Home \ Sport
 

Klatre på et knutløst tre.

 

Må du klatre en av de sjeldne trærne uten grener? Eller kanskje du bare trenger å klatre noen få meter til du når de første grenene? Det er ikke umulig, men det krever mye muskel og konsentrasjon. Tiden er kommet for å klatre opp i treet uten grener...

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.      1      Finn ditt ideelle klatringstrær. Træret skal ikke rote eller se død ut, det kan kollapse og du kan falle. Når du har funnet et tre uten grener, bør du fokusere din viljestyrke på å klatre på treet. Se utfordringen med å klatre på treet som en utfordring for å overvinne en motstander. Det vil sette deg i riktig humør.        
 2.  
 3.      2      Se etter et fast grep på treet. Hvis du kan brette hendene bak trærommet, har du et godt grep. Ellers, prøv å få fingrene i barken. Målet er ikke å trekke opp med fingrene, men å trekke kroppen nærmere tårnet.     
 4.  
 5.      3      Ikke bruk sko med pigger på treet. Dette skader det myke plantevevvet rett under barken. Bruk sko med gode, sterke grepsåler laget av gummi eller plast på bunnen.     
 6.  
 7.      4      Hopp opp og hold begge føttene opp mot treet. Trykk deg raskt opp. Gjør dette diagonalt i ansiktet ditt. Fra et fysisk synspunkt må du overvinne tyngdekraften og skyve deg opp mens du kompenserer med hendene for kraften som skyver deg bort fra treet.     
 8.  
 9.      5      Øv bare å holde denne posisjonen. Hvis du ikke kan vare mer enn et minutt, trenger du mer praksis.     
 10.  
 11.      6      Klatre høyere. For å komme til toppen, trykk av med føttene, skyv hendene langs treet og fortsett å trekke deg oppover. Deretter skyver eller shimmy opp føttene for å etablere posisjonen til trinn 4.     
 12.  
 13.      7      Vær oppmerksom på din sikkerhet. Bare vær så høy som du føler deg komfortabel. Ta ingen unødvendige farer og ha en venn på bakken hvis du kommer i vanskeligheter. Kom så tilbake, så sakte og forsiktig som mulig. Ikke overdrive deg selv med å klatre på et tre som er for stort.               
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  
Sport populær:
Fremskynde muskelvekst.

Hvordan bli kvitt wobbly armer.

Tren din abs med dumbbells.

Bli en ballettdanser.

Lag en Bench Dip.

Gå en kilometer om fem minutter.

Spill paintball.

Lær kampsport.

Behandle ryggsmerter.

Bygg muskel på kort tid.

Bygg en krepsfelle.

Bruke yoga for å forbedre mobiliteten til ryggraden.

Bli kvitt en ølmage.

Hold pusten i lang tid.

Øk utholdenhet.

Den beste tiden å fiske.

Riktig antrekk for yoga.

Varm opp for å kjøre.

Gjør gymnastikk triks.

Forbedre fotballkamp.

Bli rask.