Home \ Sport
 

Brenn fett hjemme.

 

Hvis du vil forbrenne fett raskt, vil kombinert trening og styrkeøvelser gi synlige resultater på kort tid med treningsprogrammet. Treningsøktene krever ikke noe utstyr som inntar halvparten av stuen din eller tømmer din halvpung, hvis du vet hva du trenger. Her er noen forslag til de beste innledende kjøpene som vil hjelpe deg med å forbrenne fett i hjemmeprogrammet ditt, innenfor budsjettet. Alle varer er tilgjengelige hos din lokale sportsbutikk eller treningsutstyrsleverandør.

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Bygge frivektsøvelser som håndkler eller løftestenger er grunnlaget for ditt treningsprogram for hjemmet. Frivektene er kompakte, enkle å studere og vedlikeholde. Løftefrie vekter gir deg mer styrketrening for pengene dine fordi det tar opp mange muskelgrupper under en øvelse. Fokus på kombinert grunnleggende øvelser som knebøy, dødløfter og benkpresser.       
  2.  
  3.             2      Bruk et treningsbånd. Det gir komplett og svært effektiv styrketrening for å forbrenne muskler og fett. De er plassbesparende, rimelig og lett å transportere. De ser ut som et hoppetau, som består av et plastrør og vil bli tilbudt i forskjellige treningsstyrker (lys, medium, tung eller spesifikk i kilo). I utgangspunktet kan du også gjøre øvelsene som du kan gjøre med frie vekter med treningsbåndet. De fleste treningsbånd følger med illustrasjoner med treningsforslag og noen inneholder enda en video med instruksjoner. Du kan også finne gratis øvelser for å brenne fett. Så det er ingen unnskyldning for ikke å starte.        
  4.  
  5.             3      Gjør en treningsopplæring. Selv om styrketrening er bra for musklene, vil kardioforholdet forbrenne flere kalorier under treningen. Start med enkle øvelser hjemme, som push ups, pull ups, knebøy og magebuer. Vurder også aktiviteter som er morsomme og som du kan gjøre sammen med venner, som å gå, løpe, sykle og svømme.                  
  6.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Sport populær:
Lag en Herki Cheerleading.

Smash en volleyball.

Poeng teller i tennis.

Å gjøre sport på soverommet.

Å være medvirkende i basketball.

Spille golf.

The Airwalk.

Pakke for en backpacking ferie.

Ride en sykkel med et fast utstyr.

Tren med sandbag.

Gjør buen bakover.

Bygg et gjemmested i villmarken.

Lag en koker for piler.

Spille Paddleball.

Start med Parkour eller Free Running.

Gjenopprette fra ømme muskler.

Tren for å bli medlem av fotballag.

Javelin kast.

Pust som en yoga mester.

Forskjellene mellom kajakk og canadier.

Rask svømming gjøres enkelt.