Home \ Sport
 

Kaste en kniv.

 

Knivkasting er et swaggering-trick som krever timing og balanse i stedet for styrke. For å kaste en kniv riktig, følg disse instruksjonene.

                

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Ta tak i kniven i din dominerende hånd. Knivkastere utvikler ofte sin egen plukkestil over tid, men det er tre vanlige plukkemetoder, blant hvilke nybegynnere vanligvis velger en (avhengig av kniv og / eller personlig preferanse). Vær oppmerksom på at det er nødvendig med et fast, men følsomt grep for alle gripende stiler: For stram griping vil forsinke utløsningen, mens et for greit grep vil føre til at kniven flyter ut av hånden for tidlig og muligens skadet noen.  
    
  •   Hammergrip : Ta tak i knivhåndtaket som et hammerhåndtak. Plasser håndtaket på din åpne håndflate på knoklene dine og legg fingrene rundt håndtaket underfra, med tommelen opp. Dette grepet er spesielt egnet når du lærer å kaste et dobbeltkantet blad.
  •  
  •   Klemmehåndtak for enkeltbøyle : Hold håndflaten foran deg og flytt tommelen for å skape et vev mellom tommelbollen og resten av håndflaten. Når håndtaket peker bort fra deg, plasserer du knivbladets stumpe kant i denne brettet slik at knivspissen er i enden av tommelfingeren. Plasser tommelen din langs den ene siden av bladet og alle fingrene på den andre siden, med unntak av fingeren, slik at du klemmer bladet uten å trykke mot spissen eller den skarpe kanten.
  •  
  •   Klemmehåndtak for en dobbel kantblad : Ta tak i knivens spiss med håndtaket som vender bort fra deg slik at tommelen er på den ene siden av bladet og fingertuppene på alle andre fingre er på den andre siden slik at du får tak i dem uten å trykke mot toppen eller en av de skarpe kanter. Merk at dette håndtaket ikke tillater et kraftig kaste; Hvis du bare lærer å bruke en dobbeltsidig skjerpet kniv, er hammerhåndtaket mer egnet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold kniven i en vinkel. Hvordan du gjør dette påvirker hvor raskt kniven spinner gjennom luften, som må endres avhengig av avstanden mellom deg og målet ditt. Merk at denne avstanden er noe subjektiv: en kniv som holdes av håndtaket, må vende minst en og en halv time i luften. Derfor juster vinkelen på grepet ditt, avhengig av hvordan kniven håndterer den valgte avstanden og avstanden.  
    
  •   Lukk rekkevidde : Bøy håndleddet mot underarmen. Dette gjør at kniven spinner raskere i luften, noe som er nødvendig fordi det er så liten avstand mellom deg og målet ditt.
  •  
  •   Mid Range : Flekk håndleddet litt mot underarmen. Dette øker hastigheten som kniven roterer i luften, noe som er nødvendig fordi du står langt borte fra målet.
  •  
  •   Lang rekkevidde : Ikke bøy håndleddet. Dette medfører ikke at kniven spinner for ofte i luften, noe som er nødvendig fordi du står veldig langt fra målet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Ta en riktig holdning. Sitt på ditt dominerende ben, legg den ikke-dominerende foten (uten vekt på den), løft den dominerende armen foran deg slik at den er vinkelrett på kroppen din, og bøy albuen din slik at kniven over din Hodet løftes. Hold kniven i tilstrekkelig avstand fra hodet slik at du ikke kutter deg selv når du svinger for å kaste den.        
 6.  
 7.             4      Vri kniven fremover. Flytt vekten fra det dominerende beinet til den ikke-dominerende en for å skape fremdrift. På samme tid, sving underarmen i albuen fremover, slik at armen er rett foran deg; På dette tidspunktet slipper du kniven. Motstå trangen til å kaste kniven som et baseball ; Armen svinger diagonalt foran kroppen din, målet med knivkastet er å svinge armen rett opp og ned, slik at kniven ikke rammer en vinkel. For å eliminere denne tendensen til å svinge svingende, kan det bidra til å forestille seg hakking av tre. Øv denne svingende bevegelsen flere ganger til du får det ut.  
    
  • Hvis du har kniven vinklet opp, hold håndleddet rett mot enden av svingen.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Slip kniven og sving. Bare slipp kniven ut av hånden din så snart armen peker mot målet ditt og håndleddet ditt er helt rett; Når hele kroppen din endelig er bøyd fremover (ved å skifte vekten), og armen fortsetter å svinge, får en god tidsutløser kniven til å fly rett ut av hånden og sitter fast som en pil i målet.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                     
Sport populær:
Få sterke kalver.

Lag veggseter.

Lag damens parade.

Vær en bedre cheerleader.

Varm opp.

Master tjener ovenfra i volleyball.

Jogger riktig.

Fange bever.

Gjør omvendt abdominal knase.

Grow et surfbrett.

Få en tynn rump og mager lår uten sport.

Bygg Plyo Boxing.

Skøyter.

Få tykkere bein.

Lære å gjøre en kip opp.

Forbered deg på et basketballspill.

Benk riktig med håndvekter.

Vær en god basketballspiller.

High Jump (Atletikk).

Forbedre fotballkamp.

Forbedre kjørehastigheten og utholdenheten.