Home \ Sport
 

Skaff en svart belte i karate.

 

Hvis du gjør karate og finner ut om det, vil et av hans første spørsmål være "Har du et svart belte?" Det svarte belte er det internasjonale symbolet på en avansert kampsportartist og et spennende punkt i karatekas liv.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Bli med i karate klubben på . Pass på at du finner en klubb med trenere som du liker, og som inspirerer deg. Velg en tid og dag som passer deg.        
 2.  
 3.             2      Din sensei burde ha muligheten til å komme deg til reisemålet ditt. Slik at du kan få et svart belte, må din sensei også vite hva han gjør. Din sensei burde ha det svarte beltet selv og har allerede brakt mange studenter til dette punktet.       
 4.  
 5.             3      Tren minst to ganger i uken. Det er nesten umulig å gjøre det til Black Belt hvis du bare trener en gang i uken. Minnet om musklene varer ikke i 7 dager, og hvis du bare trener en gang i uken, må du lære mye igjen fra forrige økt. To ganger i uken er minimumet for noen som ønsker det svarte beltet og er ideelt tre ganger i uka.       
 6.  
 7.             4      Ikke overdriv det. Trening tre ganger i uken er ideell. Hvis du trener fire eller syv ganger i uken, vil du brenne lenge før du kommer til den svarte beltet. For mye trening kan også være en hindring for utviklingen din fordi musklene ikke har nok gjenopprettelsestid.       
 8.  
 9.             5      Øv hjemme. Øv din kata, strekk, gjør litt styrke trening, prøv kombinasjonen du gjorde i trening. Arbeid med teknikken som din sensei har korrigert med deg.       
 10.  
 11.             6      Stopp alt som din coach sier. Noen blir sint når de korrigeres. Men de som aksepterer korreksjonene og gjør en forskjell er de som gjør den til den svarte beltet. Husk at når treneren din retter deg, vil han gi deg en av nøklene til Black Belt.       
 12.  
 13.             7      Lytt til eventuelle korreksjoner som treneren din gjør til en annen eller hele klassen, og vurder om de også gjelder deg.        
 14.  
 15.             8      Delta i turneringer. Hver turnering er en måte for deg å vokse og forbedre din karate. Studenter som deltar i turneringer utvikler seg vanligvis raskere.       
 16.  
 17.             9      Ta ett steg om gangen. Det tar mange år å nå den svarte beltet. Hvis du konsentrere deg om det, er målet så langt unna at det kan overvelde deg. Fokuser på ett steg om gangen, som den neste oppgraderingen.       
 18.  
 19.             10      Vær tålmodig. Det tar vanligvis 4-5 år å få en svart belte i karate. Noen ganger tar det lengre, avhengig av alder, naturlige evner, kroppstype, evne til å koordinere, fitness, sporten du gjorde før, hvor mye du trener, hvor ofte du hører på treneren din, etc.       
 20.  
 21.             11      Ta del i alle spesielle arrangementer, seminarer og treningsleirer som eksisterer. Gjør alt som tilbys.       
 22.  
 23.             12      Se på kroppen din. Kroppen din er karateverktøyet ditt. Hvis han er i god form, vil karate også være bra. Ikke røyk og ikke bruk stoffer, i stedet spise sunt og drikk rikelig med vann.       
 24.  
 25.             13      Hvis du blir skadet, ta vare på det med en gang. Det største problemet med skade i idrett er at de fleste tror det ikke er dårlig og fortsett å trene til det blir verre og for sent. Skader som behandles umiddelbart, kan nesten alltid helbredes.       
 26.  
 27.             14      Vær oppmerksom på at det også vil være dårlige tider. Alle kampsportere har høyder og nedturer under treningen. Det vil være tider når du føler at du ikke utvikler seg eller til og med forverres. Fortsett, og du vil alltid lykkes.       
 28.  
 29.             15      Utvikle sterke vennskap i Dojo. For å få et svart belte, må du bruke tiden din til karate. Hvis du har gode venner i Dojo, vil du sannsynligvis forbli innstilt.       
 30.  
 31.             16      Tren også andre sportsgrene. Ikke bare karate. Du bør også gjøre andre idretter som svømming, fotball, basketball, gymnastikk, dans, friidrett, vekt trening etc. Tren dine muskler på forskjellige måter.       
 32.  
 33.             17      Gi aldri opp! - 182.73.253.2 06:20, 10. juni 2014 (UTC)                 
 34.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Tren bukemuskler (for jenter).

Mens du dykker, hold pusten.

Lær inline skøyter.

Forhindre kløeben mens du går.

Bygg pectoral muskler med et gummibånd.

Selvforsvar.

Kom i form.

Stram armene dine.

Forbered deg på en løp.

Utfør styret på riktig måte.

Bygg mer muskel og styrke.

Juggle en fotball.

Hold deg i form uten regelmessig mosjon.

Organiser en golf turnering.

Kjøre en popskive den.

Gi mer kraft til en golfklubb.

Brenn kalorier som er brent under treningen.

Pust inn dypt.

La brystmusklene hoppe.

The Dunk.

Ben og kalver og hvordan du får dem slanke.