Home \ Sport
 

shot put.

 

The Shot Put er en friidrett hendelse som går tilbake til greske tider. Selv om du trenger strøm for å skyte, er teknikken og skjemaet mye viktigere. Ta riktig holdning ved å gå tilbake med en fot og senke kroppen din slik at knær og hofter er bøyd. Hold ballen med fingrene og ikke med håndflaten din. Bruk hele kroppsvekten til å sparke ballen og slipp den i en 45 grader vinkel.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Ta holdning og hold ball  ,

    
   
 1.            1      Plasser til siden inne i ringen. Ikke stå rett i retning av målet ditt, ta kvart omgang slik at du ser på siden av ringen. Hvis du starter med en 90 graders vinkel, kan du vri hofter og få mer fart i kulespillet.       
 2.  
 3.             2      Ta et skritt bakover med svakere foten. Som en høyrehendt person tar du et steg bakover med venstre fot og omvendt. Dette gir deg stabilitet og du får mer momentum i skuddposen.        
 4.  
 5.             3      Nedre kropp ved å bøye knær og hofter. Dette gir deg også mer fart. Vend mot ryggen av ringen og hold den ikke-støtende armen lav.        
 6.  
 7.             4      Hold ballen med fingrene og ikke i håndflaten. Du bør ikke holde ballen i håndflaten din, men med fingrene litt fra hverandre. Dette vil tillate deg å skyve ballen av hånden din.  
    
  • Tilbake til en cocked posisjon. Tenk deg å balansere en skuff eller en pizza boks. Din hånd skal være fast, men ikke overstretched, som kan skade deg.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Hold ballen i nakken, ved siden av kjeften. Din albue skal bøyes og parallelt med gulvet. Tommelen skal peke i retning av kragebenet og håndflaten din i retning av støt.  
    
  • Hold øynene og hodet tilbake, og ikke legg dem for mye på trykk.  
  •  
                   
 10.  
             

  Del 2      Poking  ,

    
   
 1.             1      Eksplodere til stående stilling. Når du retter deg opp, snu kroppen din i samme retning som håndflaten din peker, slik at du ender opp mot målet.        
 2.  
 3.             2      Bruk hele kroppsvekten. Strekk armen til full lengde og vri hofter slik at den peker fremover.        
 4.  
 5.             3      Poke ballen av nakken i en væskebevegelse. Slip ballen i 45 graders vinkel. Armenen din skal være helt forlenget før du slipper ballen ut. Du kan også bøye håndleddet litt for å få mer momentum, men vær forsiktig og ikke overdriv den.        
 6.  
             

  Del 3      Varm opp og avkjøl  ,

    
   
 1.             1      Armerestrek og muskler slapper av. Musklene dine bør være mer fleksible før og etter skuddet. For å strekke skuldrene dine står du ved en døråpning og løfter armen slik at den er parallell med gulvet. Hold deg til dørkarmen og len deg langsomt fremover, dette vil strekke armen bak skulderen. Hold posisjonen i 30 sekunder og gjenta øvelsen med den andre armen.       
 2.  
 3.             2      Øvelse begynner med oppvarming. Dette undertrykker ikke musklene for mye, og du kan trene med full muskelkapasitet. Slapp av musklene dine med generelle oppvarmingsøvelser og trene deretter bestemte områder. 
    
  • Den typiske oppvarmingen kan bestå av å løpe, svømme eller sykle.
  •  
  • Spesifikke armøvelser er pushups eller vektløfting.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kul etter skuddputt. Strekk musklene dine for å kjøle seg ned etter at du har satt det. Du kan gjøre store sirkulære bevegelser med armene dine for å strekke musklene dine. Det er viktig å kjøle ned som musklene kan herdes etter trening. Dette vil bidra til å forhindre skade og oppbygging av melkesyre. 
    
  • Kjør litt rundt sporet og sving armene dine for å løsne musklene dine.
  •  
         
 6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                Les mer... (7)      
Sport populær:
Tren armene dine raskt og effektivt.

Gå ned i vekt om tre dager.

Lær å trene med tredemølle.

Kom i form.

Tren konsentrerte biceps flekker.

Berør tærne dine.

Øk lungekapasiteten.

Som jente får en flat mage.

Bruk en scooter.

Gjør brystmuskelmasse.

Kjør en 200 meter sprint.

Skateboarding.

Velg en tennisracket.

Kjør til høyre.

Spiller biljard profesjonelt.

Lær enkle ballettstrinn.

Bli profesjonell angler.

Å gjøre sport på soverommet.

Skriv inn en baseballhanske.

Bruk en Katana riktig.

Bygg abdominale muskler hjemme.