Home \ Sport
 

Strekk hip flexor muskel gruppen.

 

Hip flexors er en gruppe muskler i hofte og lår. Hip flexors beveger knærne mot brystet og også beina fra forsiden til baksiden og fra side til side. Mange mennesker tilbringer mesteparten av arbeidsdagen sitt, derfor kan hip flexors bli fast og utsatt for skade. Løpere bør spesielt være forsiktig med å strekke denne muskelgruppen.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Yoga Poses for Stretching Hip Flexors  ,

    
   
 1.            1      Gjør yoga kamel plassering. Kamelposisjonen strekker seg ikke bare hoftebøyeren, den åpner også brystet og øker fleksibiliteten til ryggraden. Øvelsen strammer midjen og styrker også armer og skuldre. Yogis mener at denne posisjonen åpner åndedrettssystemet, slik at du kan ta inn mer oksygen med hvert pust. De tror også at øvelsen vil hjelpe deg med å åpne hjertekakraen og få deg til å føle deg mer koblet til verden, og å tillate tilgivelse i livet ditt der det trengs.       
 2.  
 3.             2      Gjør sverdposisjonen ut av yoga. Garland åpner hofter og forbedrer balansen. Denne posisjonen øker også fleksibiliteten i lårene og anklene ved å strekke ribbeholderen. Hvis treningen i knebøyet er for vanskelig, kan du sitte på en stol og lene overkroppen fremover mellom lårene dine. Fødtene må ligge på gulvet, og lårene skal lage en 90 graders vinkel med kalvene, hvis du bruker stolen til støtte.        
 4.  
 5.   3      Gjør yoga-stillingen "bakovervinkel". Denne enkle posisjonen strekker seg i lår og indre lår mens du åpner ribbeholderen. Vær forsiktig så du ikke bøyer ryggen mens du gjør denne øvelsen. Hvis du trenger brace, kan du legge puten under anklene for å myke strekket i den nedre delen av kroppen eller legge en pute under hodet for å unngå å straffe nakken. Denne posen kan også lindre tretthet, søvnløshet og mild depresjon.     
 6.  
 7.             4      Gjør den perfekte yogaposisjonen. Den perfekte posisjonen åpner hofter og strekker anklene og ryggen. Denne stillingen brukes ofte til meditasjon, og du kan holde den så lenge som nødvendig for å sitte på deg selv. Yogis mener at denne posisjonen frigjør nerveenergi og hjelper mennesker som lider av forstyrrelser som astma. Gamle yogier trodde at stillingen hjelper folk til å få overnaturlige krefter.        
 8.  
 9.             5      Gjør froskøvelsen. Frog Face Down åpner hofter når du nærmer deg den nedre halvdelen av kroppen til bakken. For å gjøre denne posisjonen lettere, legg en liten pute eller et håndkle under knær og ankler. Når den trekker i anklene, klem dem sammen i stedet for å snu føttene sidelengs.                  
 10.  
             

    2      Andre strekkøvelser for hip flexors  ,

    
   
 1.             1      Lag en hoftebøyning mens du står. Dette er en god oppvarming for å åpne hip flexors. Støt ryggen med hendene og strekk musklene i lendene dine. For å gjøre det vanskeligere, kne på gulvet og bøy overkroppen bakover. Du føler strekket ikke bare i hip flexor, men også i lårene.        
 2.  
 3.             2      Lag en 3D hip flexor stretch. Denne strekningen krever hjelp av en stol. Når du gjør kroppen din, strekker du ikke bare hoftefleksorene, men også lår og brystmusklene. Du bør holde bukmuskulaturen spent gjennom hele treningen, slik at du ikke overstretch ryggen din. Hvis du sitter for mye av dagen, vil denne strekket holde hip flexors fra forkortelse og hindre deg.        
 4.  
 5.             3      Utfør en hip flexionsstrekning på et bord. Hvis du ikke har en passende tabell for denne øvelsen, kan du bruke en treningsbenk eller bare gjøre det på gulvet. Hvis du beveger deg raskt ned slik at hoftene ikke står på bordet, strekker du kjerne musklene. Dette strekker seg ikke bare hoftefleksorene, treningen slapper av og forlenger også nedre rygg        
 6.  
 7.             4      Gjør froskbevegelser. Denne øvelsen strekker seg ikke bare hoftefleksorene, det forlener og styrker også arm- og skuldermuskulaturen. Du føler også en behagelig strekk på siden av overkroppen mens du løfter og senker armene over hodet. For å øke strekningen i hofter, start i startposisjonen for frosketoget. Så sitte opp og sakte senke brystet over føttene for å strekke lumbale muskler.        
 8.  
 9.             5      Lag en roterende hofteforlengelse. I stedet for å støtte føttene mot veggen, kan du ta en nøytral 90/90 bakposisjon og plassere bena på en benk. Denne øvelsen fokuserer på å skyve den andre beinet mot veggen med det bøyde benet. Du kan også trekke knærne til brystet for å strekke hoftebøyeren i det bøyde benet.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Sport populær:
Gjør hofter smalere.

Rull magen.

Hvordan føles som en idrettsutøver.

Den rette blokken for volleyball.

Brimfiske.

Fjellklatring.

Spille golf.

Spille fotball.

Bli en bedre fotballspiller.

Få en fin rump.

Lag en frontflip (for nybegynnere).

Kaste en endring.

Fange agnfisk.

Berør dine egne føtter med hodet.

Biljardspiss Tips.

Utfør treposisjonen under yoga.

Få større triceps.

Vær en bedre cheerleader.

Bygg en seks trening treningsøkt.

Bandaging hands for boksing.

Kick høyere.