Home \ Sport
 

Tren hjemme.

 

Et hjem treningsprogram har mange fordeler. Det sparer deg ikke bare tid til å kjøre til treningsstudioet, det sparer deg også for å bli medlem av et treningssenter. Hvis du vil bli i form, må du vurdere noen viktige skritt i din innsats for å trene hjemme, og du vil snart se svært vellykkede resultater.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.             1      Sett opp treningsplanen din og hold deg til den. Ideelt sett bør du sette en bestemt trenings tid for deg og din familie å ta treningsøktene seriøst. Hold deg disiplinert. Ikke la deg bli lat, bare fordi du er hjemme.        
 2.  
 3.             2      Prøv å trene når ingen er hjemme, slik at du ikke blir distrahert. Tross alt vil du ikke gå imot dine familiemedlemmer når de fortsetter sine daglige rutiner. Spesielt små barn elsker å klatre over liggende kropper, som for tiden utfører torsobuer og push-ups.        
 4.  
 5.             3      Sett på musikk og kle deg deretter når du trener hjemme. Når du forbereder deg som om du går på treningsstudio, vil du være mer motivert til å trene og ende opp med å gjøre en god trening.        
 6.  
 7.             4      Anerkjenn potensialet som ditt hjem tilbyr for god hjerteopplæring. Du trenger ikke en trappemaskin hvis du har trapper i huset. Gå eller takt trappene dine, avhengig av hva treningsplanen din er for. Du kan også hoppe i tauet i hagen din eller i et stort nok rom og trene klatring trapper på ett nivå.        
 8.  
 9.             5      Inkluder styrketrening hjemme ved å være kreativ med tingene du har å tilby. Hvis du ikke har mye plass på gulvet, bruk veggen for kroppsvektsklubber. Bruk en øvelse ball for pushups eller å styrke torso. En stol kan brukes som barstøtte til triceps. Plasser enden av en kraftig kost eller håndtaket på en mop på to sterke, like overflater for å trene armbryllingen fra en liggende stilling. Det er mange treningsalternativer i ditt hjem. Bare se på dine møbler og se hvordan potensialet for trening din best kan brukes.        
 10.  
 11.             6      Ha alltid en flaske vann i nærheten, selv når du trener hjemme. Ikke anta at du hælder et glass vann når du er tørst fordi du ikke kan være så disiplinert. Å holde godt hydrert er viktig for trening. Fuktigheten som du mister, vil bli erstattet, og det vil hjelpe deg med å opprettholde energinivået.                  
 12.  
             

     Prøv forslag til praksis spill fra  ,

    
   
 1.            1      Du kan også bruke TVen til din fordel. Hvis du tror at du hellere vil se favorittprogrammet ditt enn å jobbe med treningen, må du kombinere begge deler med et treningsspill.  
    
  • Lag en liste over de tingene som ofte vises i favorittvisningen din, og kombinere dem med en øvelse. Når du ser på showet, gjør du øvelsen hver gang noe skjer som står på listen. Ta en titt på eksemplene.
  •  
         
 2.  
            

Tips .

             
Sport populær:
Lag et Hula Hopp dekk.

Gjør omvendt abdominal knase.

Tren riktig.

Øvelse av Tai Chi.

Spis Energy Gel.

Irsk dans.

Kast benspinn.

Lim en basketballbane.

Gjenopprett raskt.

Gå en kilometer på 7 minutter.

La lårene dine være slankere med 3 cm.

Kom i form.

Unngå haiangrep mens du surfer.

Bli større ved å strekke.

Å være medvirkende i basketball.

Hvordan føles som en idrettsutøver.

Styr håndleddene.

Dykk med svømmebriller og ingen smerte med øynene åpne.

Spiker raskere og mer nøyaktig i Tae Kwon Do.

Tren din abs med dumbbells.

Rull magen.