Home \ Sport
 

Bryter høyre.

 

Så du er interessert i å bli med på brytingslaget på din brytesturneringskole? Wrestling er en av de eldste sportene i verden, og mer komplisert enn du kanskje tror. Denne artikkelen forklarer grunnleggende om hvordan de praktiseres i sporten, men det er mange forskjellige typer bryting og sportsbrest er bare en av dem!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Få utstyret. For nesten hver sport trenger du utstyr, klær relatert til sporten. Tingene du trenger å gjøre er nedenfor.       
 2.  
 3.             2      Lær hvordan du står. Start med stående stilling. Deretter plasser føttene litt fra hverandre slik at en gjennomsnittlig størrelse pute passer mellom dem. Deretter bøy knærne og gjør et hul kors. Til slutt, hold hendene dine fremover.        
 4.  
 5.             3      Hold tyngdepunktet ditt lavt. Hvis du spre bena, vil dette hjelpe deg. Hvis du vil gjøre det vanskelig for noen å slå deg over, hold vekten på begge føttene. Hold deg på føttens kuler.        
 6.  
 7.             4      Øv trinnene dine. Kom først på plass. For det andre, gjør deg mindre og ta et skritt med din sterkere fot. Tredje, knel ned med det dominerende beinet og følg din mindre dominerende bein og kom på kneet med din ikke-dominerende bein. Hvis du har høyrehendt, skal du komme til høyre på kneet. Når du har slitt for en, utvikler du en nøytral holdning, og du vil ikke nødvendigvis ha en sterkere fot, men vær ikke bekymret for det. Bare vær sikker på at du føler deg komfortabel og balansen din har balanse.        
 8.  
 9.             5      Hvis du allerede er en del av et lag eller en klubb, se nøye på hva treneren din gjør, ikke improviser deler av bevegelsen fordi du tror det blir bedre, fordi de ikke vil. Hvis du ikke forstår en bevegelse, få hjelp fra noen andre og se hvor langsom det er, og sakte forsøk å få den perfekte teknikken og deretter øke hastigheten.        
 10.  
 11.             6      Lær dobbeltbenet nedtaket. Start fra stående stilling, og skyt deretter inn i partneren din med et fallsteg. Din sterke ben skal være ved siden av partneren din, og ikke-dominerende beinet bør være utenfor. Din høyre hånd skal dekke motstanderens venstre gastrocnemius-muskel (baklåret) og venstre hånd skal være til høyre. Hvis du er sterk nok til å hente motstanderen din, så gjør du det og begrave hodet i motstandens hofte og skyv den bort. Hvis du ikke er sterk nok, skyv motstanderen med hodet av på hoftene, og til slutt vil han falle hvis du har gjort det riktig.        
 12.  
 13.             7      Lær hvordan du faller i lengderetningen. Bare slipp det på hoften din. Den legger beina utenfor rekkevidde til noen som angriper deg. Bare skille seg ut og lande på din partner med hofter på ryggen. Som alt annet, er bryting bare en pågående øvelse. Dette er den beste måten å forsvare en motstander på og å åpne de beste alternativene for motangrep.        
 14.  
 15.             8      Finn ut hvilken vektklasse du er. Treneren din skal ha et vektbord.        
 16.  
 17.             9      Forskning. Finn Wrestling-artikler som dette, og les dem gjennom. Det er mange videoer på nettet. Se på det og studere det. De fleste av de beste vesten studerer filmer (videoer) i flere timer. Øv det de viser deg.        
 18.  
 19.             10      Bli sterk og miste fett. Med mindre treneren din forteller deg å fortsette å jobbe hardt mens du trener (svette), og reduserer fett. Deretter må du gjøre vekttrening så ofte som mulig for å bli sterkere. Hvor sterk du fører til suksess eller fiasko. Gå til legen eller trener for en sikker treningsplan og riktig teknikk.        
 20.  
 21.             11      Du må være i god form. Wrestling er fysisk en veldig anstrengende sport. Du forstår ikke med mindre du er på matta. Kardiovaskulær og vekt trening er den beste måten å forberede. Den som er i beste form vinner vanligvis. Gå til legen eller trener for en sikker treningsplan og riktig teknikk.        
 22.  
 23.             12      Øv alle aspekter, slåss på bakken, etc. fordi de fleste ikke vil bli fanget på ryggen uten å vite hva de skal gjøre. Å være fanget er den verste følelsen i verden.        
 24.  
 25.             13      Og til slutt, gi aldri opp! Wrestling er en tøff sport, og det kan skade mye. Du må kjempe gjennom smerten. Gjør denne intensiteten litt lettere i deg slik at du aldri mister eller gir opp.                  
 26.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Sport populær:
Kjør en 1600 meter løp.

Bygg et spill med kroket.

Reagere på trusler.

Bowling ditt beste spill noensinne.

Bygg et billig treningsstudio hjemme.

Kast en diskus.

Lær dansen.

Bøy knær med knærproblemer.

Bli en sertifisert Zumba lærer.

Tren kroppen din.

Spill racquetball.

Gjør et fremoverflyt.

Forsterk nedre rygg.

Galloping med en hest.

Importer en fastpitch softballbat.

Overlev i ørkenen.

Slå en fiskes knute.

Selvforsvar.

Bli en god løper.

Lag en bue og pil.

Kanopadling.