Home \ Sport
 

Fjern spenningen fra kroppen.

 

Du er ikke en strømlinje! Nei, faktisk må du virkelig fjerne spenningen. Du vil føle deg mye bedre om det. Her er noen måter å fjerne all eksisterende fysisk spenning fra kroppen din.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Vurder å få en massasje. Eller alternativt kan du selv gjøre det. Dette er en fin måte å slippe fysisk muskelspenning på.       
 2.  
 3.             2      Spis konsekvent. Mange mennesker har sporadiske matvaner som øker adrenalin og utløser kroppens "kamp eller flyrespons" som skaper forhold for irriterende fysisk spenning. Å spise ofte holder stoffskiftet på et sunt nivå, øker vekttap, balanserer energi og initierer fysisk avslapping. Prøv også å spise så mange frukter og grønnsaker som mulig fordi kvaliteten på kostholdet ditt har en betydelig effekt på fysisk avslapping og følelsesmessig helse. Neanderthals ernæring var hovedsakelig rettet mot regionale, som sesongens frukt og grønnsaker. Kjøttet var svært sjeldent, da det betydde mye arbeid og ofte tap i egne rækker. Derfor er "Neanderthal dietten" ideell for daglig bruk.        
 4.  
 5.             3      Suspend skadelig atferdsmønster. De fleste skaper spenning ved å oppleve de samme stressende situasjonene igjen og igjen, om de jobber på skrivebordet, kjører, snakker med noen, snakker i telefon eller hva som helst. Hvis du tror at du jobber på datamaskinen i flere timer om dagen, legger du til den fysiske spenningen, eksperimenterer på forskjellige måter for å gjøre jobben mer avslappet og hyggelig. For eksempel, hvis du alltid faller ned på en stol, bør du vurdere å kjøpe en bedre stol på baksiden av deg, eller hvis nakken din alltid gjør vondt mens du er på datamaskinen, ta skjermen opp til en høyere posisjon og avslappet stillingen sitter for å se på skjermen. Du trenger ikke nødvendigvis å stoppe den stressende aktiviteten, bare endre hvordan du gjør det.        
 6.  
 7.             4      Tren regelmessig. Mange mennesker liker ikke trening fordi de tror det er sløsing med tid. Løsningen på dette problemet er å føle seg produktiv under trening. Du kan gjøre det gjennom bilde- og lydmateriale. Ta opp instruksjonsmateriale mens du er på tredemølle, lytt til et informativt foredrag mens du går, ta en avslørende snakke med noen på vektløfting, etc. Vær kreativ.        
 8.  
 9.             5      Prøv å bare ha avslappende, positive tanker. Det skjer ofte at når sinnet er avslappet, følger kroppen.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Hva du trenger .

             
Sport populær:
Gjør barnet ditt til et fotball talent.

Gjør buen bakover.

Poeng teller i tennis.

Tren armene dine raskt og effektivt.

Kjør 800 meter raskere.

Kjør lenger.

Spiller et pass mens du spiller fotball.

Bygg Plyo Boxing.

Ta Lotusposisjonen.

Få en bredere rygg.

Stram magen din.

Reduser mannens bryst.

Se bra ut på treningsstudioet.

Lag en bakoverrulle.

Som jenter blir fastere i en måned.

Forstå dommerens signaler.

Kjør en 200 meter sprint.

Bedre å danse.

Bli en olympisk.

Lag damens parade.

Klatre på et kokosnøtt tre.