Home \ Sport
 

Som ryttere kommer i form.

 

Når du starter en ny sport, må du først fysisk komme i form. Hver sport bruker andre muskelgrupper og strekker seg til nye områder i kroppen din. Dette betyr at du må fokusere på ulike øvelser for å komme i form. Dette er ikke annerledes når du kjører. Selv om mange hevder at hesten gjør alt arbeidet, vet alle erfarne rytter at du må være en idrettsutøver hvis du vil være en god rytter og at du trenger mye trening til å sykle. Riding involverer vanligvis følgende muskelgrupper: skuldre, triceps / biceps, buk, indre og ytre lår, baksiden av kalven. Øvelsene som presenteres i denne artikkelen bør trent daglig. De hjelper deg å strekke og forme disse muskelgruppene.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Stirrup Elongations  ,

    
   
 1.            1      Hodet til en trapp i huset ditt. Hvis du ikke har en, kan du også bruke en trinnladder eller fotskammel.       
 2.  
 3.             2      Stå på laveste nivå. Hvis du går til din død på de øvre nivåene, vil det ikke gjøre deg i form. Hvis du står, kan du først holde på håndlengden. Med grepet på håndlengden står du bare på ballene dine på føttene.        
 4.  
 5.             3      Nå, sakte strekke og senke hælene dine til du føler at du trekker i kalvene dine. Det høres kjent ut? Dette ligner på hvordan stirrups kommer ut. Hold strekningen i ti sekunder. Ikke bare vil du forbedre posisjonen din, men du vil også kunne balansere deg bedre.        
 6.  
 7.             4      Prøv nå å slippe ut rekkverket. Du trenger litt øvelse for det. Prøv til du kan balansere deg selv i to sekunder. Stig opp til fem sekunder, og øk mengden tid, desto bedre får du.                  
 8.  
             

    2      Vegg  ,

    
   
 1.             1      Dette er en variant av trappøvelsen. Gå til en hvilken som helst vegg i huset ditt og legg foten mot den slik at den avviker omtrent 1/2 til 3/4 fra stillingen du har i stirrup.        
 2.  
 3.             2      Løft foten til stillingen den ville ha i stupkroppen.        
 4.  
 5.             3      Hold posisjonen i tre sekunder og synke tilbake til veggen.        
 6.  
 7.             4      Gjenta denne øvelsen fem ganger. Når du blir bedre, kan du øke mengden tid og mengde trening.        
 8.  
             

    3      Beach Ball  ,

    
   
 1.             1      Finn en gummi- eller plastkule som er minst 30 cm i diameter.        
 2.  
 3.             2      Sett på en solid stol med knærne i riktig vinkel mot bakken.        
 4.  
 5.             3      Skyv ned til kanten av stolen slik at lårene er helt klare og plasser strandballen mellom knærne.        
 6.  
 7.             4      Trykk på strandballen mellom knærne og hold spenningen i femten sekunder. Løsne deretter spenningen. Start med noen repetisjoner daglig og trene til 15 sekunder blir for lyse. Øk tidsperioden til 20 sekunder og deretter til 30 sekunder, etc.        
 8.  
 9.             5      Dette er en flott øvelse for å holde deg på hesten din med lårene dine. Den indre lårmuskel styrkes. Du kan også bruke "hip abductor machine" i treningsstudioet. Mange ryttere som måtte hvile en stund, har funnet ut at de kunne føle seg bedre med regelmessig trening med "hip abductor-maskinen" og unngå smerten på de indre lårene da de var i stand til å komme seg tilbake i salen etter en lang periode.        
 10.  
             

    4      Abdominal muskler  ,

    
   
 1.             1      God ridning rir med magesmellene. Dette betyr at du virkelig trenger å bruke bukemuskulaturen til å balansere deg selv mens du holder bena til hesten, om nødvendig.        
 2.  
 3.             2      Hvis du har svake abdominale muskler, bør du tilbringe to til tre ganger om dagen med å praktisere sitteoppgaver og andre abdominale øvelser i fem minutter.  
    
  • Sitteplasser med treningskule er 20% mer effektive.
  •  
         
 4.  
             

    5      Øvre kropp  ,

    
   
 1.             1      Når du kjører, er det viktig å ha konsekvent og god kroppstone. Ikke utelukker øvre kroppsøvelser. Mange avanserte ryttere har et lite sett med vekter som de løfter flere ganger om dagen, men du kan også tilbringe tid med hesten din for noen ekstra øvre kroppsøvelser.        
 2.  
 3.             2      Masser hesten din med gummibåndet. Bærevannspann og høy. Gjør stabilt arbeid og rengjør hestens stall eller tute. Skyv trillebølgen. Alt dette arbeidet og øvelsene relatert til hesten din, forvandler stallen til et gratis treningssenter.        
 4.  
 5.             3      Prøv å fange kalver med tauet fra hesten, kontrollkreaturen eller løp for tonn for å styrke overkroppen.        
 6.  
             

    6      Styret  ,

    
   
 1.             1      Dette er en yoga øvelse, men det er flott for kjerne musklene. Ta samme stilling som for push-ups, men i stedet for å lene seg fremover på hendene, lene deg på underarmen.        
 2.  
 3.             2      uttrykk deg så at bare kulene på føttene og underarmene berører bakken. Spenne også dine indre muskler.        
 4.  
 5.             3      Hold denne stillingen i 15 sekunder og gjenta det 15 ganger om dagen (i en modifisert versjon, kan du bare holde og holde push-posisjonen med overkroppen.) )        
 6.  
 7.             4      Prøv styret på hesteryggen i jockeyposisjonen og ta tak i hestens hals for å gi deg og hestenes sikkerhet. Du vinner underarmen, som hjelper deg å holde balansen i 20 sekunder på hesten.  
    
  • Denne øvelsen hjelper også din nedre del. Deretter kan du skyve deg tilbake i salen.
  •  
  • Denne øvelsen er også flott for ryttere som organiserer showhopping og hopping.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Kaste en endring.

Lær å danse.

Kaster en frisbee forhånd.

Bygg en krepsfelle.

Kjør en maraton.

Backflip på trampoline.

Reduser midjeomkretsen.

Få mage og pectoral muskler.

Wakeboarding.

Gjør en Boneless på skateboardet.

Skyt et hagle.

Gjør sidebalansering.

Bruk en TheraBand.

Kom i form.

Tren Parkour.

Bli større ved å strekke.

Kjør en 1600 meter løp.

Vær en god lagkaptein.

Sett en merkelig opp.

Klatring.

Tren Parkour.