Home \ Sport
 

Den beste tiden å fiske.

 

Fiske til rett tid er avgjørende for en vellykket fisketur. Du kunne ikke fange en fiskeplass og alt riktig utstyr hvis du er der på feil tidspunkt. Det er en rekke faktorer å vurdere når du bestemmer når du skal fiske stang og utstyr.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Vurder tiden  ,

    
   
 1.            1      Vurder tidspunktet på dagen. Fisken er kaldblodig, hvor aktiv de er, avhenger av vanntemperaturen rundt dem. De er inaktive når det er kaldt, og når det er varmt, trekker de seg tilbake til dypere vann for å holde seg kult. Fordi fisk spiser insekter og / eller små fisk som spiser insekter, er de mest aktive når de fleste insekter er aktive. Hvis luften er varm og full av mosquitoes, kan du fiske godt.        
 2.  
 3.             2      Vurder sesongen. Som alle dyr, fisken dukker opp i større tall på bestemte tider av året. Selvfølgelig varierer det avhengig av hvor du bor og hvilke fiskearter du ønsker å fange, men det er noen få generelle retningslinjer å huske på.  
    
  • Vår - fiskbit på denne tiden av året. Du kommer til å lykkes senere på våren og senere på dagen når det blir litt varmere. Fisk kan ikke spise mye på vårmorgen fordi ingen insekter kommer ut, så det beste er å bruke sin fôringstid i skumring. På denne tiden av året vil vindene skyve varmere overflatevann fullt av mat til kysten, så prøv å posisjonere deg selv nedover kysten nedstrøms.  
  •  
  • Sommer - Dette er en god sesong for fiske hvis du unngår de varmeste tider på dagen. Fisken vil bite godt før solen stiger og rett etter solnedgang når maten er rikelig. Ved lunsjtid, når solen er på sitt høyeste nivå, vil fisken trekke seg tilbake til kjøligere, dypere vann.  
  •  
  • Høst - Dette kan være en hakkete tid, men hvis fisket går bra så går det veldig bra. Du vil sannsynligvis ikke bite mye om morgenen og tidlig ettermiddag. Mot slutten av dagen blir vannet oppvarmet med sollys og fisken blir drevet for å spise mer enn vanlig på grunn av mangel på mat om vinteren. Dusk er derfor en utmerket tid for fiske.  
  •  
  • Vinter - Av åpenbare grunner er dette ikke den beste tiden å fiske. Med mindre du går isfiske, noe som er en helt annen ting, bør du la fiskestangen bli stukket i denne sesongen.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vurder tidevannet. Det er best å fiske når vannet stiger eller faller da denne forandringen fører til at byttet beveger seg i store grupper, noe som gjør denne tiden til fisken nær kysten en utmerket fôringstid. Fiske vil bli mye vanskeligere under ebb eller flyt hvis det er mindre bevegelse i vannet.  
    
  • For å finne ut hva tidevannet og tidevannet er i ditt område, google tidevannet og navnet på stedet.
  •  
  • Hvis du fisker ved høyvann, se etter et flatt sted.
  •  
  • Hvis du fisker ved lavvann, se etter en slambank nær et slamhull (et område med vask på bakken).
  •  
                   
 6.  
             

    2      Tenk på været  ,

    
   
 1.             1      Se etter varme og kalde fronter. Fordi fisken er kaldblodig, er de sterkt påvirket av vanntemperaturen. Dette betyr at deres oppførsel kan endres litt før og etter kalde eller varme fronter.  
    
  • Mange fisk spiser mer i timene før en kald front og reduserer den etterpå. Så sjelden vil fiske etter en kald front være et vellykket venture.
  •  
  • Varm fronter varme opp overflatevannet og øke intensiteten av å mate fisken. Forskjellen er best sett i kaldt vær når fisken normalt ikke kommer bra ut, og vil ikke være til stor nytte for deg om sommeren når temperaturen er høy uansett.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hold øye med vinden. Vinden skyver overflatevann og liten byttedyr til kysten, hvor spillfisken lokker. Dette gjør vindfulle dager en god stund for fiske.  
    
  • Hvis du fisker fra kysten på en blåsig dag, kaster fiskestangen deg inn i vinden. Så agnkastet går i samme retning som resten av maten, noe som gjør det lettere å tiltrekke seg viltfisk.
  •  
  • Hvis du fisker fra en båt, kast fiskestangen ut til kysten, i samme retning som vinden.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hold øye med skyene. Skyfri dager gjør fisken mer dristig. De har en tendens til å flyte lenger bort fra trygt terreng når det er litt dusky. Dette er gode dager for fiske.        
 6.  
 7.             4      Hold øye med regnet. Regn kan være din venn eller fiende, avhengig av hvor sterk han er. Lett regn gir utmerket vær for fiske, spesielt i varmt vær. Det tarnish overflaten av vannet, slik at fisken kan se deg vanskeligere. Det melder også mye insekter i vannet, noe som gir fisken en god tid å spise. Tunge regner øker gjørme og gjør det vanskelig for fisken å jakte, puste og flytte. Fisken vil ikke være mer enn deg i dette været, og det er en god ting, da tunge regner forårsaker usikre fiskeforhold.        
 8.  
             

    3      Ulike andre faktorer anser  ,

    
   
 1.             1      Merk insekter. Fôringstiden til fisk er - selvsagt - direkte relatert til insektaktiviteten. Mindre fisk spiser insekter og viltfisk spiser mindre fisk. Således skaper klekking av fluer eller mygger gode forhold for fiske. Bare vær sikker på å ha nok insektmiddel.        
 2.  
 3.             2      Gjør månen din venn. Månen dominerer tidevannet, som spiller en stor rolle i fiskeforholdene. Det er ganske enkelt å holde styr på tidevannet bare ved å se på dem, men det kan være verdt å se nærmere på månens bevegelser. Fullmåne og tider når månen er nær jorden er ofte spesielt bra for fiske. Det er mange gratis månekalendere designet for å finne de beste timene for fiske.        
 4.  
 5.             3      Kjenn fisken. Ulike arter av fisk foretrekker forskjellige vanntemperaturer, tidspunkter og mat. Hvis du fisker på en bestemt måte, bør du undersøke. Hvis du vil fange havfisk, spiller det ingen rolle når du fisker, hvis du aldri forlater det grunne vannet.       
 6.  
 7.             4      Gå fiske hvis du har tid. Det er hyggelig å vite når fisken kommer ut, men sannheten er at de fleste av oss bare går og fisker når de har tid. Du kan tilbringe en fin ettermiddag med noen øl og en venn fiske uten å fange noe. Ikke bli så involvert i å finne den rette tiden til å fiske som du glemmer å ha det bra å gjøre det.       
 8.  
           Les mer... (14)      
Sport populær:
Velg de riktige løpeskoene.

Velg en tennisracket.

Lær å gå på ski.

Få en mer fleksibel tilbake.

Svømming for fitness.

Vær en bedre cheerleader.

Øvelse av den lette hunden i yoga.

Fortapt raskt 10 kg.

Trening for et strammere bryst og rump.

Bygg muskel på kort tid.

Hopping.

Lær poledans.

Lære å gjøre splittene raskt.

Bli kvitt fett på hoftene.

Slå en forhånd i tennis.

Slå en backhand.

Kast et pass i basketball.

Line Dance.

Slå en lasso.

Utfør stillingen Dove i Yoga.

Balansering på en dag.