Home \ Sport
 

Tren Ironfist Kung Fu.

 

Iron Body Training er en fasett av Shaolin Kung Fu hvor utøveren trener kroppen sin for å kunne levere eller slå hårde skudd uten å forstyrre mange deler av kroppen sin, med mange sub-evner som påvirker forskjellige Fokusere deler av kroppen. Denne artikkelen forteller deg nøyaktig hvordan du skal trene dine knyttneve for å styrke angrepet ditt.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Begynn å lage eller kjøpe en pose mungbønner! En slik veske skal være laget av sterkt materiale, som denim, og syet sammen med en sterk tråd. Når det er fylt med revet mungbønner, skal det ligne en firkantet pute.       
 2.  
 3.             2      Plasser posen på en hard overflate! Hvis det er en vegg, må du sørge for at den er ordentlig festet til den!        
 4.  
 5.             3      Tren alle typer lukkede håndspor på posen! Du kan øve følgende:  
    
  1. Punch. Lukk knuten din pent, med tommelen ut, og slå med begge dine første ankler! Pass på at håndleddet forblir rett og skrik med hvert slag, og gir deg så mye kraft som du kan stå! Variasjoner av slag kan brukes, for eksempel leopardstampen eller øyet av Phoenix, men vær forsiktig med dem, fordi hvis de ikke er gjort riktig, kan de forårsake skade eller skade!       
  2.  
  3. Hammerfist. Treffer kanten ved hjelp av den knyttede knyttneve! Skrik hver gang du streiker, bruke så mye kraft som du kan stå!       
  4.  
  5. Backfist. Hit med de to første knoklene med Faustrücken på posen! Igjen, skrik med hvert slag, tilbringer så mye kraft som du kan stå!       
  6.  
         
 6.  
 7.             4      Hvis du kan slå posen med maksimal kraft, kan du erstatte mungbønnen med grus og gjenta treningen.        
 8.  
 9.             5      Når du er ferdig, kan du erstatte gruset med jern- eller stålkullager og gjenta treningen igjen.        
 10.  
 11.             6      Treningen er endelig ferdig når du først kan bruke de lukkede håndskuddene uten skade og med minimal smerte i posen med full kraft.                  
 12.  
            

Tips .

    
   
 • Under treningen bør du bruke et liniment på knyttneve for å unngå skade. Linimentet kalles The (1) Da (2) Jiu (3) på kinesisk og er kjent i den vestlige verden som Dit Da Jow. Bruk av dette linimentet før og etter trening på det berørte området og gni det godt, er ment å forhindre skader i senere liv forårsaket av jernkroppen. Linimentet er tilgjengelig fra kinesiske medisinske butikker eller fra Internett. Du bør sørge for at variasjonen du bruker, er spesifikk for jernbanetrening.
 •  
             

Advarsler .

    
   
 • Denne informasjonen er kun gitt til informasjonsformål og bør kun utføres på egen risiko.
 •  
 • Denne kunsten er ikke noe som kan tilordnes raskt - det er for livet. Sørg for at du har maksimal binding før du går i trening!
 •  
 • Ikke bruk dine ferdigheter! Hvis du vil lære jernlegem kung fu å vise seg, bør du revurdere dine motiver. Ikke bruk din evne til å skade mennesker, men i stedet bare for selvforsvar!
 •  
 • Vær forsiktig når du treffer - kjenn grensen din og ikke prøv å krysse den! Begynn lett og sakte å bygge opp styrke!
 •  
 • Slike jernlegemer fungerer ved forkalkning av beinet og fortykning av huden. Dette kan forårsake uønsket deformasjon. Ikke gjør slik trening uten å vite risikoen!
 •  
        
Sport populær:
Styrke anklene.

Danse Grand Jeté.

Tren for å bli en bedre svømmer.

Gjør yoga øvelser mot menstruasjonskramper.

Naken gåing.

Bygg opp skuldermuskulaturen.

Sterke benmuskler.

Tren Parkour.

Spill rugby.

Slå et hjul.

La lårene dine være slankere med 3 cm.

Forbedre din fleksibilitet.

Forbered deg på en svømmeklasse for voksne.

Berør tærne dine.

Bowling ditt beste spill noensinne.

Forbedre balansen din gjennom trening.

Tren din abs med treningsbånd.

Stopp luften under vann.

Definere muskler.

Bruk en orm som fiske agn.

Skøyter.