Home \ Sport
 

Presentere en volleyball.

 

Hver smashball ble støttet av en god mal. Dette er en lett å lære bevegelse, men vanskelig å mestre. Denne bevegelsen kan også brukes når ballen er over skulderen og derfor for høy til å treffe. Malen kalles plank hvis den ikke fungerer som en mal for en sommerfugl. Bare rør ballen med fingertuppene (det er lettere å styre ballen på denne måten, og du bør sørge for at ballen er høy nok slik at smashballen går over nettet.)

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Strekk armen over hodet ditt. Tommelen din skal være omtrent 10cm til 20cm over pannen din. Spre fingrene som om noen setter volleyballen direkte i hendene dine. Elbuene dine skal peke utover, men i samme høyde med skuldrene dine.       
 2.  
 3.             2      Plasser hendene dine slik at du kan se dem over pannen og stoppe med ballformede hender.        
 4.  
 5.             3      Spre føttene så bredt som skuldrene dine. For god teknikk trenger du godt fotarbeid. Den høyre foten skal alltid plasseres på forsiden av sengen. Dermed sjansen for at det vil gå galt, mindre. Bøy knærne og skift vekten til ballene dine på føttene, slik at når ballen kommer til deg, kan du få det raskt. Utgivelse er nøkkelen til hastigheten til malen. Langsom utløsning betyr langsom hastighet og hurtig utløsning betyr rask hastighet. Som en 31.        
 6.  
 7.             4      Når du er klar for malen, senter deg selv under ballen og trykk opp, og gjør både dine armer og begge rettene. Hvis du gir malen tilbake, gjelder de samme reglene, bortsett fra at du trykker ballen bakover. Dette er gjort ut av håndleddet. Kast tommelen tilbake. Forleng hånden din fremover i retningen du vil skyte ballen. Trekk tilbake.        
 8.  
 9.             5      Når du legger ballen, går du rett under, så det er rett på pannen. Gjør hendene i en trekant over pannen din (derfor kalles det noen ganger "pannepas") og berører ballen med så mange fingre som mulig (alle ti fingre skal berøre ballen) uten at palmer berører det , Trykk rett opp og armene dine skal være rett på slutten av malen, og malen din skal være så høy som mulig for å gi kameraten din så mye tid som mulig for å komme under ballen.        
 10.  
 11.             6      Hvis du bøyer knærne, strekker du og hopper ikke (avansert, ikke nybegynner).                  
 12.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Øk push up nummer.

Forskjellene mellom kajakk og canadier.

Ta en hit.

Rengjør en yoga matte.

Forbered deg på en flott sykkelhendelse.

Få sterke kalver.

Sett en fotball munnvakt.

Tren for å bli en bedre svømmer.

Brenn fett.

Spretter på sykkelen.

Øk tempoet.

Pust godt inn.

Å gå på vekttapsprogram for svært uutdannede mennesker.

Kjøre en popskive den.

Tren på en elliptisk trener.

Spiller ishockey.

Svømming som en havfrue.

Opprett en treningsplan.

Bygg en Go Kart.

Kjemp skitne og vinn.

Fortsett å gå ned i vekt etter feasting.