Home \ Sport
 

Twerken.

 

Selv om Twerken har eksistert i tjue år, har denne hype vokst seg større enn noensinne siden Miley Cyrus blåste opp dansedragene sine under 2013 MTV Video Music Awards. For kvinner handler denne dansbevegelsen om å riste kroppen din og fremheve bevegelsen av hofter og kropp. Noen mennesker anser Twerken å være morsom, rar eller bare dum, men det har sikkert blitt en del av dagens dansekultur. Kom i gang med den nyeste trenden og lær flere metoder ved å starte med trinn 1 av din foretrukne metode.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Dans Squat og Shake Twerk  ,

    
   
 1.                    1      Kom deg inn i en knepstilling. Du bør ikke være for dyp på bakken, men dyp nok til at du står fast og balansert. Vurder å forlate knærne bak tærne for å hindre knærskader. Stå med bena spredt bredt og senk deg til bakken med føttene dine vendt utover. Dette hjelper deg med å opprettholde balansen når du begynner å flytte. Dette er den vanligste og minst seksuelt provoserende metoden.  
    
  • Velg en morsom, rask takt og begynn å trene! Du kan øve twerking sakte først for å få grunnbevegelsen til å gå, og øke tempoet så snart du føler deg komfortabel med det.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Strekk din rumpe ut. Gå til stillingen som ser ut som om du skal sitte på en stol - tenk på "stolsposisjonen" i yoga. Din butt skal være hovedattraksjonen. Pass på at du holder knærne bøyd og legg hendene på hoftene dine. Hold torso oppreist og se rett fram. Du trenger ikke å se på bakken for å jobbe effektivt.  
    
  • Hvis du trekker strupen din ut, bør du lene seg fremover med rundt 45 grader og skifte vekten til tærne. Dette er kjent som "Miley Twerk". Hvis du vil være litt mindre skandaløs, trenger du ikke å bekymre deg så mye og kan holde brystene oppreist.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Rist kroppen din frem og tilbake. Hvis du holder hendene på hoftene mens du jobber, bør du trykke tommelen i hoftene dine. Dette bidrar til å skyve hoftene fremover mens du beveger deg fremover. Trekk hipbones tilbake med fingrene mens du beveger ryggen din. Hvis du har det bra med å gjøre det uten hender, kan du heve armene rett foran deg, nær hverandre og parallelt med bakken. Swing det forsiktig mens du fortsetter å jobbe.  
    
  • I Miley Twerk, bør du flytte hofter raskt fra høyre til venstre. Bøy din rumpe opp og ned på en standard twerk, bøy og strekk ryggen for de beste resultatene. Ikke bekymre deg hvis du ikke har en stor rumpe. Alle kan rocke denne bevegelsen!
  •  
  • Det handler om å isolere øvre halvdel av kroppen. Prøv å holde overkroppen din ganske stabil.
  •  
  • Du kan også skifte med hendene og holde dem foran deg, på sidene eller bak hoftene dine.
  •  
  • I tillegg kan du til og med gå litt ned og legge hendene over knærne med fingrene vendt mot hverandre og håndleddene dine ut. Rist rumpa med hendene for å få det siste ut.
  •  
  • Hvis du virkelig vil vite, legg til et Miley-ansikt eller et håndskilt som en encore.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Dancing the Wall Twerk  ,

    
   
 1.             1      Stå omtrent en halv meter fra en stabil vegg. Kom deg bort fra veggen, men nær nok til å se veggen i din perifere syn. Nå kommer den fremste form av Twerkens. Pass på at du ikke tror dette er en god ide etter å ha drukket for mye, ellers er et fall garantert. Hvis du prøver dette Wall Twerket, bør du allerede ha god tillit til dine Twerk-ferdigheter. Denne bevegelsen er ikke for amatører. 
    
  • Du trenger mye overkroppsstyrke og god koordinasjon for å trekke den av.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Legg hendene på bakken. Denne gangen bør du sørge for at du har et fast grep på bakken, fordi du vil løpe opp veggen med føttene og ikke vil falle. Dine hender bør være helt på bakken for å gi deg den nødvendige balansen. Ta røret i luften for å gjøre det lettere å få beina opp der. Hendene dine skal ligge ca 30 inches fra føttene, skuldrene brede fra hverandre. Skift vekten fra beina til hendene med begge hender på bakken.  
    
  • Torso og overkropp bør være i hovedsak i håndstandsstilling. Dine fingre skal peke bort fra deg.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Kjør føttene oppover veggen og bøy knærne når du vri på rumpa. Legg først ett ben på veggen, ta det opp der til du føler deg stabil, og flytt det andre benet oppover. Dine føtter skal være langt fra hverandre, omtrent 30 cm fra hoftene. Ta tærne godt mot veggen, og praktiser bøyning og hule ryggen din, og skape grunnbevegelsen til twerket. Hold armer og torso sterke og stabile mens du rocker med underkroppen din (som ligger over overkroppen din!). Du kan tenke på dette som en versjon av hands-on-the-ground arbeidet - bortsett fra at denne gangen du er mot en vegg.  
    
  • Du bør sikte på å være oppe i tretti sekunder, kanskje enda et minutt eller til og med lengden på en kort sang. Men ikke glem at hendene og skuldrene blir trette etter en stund.
  •  
  • Dette er også en flott mulighet til å ta tak i en Wall Twerk-partner som følger deg med som du skildrer disse trekkene!
  •  
  • Sørg for å komme ned grasiøst. En etter en beveger føttene nedover veggen. Du kan fortsette å danse "hånden på bakken" mekanismen eller bare ta en full pause fra twerking for en stund, til du er klar til å kanalisere din indre Miley igjen.
  •  
         
 6.  
             

    3      Dans hendene på jorden  ,

    
   
 1.             1      Stå med parallelle, åpne ben. Pass på at beina er rett og din torso peker fremover. De bør være lenger fra hverandre enn hofteavstand. Hvis de er for tett sammen, er det vanskelig for deg å bøye seg ned og jobbe effektivt.       
 2.  
 3.             2      Legg hendene på bakken. Vri tåken din når du bøyer deg ned. Du kan få en liten bøyning i beina og sørg for at fingertuppene dine i hvert fall berører bakken. Hvis du er mer fleksibel, kan ingen stoppe deg fra å legge hele hendene på gulvet. Det hjelper deg med å holde balansen din.       
 4.  
 5.             3      Strekk din rumpe ut. Bøy og strekk bena raskt, understreker butt-out mens du går. Bøy og strekk bena til rytmen til musikken. Du kan også riste og flytte baken din i twerking. Bare bøy ryggen og gjør den hul for å danse det vanlige Twerket. Flytt din rumpe opp og ned og opp og ned. Wackle Miley raskt med hoftene fra venstre til høyre.       
 6.  
             

Tips .

             
Sport populær:
Fjern spenningen fra kroppen.

Styr kroppen og hold den i form.

Bruk shin vakter.

Lær kampsportens trykkpunkter.

Utfør et bakoverhåndtak.

Som ryttere kommer i form.

Raskt brenn kalorier.

Gjør gymnastikk triks.

Velg de riktige løpeskoene.

Lag en 360 ° tur på ski.

Bli mager.

Lær Booty Clapping.

Krabber fanger.

Kjør lenger uten å bli sliten.

Hopp inn i vannet fra en startblokk.

Dribling som Lionel Messi.

Motiver deg selv til å trene.

Få en sporty kropp.

Bygg mer muskel og styrke.

Hopp høyere.

Gjør dips eller barer.