Home \ Sport
 

Trening i fitness.

 

Fitness Walking er et av de nyeste trenetrender. Og ikke feil. Regular walking reduserer risikoen for høyt blodtrykk, høyt kolesterol, diabetes og forårsaker også mindre skader enn sin storebror - jogging. Og jo raskere du er, jo flere fordeler du kan høste. For å bringe din naturlige fart til treningsnivåer, trenger du den riktige holdningen til å utøve viljestyrke og 30 til 60 minutter tid fire dager i uken. Er du klar?

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Den rette stillingen  ,

    
   
 1.            1      Vær oppmerksom på riktig stilling. Når du går, bør haken din heves, øynene dine rett fram, ryggen langstrakt, brystet opp og skuldrene avslappet. Gå på en imaginær rett linje for å bedre internalisere denne stillingen.  
    
  • For å få bedre kropps bevissthet, vær sikker på å varme opp før du trener - dette er også viktig for å forhindre skade. Av samme grunner bør du også strekke etter trening.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk armene dine. Armene dine skal hvile mot dine sider i 90 graders vinkel. Dine hender bør ikke knyttes - slapp av. Sving armene frem og tilbake. Armene dine skal gå rett fram og ikke krysse foran deg. 
    
  • Hvis du inkluderer armene i treningen, vil du brenne flere kalorier. Jo flere muskelgrupper du bruker, jo større blir treningseffekten.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lag "mindre" trinn. Det er en sta misforståelse at du kan gå raskere med store skritt. Ved første øyekast kan du tenke at du virkelig kan gå raskere med svært lange skritt. Men i sannhet drar de deg bare ned. Hvor fort kan føttene røre bakken når du tar lange skritt? Ikke veldig fort. Lag kortere og raskere trinn, og du kommer raskere til reisemålet ditt.  
    
  • Ikke glem stillingen. Du vil ha trang til å forlenge trinnene dine (siden du er så naturlig kjørt og vant til det), men prøv å motstå trang. Opprettholde en god stilling, flytte armene dine, og føttene dine vil fly av seg selv.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Trykk av med tærne. Når foten treffer bakken, skal den rulle fra hæl til tå. Kom på hælen din og rull deretter fremover som om du ville skille tyggegummi av skosålen. Når du presser av med tærne, blir beinet ditt og pom-poms trent samtidig, og øker treningseffekten. 
    
  • Den naturlige motstanden i dine kalvemuskler vil bevege kroppen fremover og gi deg fart. Denne landingen er naturlig, og akkurat som foten din skal naturligvis komme på bakken og rulle av. Hvis du avviger fra det, risikerer du skade.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tren din mage og pom-poms. Når du går, strekker du ryggen og skyver bekkenet litt fremover. Stram dine muskler for en større treningseffekt. Det setter også hele kroppen din til å løpe raskere.       
 10.  
 11.             6      Ikke forveksle denne øvelsen med "strømspor". Når de fleste av oss tenker på Power Walking, tenker vi folk går med armer som svinger og altfor lange skritt. Dette burde ikke være vårt mål. Du bør glide over gulvet og ikke trample det uforsiktig. 
    
  • Noen eksperter bruker nå begrepet "treningsvandring". Og ikke uten god grunn. En rask spasertur kan brenne så mange kalorier som en løp, og det er mindre skadelig for musklene.  
  •  
                   
 12.  
             

    2      Ha det gøy  ,

    
   
 1.             1      Velg et godt par sko. Det har vært mange stemmer i det siste som snakker mot den vanligvis anerkjente polstrede skoen. Den beste skoen til foten er en sko med minimal polstring som er fleksibel på tærne. Hvorfor? Når foten treffer bakken, trenger den en hard overflate. Med for mye polstring, vil foten slå bakken mye vanskeligere enn det egentlig ville trenge. Kort sagt er risikoen for skade mye høyere.  
    
  • Mens du kanskje er fristet til å bruke mye penger på en god sko, sier studier det motsatte. Sko med lav og middels pris er like god som det dyre paret du har øye på, og noen ganger enda bedre når det gjelder komfort og ytelse.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Finn et fint sted. Det er viktig å finne en flat, fast overflate for turen din, eller du vil trette raskere, eller utsette deg selv for en høyere risiko for skade. Hvis du ikke har noen ide om hvor du skal gå, gå til nærmeste gangsti, park, naturreservat, nærmeste skole, eller til og med et kjøpesenter, hvis det ikke er så travelt. 
    
  • Fotturer er gode for å få frisk luft og for ikke å bekymre deg for trafikkveier og trafikk. Hvis du bor i et område der det er en kald vinter, kan det være lurt å gå en tur. I dette tilfellet, kjøpesentre (de åpner mest for barnevogner tidligere, før butikkene er åpne) og selvfølgelig er treningsstudioene best.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta med deg musikk. Noen ganger er det hyggelig å ta en rolig og avslappet tur. Men på andre dager trenger du musikk for å være i humør. Ta med spilleren og hodetelefonene med deg og se om musikk fortsetter å kjøre deg. Ta energetisk musikk med deg, noe som gir deg et godt og aktivt humør. De riktige sangene kan være en god sjåfør. 
    
  • Hvis du er veldig samvittighetsfull, lag en spilleliste med sanger som er under 75-130 BPM ("slag per minutt"). Dette er den perfekte musikken til å flytte deg. Hvis du følger slagene, vil noen kjøre deg mer og litt mindre, men du vil alltid bevege deg raskt.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta en venn. Det er ingenting som å ha noen på din side som driver deg på. Tross alt vil du ikke ligge bak din venn, ikke sant? Ikke bare vil han hjelpe deg med å holde taket. Hvis du er god nok, kan du snakke i løpet av turen. Hvis du ikke kan gjøre det, kan du sette det som mål og se fremgangen din i løpet av ukene. 
    
  • Men noen ganger gå alene for å legge til litt variasjon. Noen ganger kan du være mer i humør for å gå en tur uten tilsyn. Hvis du går en tur med en venn, vil den forbli spesiell og vil ikke bli tatt for gitt.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Prøv forskjellige tider på dagen og stedene. For å gjøre Walk en vane, må du finne din perfekte tid på dagen og favorittstedet ditt. Foretrekker du en tursti eller treningsstudioet? Soloppgang, solnedgang eller en gang i mellom? 
    
  • Selv om du har oppdaget favoritttiden og favorittstedet ditt, bør du likevel noen ganger bringe variasjon. Ellers kan du bli for vant til omgivelsene dine og ikke klar over hvor vakker hun er. En eller to turer i kjøpesenteret lar deg sette pris på blomster og natur igjen.
  •  
         
 10.  
             

    3      Bli motivert  ,

    
   
 1.             1      Angi mål. Det er vanskelig å holde fast i noe vi ikke har satt et mål for før. Enten det er din jobb, en diett, en vane som du prøver å trene eller bli kvitt målene, hjelper oss å holde oss på rette spor. Her er noen eksempler: 
    
  • Telle hvor mange trinn du gjør om et minutt. Gjør dette tre ganger om dagen (ikke mer, ellers vil du ikke føle deg som det lenger) og se hvordan dette tallet sakte øker.
  •  
  • Match ditt tempo til de raskeste sangene i spillelisten din.
  •  
  • Bruk markører til å gå raskere. Ser du banken der oppe? Prøv å komme dit så fort som mulig og motstå trang til å bremse.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bruk en hjertefrekvensmåler eller pedometer på deg. Gåturer som gjør at du vil forbedre treningen eller gå ned i vekt, kan føle deg mer effektiv hvis du kan måle fremdriften din over avstand og din hjertefrekvens. En skridtteller viser hvor mange trinn du har tatt. Tro det eller ei, det anbefales å ta om 12.000 til 15.000 trinn om dagen.  
    
  • Din hjertefrekvens er avhengig av din fysiske form og alder. Det er mange bord online som kan hjelpe deg med å finne ut din treningsfrekvens.  
  •  
  • Øk treningstiden med 10% hver uke. Hvis du går 30 minutter fire dager i uken (en god start), øker du det til 33 minutter neste uke. Dette er en rimelig prosentandel som ikke vil gjøre deg overmattet eller skadet.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontroller hastigheten din. Hvis du ikke har en elektronisk måte å måle fremdriften din på (for eksempel en app på smarttelefonen) og du ikke er i et idrettsfelt hvor du enkelt kan måle avstanden, kan du prøve å telle trinnene dine. Hvor mange trinn kan du ta om 20 sekunder? Deretter multipliserer dette tallet med 3. Hvis du kan gjøre minst 120 trinn i minuttet (40 trinn i 20 sekunder, 2 trinn i et sekund), har du en hastighet på under 5 km / t, som er minimumshastigheten for en treningsløype.  
    
  • Ideelt sett bør du være på 6,4 til 7,2 km / t.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Stopp nå og da for å gjøre styrkeøvelser. For å øke treningseffekten, bør du stoppe hvert 5. til 10. minutt for å gjøre noen push-ups eller lunges. Denne intervalltreningen vil overraske kroppen din, trene flere muskelgrupper og øke kaloriforbrenningen. 
    
  • Du vil kunne vare lenger. Etter noen push-ups og jumping jacks, vil kroppen din bli lettet og velkommen til å få lov til å gå fort igjen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      For å nyte helsemessige fordeler må du ikke glemme å gå fort. Det er flere og flere studier som viser at vandring er like god som jogging, om ikke bedre. Det er sant, det er bare sant hvis du holder en hastighet på ca 6,4 km / t. Fordelene reduserer jo tregere du går, eller noen ganger eksisterer de ikke lenger.  
    
  • Det ble antatt at hvis du går på 3 km / t, men går to ganger så lenge, har du samme treningseffekt. Det har imidlertid siden blitt oppdaget at selv om du kan brenne et tilsvarende antall kalorier, blir musklene ikke trente for å holde kroppen i form.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                Les mer... (12)      
Sport populær:
Reagere på trusler.

Forbered deg på langdistanse løp.

Lær å gå på ski.

Snesko.

Pust bedre.

Forme putting greener.

Healing gjennom Lach Yoga.

Pomuskelene strekker seg.

Bli en ballettdanser.

Bruk shin vakter.

Berør tærne dine.

Sett en merkelig opp.

Lev på fem helseprinsipper.

Velg en tennisracket.

Jogger riktig.

Tren din kraft.

Kjør Raja Yogi.

Forsterk nedre rygg.

Få sterke kalver.

Sparker en fotball.

Beregn den biologiske alderen.