Home \ Sport
 

Skateboard en Varial Kickflip.

 

Varial Kickflip kombinerer teknikkene til Pop Shove Its og Kickflip. Det er som med Pop Shove It, du må alltid bruke bakfoten til å peke brettet, bortsett fra at brettet må snurre i stedet for bare rundt deg før du lander på den. Hvis du allerede kan gjøre Pop Shove It og Kickflip, så er du på vei til å mestre Varial Kickflip. Hvis du vil vite hvordan du gjør det, følg trinn 1 for å komme i gang.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Få litt fart. Mens du trenger fart for dette trikset, vil for mye fart føre til en grov landing. På den annen side er trikset nesten umulig hvis du er for sakte (styret ruller for langt eller ikke blir nok). Hvis dette trikset er helt nytt for deg, kan du trene det stasjonært for å lære alle trinnene.       
 2.  
 3.             2      Korrekt posisjon av føttene. Legg bakfoten på toppen av halen, som i Pop Shove It. Din fremre fot skal plasseres på brettet på brettet, nær de fremre skruene. Hvis trikset er nytt for deg og du vil ta en mer stabil stilling, kan du ta med foten litt nærmere bakfoten. Før du prøver Varial Kickflip. Pass på at posisjonen din på bordet er behagelig nok til å gjøre en Pop Shove It og en Kickflip. Dette er ikke et triks for nybegynnere.  
    
  • For å få en raskere spinn, kan du sette fremre foten litt tilbake.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Squatting. Bøy knærne og ta hendene ned, i nærheten av knærne. Dette vil hjelpe deg å flytte tyngdepunktet ned. Ta skulderen i linje med brettet slik at du ikke mister kontrollen. Vær oppmerksom på at du må nå nok høyde til å holde seg i luften lenge nok til at styret skal snu helt. Så sørg for at knærne gir deg nok sprett.  
    
  • Vær forsiktig så du ikke bøyer knærne for mye, ellers kommer du ikke til nok høyde over skateboardet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Popp ryggfotbrettet slik du ville med en skubbe den. Bruk bakfoten til å peke brettet ned, skyve det litt for å få brettet til å spinne som en skyve den, fra retningen til topphalen. Ikke kast halen som en ollie, ellers vil styret bevege seg i den andre retningen.        
 8.  
 9.   5      Pek på hælen på brettet med fremre fot. Dette er nødvendig hvis brettet skal rotere. Husk at du må gjøre dette veldig fort så snart du spretter brettet med ryggen din. Du kan sammenligne det med et lett og raskt spark uten det               
 10.  
        
Sport populær:
Vær en god basketballspiller.

Vær en god spiller.

Skateboard a Varial Kickflip.

Bruk en Katana riktig.

Varm opp.

Vri en basketball på fingeren.

Øk tempoet.

Få harde muskler.

Tren for å bli en bedre svømmer.

5 kilometer gange.

Lag en Herki Cheerleading.

Biljardspiss Tips.

Varm opp før ballett trening.

Få sterke kalver.

Gjør karpe baits.

Ta en gjedde.

Styr ryggen med Pilates.

Chin opp til å gjøre pull ups.

Lær Kung Fu selv.

Line Dance.

Forsterk nedre rygg.