Home \ Sport
 

Bruk en orm som fiske agn.

 

En orm på fiskekroken din er ikke bra hvis det vindes av kroken med hver rulle. Få mest mulig ut av ormene dine med denne veiledningen. Du lærer hvordan du enkelt og enkelt legger en orm på krogen din slik at den forblir på kroken til en fisk biter!

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Standard baits  ,

    
   
 1.            1      Ta en orm og en fiskekrok. Før du skal fiske, bør du kjøpe en krukke ormer eller grave ut noen fra hagen din. Oppbevar dem i en liten beholder fylt med kald jord - Tupperware passer best til dette formålet. Bare få ormer ut hvis du vil bruke dem. Pass på at fiskekroken din er godt festet til fiskelinjen.  
    
  • For tips og triks om å finne egne ormer, sjekk ut vår "Samle jordmormer" -guide. Hvis du trenger hjelp til å koble fiskehaken til fiskelinjen, sjekk ut "Tynging av fiskenoder".
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sett kjeften på enden av fiskekroken inn i enden av ormen slik at den passerer gjennom hele ormen. Velg et punkt, omtrent en halv centimeter, fra den ene enden av ormen. For nær hodet på ormen, kunne han ellers slange av kroken. Pass på at du ikke holder fiskekroken i hånden når du passerer kroken gjennom ormen på kroppen - ikke trykk direkte på fiskekrokens spiss.  
    
  • Ingen grunn til å bli squeamish! Selv om ormen kan plage seg når det er påsatt, tror forskerne at ormer ikke kan føle smerte.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Flytt ormen til toppen av kroken. Skyv ormen opp kroken som du ville med et armbånd på armen. Plasser den påfylte ormen slik at den ligger like under fiskeknuten.  
    
  • For ytterligere å sikre ormen, knytter noen fiskere den korte enden av den spydde ormen til fiskelinjen med en enkel knute, kalt Half Blow. For å lage en Halv Knock Knot, må du lede fiskelinjen rundt ormen og deretter trekke linjen gjennom den formede sløyfen. Stram det for å sikre ormen til strengen.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta den lange enden av den spissede ormen og trykk kroken gjennom igjen. Velg et punkt litt lenger ned i ormen - det er best hvis du lar ormen henge litt slakk, slik at delen av ormen mellom de to impalerte punktene har nok buffer som du beveger den kan. Gjenta dette trinnet for hele lengden på ormen. Når agn er ferdig, bør formen på ormen se ut som et trekkspill.  
    
  • Det nøyaktige antall ganger du bør spotte ormen varierer avhengig av lengden på ormen. Vanligvis 3-5 ganger er nok.
  •  
  • Ikke spiser ormen hele slutten. Hvis du lar ormen legge seg litt i slutten, lar du ham, så å si, at han fortsatt kan skrive frem og tilbake. Dette vekker oppmerksomheten til fisken mer enn en tett skjev orm.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Dra ormen ned i kroken. Hvis ormen din er nær din fiskeknute, så ta den ned til "buen" ved din krok. Du vil at fisken skal bite din barb - hvis ormen ikke er nær barb, kan fisken få et gratis måltid!        
 10.  
 11.             6      Kast fiskestangen! Gjenta denne prosessen hvis du trenger det. Enten hvis du mistet en orm eller fanget en fisk. Trening gjør det perfekt - det kan være vanskelig å spotte de ekle, slimete ormene i begynnelsen, men etter en stund får du agnemasker som en proffler. Gledelig fiske!                  
 12.  
             

    2      "Blås" baits  ,

    
   
 1.             1      Pierce en orm like bak hodet med kroken. Ikke press kroken hele veien - kroken skal ligge i ormen, men ikke ute i den andre enden. Metoden for baiting er litt vanskeligere og øker sjansene for at en fisk vil spise din orm uten å bite kroken, men det er også mer attraktiv for fisken. Du bruker sannsynligvis flere ormer, men det biter også mer fisk.        
 2.  
 3.             2      Skyv kroken sakte og forsiktig, i lengderetningen, gjennom ormen. Led ormen rundt buehøyden som om du dro en sokk over føttene. Dette trinnet er litt vanskelig - vær forsiktig så du ikke deler ormen halvveis når du går gjennom garnet gjennom ormen igjen.        
 4.  
 5.             3      Når hodet på ormen har passert hele lengden av kroken, stopp. Pierce ormen på toppen av kroken slik at den kikker ut fra siden. Tillat resten av ormen å henge limt på kroken. Fordi så mye orm henger løst fra kroken, er ormens vind mer synlig for fisken i vannet enn standardmetoden. Det er også lettere for fisken å spise den frie delen av ormer uten å bite. Selv om denne metoden har høy risiko, har den et høyt utbytte.        
 6.  
 7.             4      Kast fiskestangen! Hvis du bruker denne metoden, må du sørge for at du har nok ormer til bruk - du vil bruke dem raskt. Hvis du ikke får tak i det, og du fortsetter å dele ormene dine i halvparten, kan du fortsatt bruke de revet stykkene som agn ved å bare skjære dem under tømmerkroken din.        
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Relaterte wikiHows .

                    
Sport populær:
Gi mer kraft til en golfklubb.

Utfør Superman øvelsen for skroget.

Slå på et enhånds hjul.

Motiv et lag.

Velg en tennisracket.

Stopp luften under vann.

Kjør 800 meter raskere.

Bygg muskelmasse gjennom ernæring.

Fange bever.

Bytt håndtakene til en golfklubb.

Fjern på bena.

Kom deg i form i treningsstudioet.

For å håndtere det aktuelle landet har mistet VM.

Brenn fett på lårene.

Healing gjennom Lach Yoga.

Vær en god angriper i fotball.

Som ryttere kommer i form.

Bygg legemuskler.

Kajakkpadling.

Få kurver.

Bygg underarmen muskler.