerledes. 
    
  • Pilates bruker mer enn en teknikk for å gi musklene den energien de trenger for å trene effektivt. Ved å konsentrere seg om pusteteknikken hjelper Pilates til å styre mengden oksygen som kommer inn i kroppen. Dette vandrer til musklene, slik at de slapper av mer.
  •  
  • I yoga hjelper pusteøvelsene til å oppnå avslapning. Under yoga øvelser, er det viktig å kontinuerlig fokusere på hvordan pusten brukes. Å skyve pusten i områder som kan være spente eller stressede kan hjelpe til med å slappe av de spesifikke muskelgruppene i kroppen din.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Vurder ditt behov for å forbedre fleksibiliteten din. En av de store forskjellene mellom yoga og Pilates er at yoga kan brukes til å øke kroppens fleksibilitet. Det forbedrer også gradvis fleksibiliteten i leddene dine. Å strekke og holde statiske posisjoner er et sentralt tema i yoga. Pilates er mer dynamisk, og mens fleksibilitet forbedres med Pilates, er det ikke et fokus.        
 8.  
 9.             5      Bestem hvor viktig det er for deg å øke din styrke. Pilates fokuserer på avslappende muskler som er spente og fremmer styrken av mange muskler i kroppen. I motsetning til yoga, i tillegg til matøvelser, inkluderer Pilates bruk av motstandsapparater, noe som gjør det mye mer likvidt trening enn yoga er.  
    
  • Yoga og Pilates inneholder begge flere stillinger designet for å stramme bukemuskulaturen. Pilates øvelser er imidlertid mye mer intense, og resultater kan oppnås mye raskere enn å praktisere yoga. Hyppige Pilates øvelser kan oppnå en flatere og fastere underliv.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Vurder forskjellene i mentale fordeler mellom yoga og pilates. Du må forstå at yoga er mer fokusert på din sjel. Sporten har vært nyttig for folk som lider av depresjon eller angst. Yoga kan være den mest effektive sporten for å bekjempe sykdommen fordi den fokuserer på kroppen, så vel som sinn og sjel. Silent refleksjon og meditasjon er en stor del av yoga trening. Mange begynner med stressreduksjon som deres hovedmål med yoga.        
 12.  
             

    3      Prøv begge  ,

    
   
 1.             1      Prøv Pilates hjemme. Selv om det er umulig å få full Pilates-opplevelse hjemme, kan du få en ide om hvordan det er. Kanskje den beste måten å starte Pilates hjemme, er å bruke YouTube. YouTube inneholder et vell av gratis videoer fra lærere som gir nybegynner leksjoner i enkle Pilates øvelser.  
    
  • En ting du ikke kan få på Pilates øvelser hjemme er bruken av utstyr. Du bør tenke på det.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Prøv yoga hjemme. Ingenting mer er nødvendig for yoga enn rom og fritid, noe som gjør det til en god sport å starte hjemme. Du kan finne det nyttig å kjøpe en matte, men det er ikke nødvendig. Søk på nettet for instruksjoner om hvordan du utfører enkle stillinger og stillinger. Det er mange video- og tekstguider som lar deg få en følelse av hva Yoga-praksis er som.        
 4.  
 5.             3      Finn kurs i nærheten av deg. Hvis du vil, kan du fortsette å øve yoga eller Pilates hjemme uten å sette foten din i et treningsrom. Men å finne et godt kurs kan hjelpe deg med å få full yoga eller Pilates erfaring og få mest mulig ut av det. Søk på nettet for å finne kurs i nærheten av deg. Sammenlign priser og rangeringer. Velg deretter noen få å se personlig.  
    
  • Snakk med læreren om dine mål og hva du leter etter i en klasse når du kommer til en yoga eller Pilates studio du vil prøve. Dette hjelper deg med å bestemme hvilket kurs som er riktig for deg.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bli med i klasser for begge for å hjelpe deg med å avgjøre hvilket som passer best for deg. Tilbring litt tid på begge kursene hvis du ikke har bestemt deg om du vil gjøre yoga eller Pilates. Se etter kurs som tilbyr gratis prøveversjon eller gratis kurs for nybegynnere. Ta noen yoga-klasser og Pilates-klasser av høy kvalitet for å få en fullstendig informert beslutning som bedre kan hjelpe dine behov.        
 8.  
             

Advarsler .

                Les mer... (13)      
Sport populær:
Lær Muay Thai eller Thai boksing.

Skyt mål i fotball.

Bygg et gjemmested i villmarken.

Perfekt bakslag.

Ta Lotusposisjonen.

Spiller amerikansk fotball.

Pomuskelene strekker seg.

Rengjør en golfklubb.

En tilt eller vippefigur danser.

Abdominals trener med kapteinens stol.

Brimfiske.

Spille håndball.

Strekk hip flexor muskel gruppen.

Gjør øvelser for bekkenbunnen.

I yoga, utfør stillingen katten.

Dans på fester.

Bygg muskler.

Rengjør og fjern en fisk.

Bruk en orm som fiske agn.

Forsterk båndene.

Overlev bare med en kniv i naturen.