Home \ Sport
 

Bli en tennisproff.

 

Drømmer du om å spille tennis på et profesjonelt nivå? Her er noen tips for å komme dit.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Trening. Trening er den eneste måten å bli bedre på tennis, og du må være ganske god til å spille lokalt. Psykologer sier det tar omtrent 10 år eller 10.000 timer å bli ekspert på noe. , Lag en tidsplan som oppfordrer deg til å øve så ofte som du trenger, som du forbedrer. Mange semi-profesjonelle spillere trener seks ganger, i flere timer i uka.       
 2.  
 3.             2      Finn en trener eller mentor. Selv om du trener mye, kan du bare lære så mye alene. Finn noen til å hjelpe deg med trening, enten det er en betalt trener eller en frivillig mentor (selv om du til slutt trenger en betalt trener hvis du vil bli en proffs).  
    
  • Gjør deg klar for utfordringer. Hvis du har noen til å hjelpe med opplæring, betyr det at du er mer utfordret hvis du vil forbedre. Det blir ikke lett, men til slutt blir det mer givende.
  •  
  • Få mest mulig ut av treningspekeren. Lytt til rådene du får under treningen. Hvis du virkelig vil at noe skal bli en del av teknikken din, gjør det din mantra som du gjentar når du spiller (høyt eller bare i hodet).
  •  
         
 4.  
 5.             3      Bli med i turneringer. For å spille i USA må du bli med United States Tennis Association (USTA). (Hvis du ikke bor i USA, søk på Internett for landets tennisorganisasjon). For å delta i turneringer eller liga- eller lagtennis og andre aktiviteter, bør du tjene poeng og vinne et sted.  
    
  • Begynn å spille turneringer i Jnior ZAT. Du må tjene poeng, og tro det eller ikke, er det første veldig gode "første skrittet" i profesjonelt tennis. Du kan til og med nyte å spille i en liga og til og med gå til en nasjonal konkurranse.
  •  
  • Stå opp. Etter ZAT, kommer det som kalles "bestigning", som kommer etter et visst antall akkumulerte poeng fra spill vunnet. Dette betyr at jo flere turneringer du spiller, jo større blir sjansene dine. Så du kommer ut og spiller! Når du stiger opp, gjør det igjen etter å ha spilt i dine store turneringer i klassen din.
  •  
  • Hvis du har oppnådd noe som heter Super Champ, kan du spille i nasjonale turneringer. Du har tjent et rykte i tennis som en av de beste junior spillerne i nasjonen.
  •  
  • Etter å ha fått en veldig god rangering i USA, blir du invitert til junior turneringer over hele verden, som for eksempel Juior U.S. Åpne eller til og med Junior Wimbledon.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bestem når du skal bli profesjonell. Din trener, så vel som USTA-ansatte, kan hjelpe deg med å velge den beste tiden å gjøre det. Vei beslutningen nøye og nyt suksessen!                  
 8.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

                     
Sport populær:
Unngå hyperstimulering.

Hopp frem en somersault.

Hopp frem en somersault.

Surfing.

Importer en fastpitch softballbat.

Vær en god lagkaptein.

Kom raskt i form.

Strekk ryggen med en skumrulle.

Fullfør en sprintopplæring.

Skyt et hagle.

Skyt som Kevin Durant.

Kanopadling.

Glide Dance.

Forhindre kramper mens du går.

Lær poledans.

Forbedre din fleksibilitet.

Å lage svart pulver.

Kjør et kryssløp.

Kjør fremoverposisjonen i Shōtōkan Karate riktig.

Bli profesjonell angler.

Bodyboarding.