Home \ Sport
 

Begynn å kjøre.

 

Kjøring er en av de beste sportene for å få deg i form og holde deg i form. Det er en av de billigste og enkleste sportene som du enkelt kan starte uten hjelp. Du kan trene nesten når som helst, hvor som helst. Kjører trener din tilstand og brenner mye kalorier. Her lærer du hvordan du begynner å gå riktig.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Få et par løpesko som er komfortable og støttende. Om mulig, få råd fra en spesialist i en sportsbutikk for å få riktig utstyr for deg. En hvilken som helst god sportsbutikk som selger løpesko, bør også lagre annet løpegear i sitt sortiment. Kortkjørt shorts er ikke avgjørende, og kan til og med være ubehagelig for noen som er villige til å ha på seg shorts. Men hvis du kjøper et par slike bukser, vil du raskt bli vant til dette legromet og ikke vil gjøre det uten det.       
 2.  
 3.             2      Bestem dine mål. Bestem hvor mye innsats og ambisjon du vil sette inn i prosjektet ditt. Kjører tar tid og energi, som du må være forberedt på å investere i. Uansett ditt mål, skal du som nybegynner starte sakte og øke med tiden.        
 4.  
 5.             3      Bestem om du vil trene ute eller inne på tredemølle. Utenfor er det en rekke forskjellige rullebaner, terreng og mye variasjon. Dette betyr imidlertid også en høyere belastning på knær og skinner. Spesielt er asfaltveiene harde på beina, og du bør bruke løpesko med pute eller bedre løp på gress for å lette belastningen. Å trene på tredemølle kan bli kjedelig og kjedelig over tid, spesielt på lengre løp. I tillegg er trening innendørs dyrere enn å gå utenfor i naturen fordi du enten må kjøpe tredemølle eller betale for et treningsstudio. Videre er trening på tredemølle lettere fordi tredemøllen gjør mye arbeid. Treadmill vil bli flyttet bakover, og lindrer deg for å bevege deg fremover.        
 6.  
 7.             4      Strekk før og etter kjøring for å unngå skade. Strekk spesielt de muskler som er viktige for å løpe - armer, kalver, akillessenen, lår og skinker.        
 8.  
 9.             5      Ta en venn med deg til å løpe. Hvis du har en venn som også trener, så løp sammen for å motivere hverandre.        
 10.  
 11.             6      Gå hver dag. Dette er spesielt viktig for å bli en vane. Hvis du føler at du trenger en fridag, ta av søndag eller annenhver søndag fra å løpe. Føler du deg mer utmattet fra dag til dag, prøv å forkorte kjøretiden litt og kjøre tregere. Du vil føle deg bedre neste dag. Hold journalen over dine reiser dekket.        
 12.  
 13.             7      Nyt det. Du utvikler en ny livsstil som gjør deg bra både fysisk og mentalt. Du har muligheten til å møte nye mennesker og å føle deg bra i kroppen din.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Klatre opp et tau.

Lær kampsportens trykkpunkter.

Boost utholdenhet.

Refleksjoner forbedres.

Få en sunn og sterk kropp.

Bodyboarding.

Skyt mål i fotball.

Bygg stunted muskler.

Tren med håndverk hjemme.

Lag sideoppsett.

Vær en god basketballspiller.

Få en tynn rump og mager lår uten sport.

Bygg et billig treningsstudio hjemme.

Lag en Bench Dip.

Lag et håndsett.

Styr håndleddene.

Gi riktig momentum til en cricketball.

Lag en håndstandsoverføring.

Oppdag karate belte.

Bygg muskler.

Stringing en tennisracket.