Home \ Sport
 

Motiver et lag.

 

Hvis du gir laget ditt en god grunn til å gjøre en innsats, vil motivasjonen bli god og bedre resultater vil oppnås. Det er imidlertid ikke lett å motivere kolleger. Nedenfor kan du lese gjennom trinnene som trengs for å motivere med strategi, men du bør da internalisere disse trinnene og bruke dem til enhver anledning for å lykkes.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Forklar godt fordelene når laget ditt når et bestemt mål. Gir individuell kontroll over deres lykke og motiverer hver enkelt person.       
 2.  
 3.             2      Ignorer interesse og nysgjerrighet om hva som skjer når laget når målet. Hvis du vet nøyaktig hva som interesserer eller interesserer gruppemedlemmene dine, kan du få dem til å lære mer og jobbe mer ut av egeninteresse.        
 4.  
 5.             3      Lag en plan som krever at teamet ditt arbeider sammen. Dette kan ganske enkelt bety at håndtering av et prosjekt er delt inn i delseksjoner, og en kollega uten den andre kan ikke fullføre prosjektet.        
 6.  
 7.             4      Utfordre teamet ditt når det gjelder å nå målet. Først må du kontrollere at lagkameratene dine vet hva målet ditt er. Sett et realistisk mål og presentere noe som indikerer prosjektutvikling for hver kollega, for eksempel en plakat eller et Excel-regneark. Del prosjektet i flere målstrinn, slik at laget kan se at de kan komme nærmere målet hver gang de jobber på et trinn.        
 8.  
 9.             5      La oss skape en konkurransedyktig atmosfære som gir maksimal ytelse. Du kan for eksempel dele et stort lag i mindre prosjektgrupper, hver med ansvar for en del av et prosjekt. Sett et incitament i spillet, men hold konkurransen innenfor grenser, slik at ingen misunnelse og ingen vredelse oppstår.        
 10.  
 11.             6      Pass ansvaret til dine lagkamerater etter at du har motivert dem. Det gir mye mer når de har ansvaret for prosjektet, fordi da er motivasjonen drevet av målet om å fullføre alt i den angitte tiden.        
 12.  
 13.             7      Innfør noe som viser hvilken kollega som har gjort hvilket skritt. En ansatt kan kun være svært motivert hvis han vet at hans ytelse er kreditert direkte til ham, og at det ikke blir anonym anstrengelse. Hvis derimot bare lagprestasjon er anerkjent, har medlemmer en tendens til å holde seg i bakgrunnen og bidrar lite til prosjektet fordi de vet at deres navn ikke vises overalt uansett. Dette kan i sin tur føre til misnøye blant kollegene som jobbet dag og natt på prosjektet.                  
 14.  
              
Sport populær:
Passe til fotball.

Få mer energi.

Øk utholdenhet.

Kaste en kniv.

Bygg Plyo Boxing.

Skarpere dine reflekser.

Batting a baseball.

Bli en tennisproff.

Kjør en og en halv kilometer fort.

Dribling som Lionel Messi.

Lag veggseter.

Forbedre reaksjonshastigheten.

Juggle med tre baller.

Reduser mannens bryst.

Lag flere pushups.

Ben og kalver og hvordan du får dem slanke.

Synkroniser Polar Loop.

Kobraposisjonen i yoga.

Rull magen.

Lag sideplanker med en øvelseskule.

Backflip på trampoline.