Home \ Sport
 

Brenn fett hjemme.

 

Hvis du vil forbrenne fett raskt, vil kombinert trening og styrkeøvelser gi synlige resultater på kort tid med treningsprogrammet. Treningsøktene krever ikke noe utstyr som inntar halvparten av stuen din eller tømmer din halvpung, hvis du vet hva du trenger. Her er noen forslag til de beste innledende kjøpene som vil hjelpe deg med å forbrenne fett i hjemmeprogrammet ditt, innenfor budsjettet. Alle varer er tilgjengelige hos din lokale sportsbutikk eller treningsutstyrsleverandør.

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Bygge frivektsøvelser som håndkler eller løftestenger er grunnlaget for ditt treningsprogram for hjemmet. Frivektene er kompakte, enkle å studere og vedlikeholde. Løftefrie vekter gir deg mer styrketrening for pengene dine fordi det tar opp mange muskelgrupper under en øvelse. Fokus på kombinert grunnleggende øvelser som knebøy, dødløfter og benkpresser.       
  2.  
  3.             2      Bruk et treningsbånd. Det gir komplett og svært effektiv styrketrening for å forbrenne muskler og fett. De er plassbesparende, rimelig og lett å transportere. De ser ut som et hoppetau, som består av et plastrør og vil bli tilbudt i forskjellige treningsstyrker (lys, medium, tung eller spesifikk i kilo). I utgangspunktet kan du også gjøre øvelsene som du kan gjøre med frie vekter med treningsbåndet. De fleste treningsbånd følger med illustrasjoner med treningsforslag og noen inneholder enda en video med instruksjoner. Du kan også finne gratis øvelser for å brenne fett. Så det er ingen unnskyldning for ikke å starte.        
  4.  
  5.             3      Gjør en treningsopplæring. Selv om styrketrening er bra for musklene, vil kardioforholdet forbrenne flere kalorier under treningen. Start med enkle øvelser hjemme, som push ups, pull ups, knebøy og magebuer. Vurder også aktiviteter som er morsomme og som du kan gjøre sammen med venner, som å gå, løpe, sykle og svømme.                  
  6.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Sport populær:
Rul opp sovepose.

Kick kick på et skateboard.

Styr overkroppen.

Forbedre kjørehastigheten og utholdenheten.

Street dancing er annonsert.

Øk hipoten gjennom sporten.

Utfør skulderstammer.

Få sterkere og tykkere håndledd.

Gjør karpe baits.

Å være en fin fotballspiller.

Bli en tennisproff.

Få Po i form raskt.

Bli rask.

Kjører bakover på skøyter.

HIIT treningsøkter på tredemølle.

Bestem om P90X eller Insanity er bedre for deg.

Lær å danse.

Noen i ett skudd KO slå.

Gjør skateboarding triks.

Opplev et eventyr.

Fjellklatring.