Home \ Sport
 

Inkluder i golf.

 

"Fore!" I motsetning til de fleste andre idretter, er golf mindre ofte. En poengsum på 72 er mye bedre enn en poengsum på 102. Å telle golfen er ganske enkelt - slå ballen, finn den igjen, og så videre - og telle alle slagene sammen på slutten. Imidlertid er det noen finesser som du bør se på før du begynner å spille golf og telle poenget ditt riktig. Start på trinn 1.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Teller i "tellingspillet"  ,

    
   
 1.            1      Få et poengkort. En runde golf består av 18 hull. Etter hvert hull bør du notere poengsummen på et scorecard. Selv erfarne spillere vil miste en punch her og der uten scorecard. Hold styr på standen din og poengsummen til alle andre spillere i gruppen din.  
    
  • Du er vanligvis ansvarlig for motstandernes holdning og motstanderen din for din holdning. Etter hver runde må du se over motstandernes scorekort og bekrefte at han har registrert poengsummen riktig ved å signere kortet. Du må gjøre det i slutten av runden din. Så, hvis motstanderen din gjør en feil (vi antar han er ærlig) som gjør poengsummen verre, så ligger skylden helt med deg.
  •  
  • Andre spillere bestemmer en bestemt person før kampen som vil holde scorekortet og registrere poengsummen til alle spillere.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Telle hvert bevisst forsøk på å slå ballen. Ved 99,9% treffer en golfspiller ballen når han prøver å slå ham. Men hvis han eller hun forsøker å slå ham og savner, teller det fortsatt som et slag. På den annen side, hvis han gjør en prøvekjøring og ved et uhell treffer ballen, teller det ikke som et treff. Så hver gang du vil slå ballen, teller det som en hit, uansett om noe bra kommer ut eller ikke.  
    
  • Hvert hull har flere slag som er oppført som "par". Dette er gjennomsnittet av slag du bør ta for å få ballen inn i hullet. Hvis du spiller en par 3 og du trenger 4 skudd, kan din holdning betraktes som "en over". Hvis paret av hele kurset er satt til 80 og du trenger 95, avslutter du runden med 15 over par.
  •  
  • Mens du kanskje ikke trenger det å telle, bør du vite at en "birdie" er et slag under par og en "eagle" er et slag under par. En "bogey" er en hit over par
  •  
  • Noen spillere velger ikke å fullføre hull med mer enn en "dobbel bogey", 2 over par.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kjenn straffen. Straff er stanser som koster deg ekstra poeng. Husk at du vil ha en endelig poengsum som er så lav som mulig, og disse straffeslagene øker den. Her er noen få straff:  
    
  • Når du treffer ballen i vannet, "faller du" ballen (slippe den) på riktig sted og du får en straff.
  •  
  • Hvis du treffer ballen utenfor grensen (angitt med hvite innlegg), må du slå igjen fra startposisjonen og motta to straffestrøk.
  •  
  • Hvis du ikke finner en ball, må du treffe den igjen fra startposisjonen og få to straffestrøk.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Sum prikkene sammen. Når du er ferdig, telle alle slagene for hvert hull. Dobbeltklikk det. Når du spiller en turnering, teller en konkurrent ditt offisielle stativ. Du må da sjekke det og signere det på scorecarden for å gjøre det offisielt. Spilleren med de minste slag vinner spillet.  
    
  • Noen spillere tar alle 9 hulls intermittent, slik at de ikke trenger å regne med det mye til slutt, og kan lettere løse uenighet over stativet.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kjenn ditt handikap. Hvis du har spilt minst 10 runder på samme golfbane (eller så mange runder som du må spille på det bestemte kurset for å bestemme ditt handikap), får du et handikap. Et handikap er basert på dine tidligere resultater på denne golfbanen, og du kan spille neste runde med det nummeret i tankene (målet ditt er selvfølgelig å være bedre enn forrige gang).  
    
  • Hvis du vil gjøre noe fancy med ditt handikap, kan du bruke Stableford-metoden. I denne tellemetoden er ikke golfspillet ditt bestemt av antall slag per hull, men ved hvordan du kutter hvert hull i forhold til paret. Hvis du for eksempel Parspill, du får 2 poeng; Hvis du spiller en over par (dvs. bogey), får du ett poeng. Hvis du spiller et spill under pari (birdie), får du 3 poeng og 2 under (eagle), du får fire poeng. Spilleren med flest poeng vinner.  
  •  
                   
 10.  
             

    2      Teller i "match"  ,

    
   
 1.             1      Telle hvert hull som "Ett hull til det" eller "Ett mindre hull". Dette er en fin måte for nybegynnere, og du trenger ikke å være så forsiktig med standen i hver runde. Alt du trenger å gjøre er å få flere hull enn motstanderen din. Så hvis du er Hvis du trenger 5 slag for det første hullet og bare 3 for motstanderen din, så vil han score et hull fordi han var bedre på det hullet enn deg.        
 2.  
 3.             2      Åpne eventuelt et hull. Hvis du bare ikke kan få ballen i et hull og du vil spare energi og mental helse, så kan du gi opp hullet og gå videre til neste. Du får en ny start på det nye hullet.        
 4.  
 5.             3      Skriv hvem som har vunnet hvilket hull. Fortsett å spille og skrive etter hver runde som vant hvilket hull. Skriv bare +1 hvis du vant hullet eller -1 hvis du mistet hullet. Hvis du to har ballen med samme antall slag i hullet, så er hullet uavgjort og stativet endres ikke.        
 6.  
 7.             4      Avslutter spillet når en spiller med flere poeng er i ledelsen enn det fortsatt er hull å spille. Et spill kan f.eks. å bli vunnet på "Fire og Tre". Dette betyr at en spiller har fire poeng foran, med bare tre hull igjen å spille (dvs. etter det 15. hullet) og dermed ikke lenger kan oppnås.        
 8.  
 9.             5      Ikke få for mye inn i antall treff du gjør. Som nybegynner er det viktigere å fokusere på å få ballen inn i hullet enn hvor mange treff du trenger for å gjøre det. Som et resultat, fokuserer du mer på din rytme enn altfor å analysere spillet ditt. Etter hvert som du blir bedre, kan du skrive ned hver enkelt av dine slag og se etter måter å forbedre.        
 10.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Bygg lean muskel.

Få mage og pectoral muskler.

Berør tær.

Spille basketball.

Kegel øvelser for menn.

Selvforsvar.

Bygg muskelmasse.

Fjern på bena.

Trening for et 5 kilometer løp.

Lær Kung Fu selv.

Reduser midjeomkretsen.

Dyr et snowboard.

Forbered deg på langdistanse løp.

Foxtrot.

Lag en plié på balletten.

Pheasants jakt.

Rull magen.

Ride en sykkel med et fast utstyr.

Få mage og pectoral muskler.

Spiller ishockey.

Charge Fitbit.