Home \ Sport
 

Start Mixed Martial Arts.

 

Blandet kampsport eller M.M.A er en spennende kampsport som samler mange forskjellige kampdisipliner fra hele verden. Moderne M.M.A fighters må være godt trente i batting ferdigheter, bryting og bryting. For å starte M.M.A trening, må du registrere deg for trening og forfine dine nyopplærte ferdigheter. Med riktig dedikasjon og dyktighet, kan du gjøre det til toppen og konkurrere mot de beste i verden.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Registrer under trening  ,

    
   
 1.            1      Velg kampstil. Hvis du vil være en velkjent fighter, bør du lære gode slag og spark teknikker. De vanligste stativdisiplinene i M.M.A er Muay Thai Kickboxing, Boxing, Tae Kwon Do og Karate. Se på fighters fra de ulike disiplene som interesserer deg og bestemme hvilken stil du vil forfølge.  
    
  • Muay Thai fokuserer på slag, bevegelse i ringen og sparken.
  •  
  • Boksing er fokusert på å treffe.
  •  
  • Tae Kwon Do og Karate fokuserer på slag og spark.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Bestem hvilken ringdisiplin du velger. For å bli en allsidig fighter må du kombinere dine batting ferdigheter med stiler av bryting. Vanlige ringstiler er den brasilianske varianten av Jiu Jitsu, judo, greco-romersk brytning og amerikansk bryting.  
    Fighters av den brasilianske varianten av Jiu Jitsu spesialiserer seg på å opprettholde en overlegen posisjon i bryting, så vel som i stranguleringsteknikker og innsending av motstanderen.  
  • Judo fokuserer på sjakkler og kast.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Søk på nettet for trening i nærheten. Søk på nettet og sjekk ut treningsstudioer, dojos og klubber som tilbyr kamp leksjoner. Se best for generell M.M.A, som inkluderer slag og ringteknikker. Hvis du ikke finner et studio som kombinerer begge, må du kanskje trene i to forskjellige studioer for å lære begge disipliner.  
    
  • Hvis du bor i en storby, er det mulig at det ikke finnes noen studioer for din valgte kampsport. Hold deg fleksibel.
  •  
  • På siden [1] er det et arkiv av forskjellige M.M.A studioer i Tyskland.
  •  
  • Hvis det ikke er et M.M.A-studio i nærheten av deg, kan du registrere deg for to Jiu Jitsu og Kickboxing-studioer, for eksempel.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Se treningsvideoer når alternativene er lave. Hvis du ikke har en mart i ditt område, kan du supplere treningen din med online treningsvideoer. Søk på nettet for videoer av proff og se på dem for å fylle opp treningsgap.  
    
  • Ingenting er bedre enn personlig trening.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ring studioet og ordne den første leksjonen. Når du finner et studio i nærheten av deg, bør du ordne din første leksjon. Noen studioer tilbyr gratis prøveopplæring når du trener for første gang. 
    
  • Når du ringer, kan du si noe som, "Hei, jeg har aldri trent, men vil gjerne registrere meg for min første treningsøkt. Når er neste prøveperiode og hvor mye koster det? "
  •  
         
 10.  
 11.             6      Utstyr godt før trening. Det typiske utstyret inkluderer en munnvakt. Noen studioer krever en gig, for eksempel en judo dress eller annet kamputstyr. For din første treningsøkt bør du ha på deg en vanlig T-skjorte og sportsbukser. Spør treneren din om du skulle ha noe spesielt. 
    
  • Annet kamputstyr inkluderer hansker, bandasjer, skinnvakter og hodeplagg.  
  •  
  • Hvis du ikke har noe utstyr, spør om du kan låne noe.
  •  
                   
 12.  
             

    2      Gå til første trening  ,

    
   
 1.             1      Vær vennlig og beskjeden. Alle begynte å trene på et tidspunkt, og de vet hvordan det er å være nytt for M.M.A. Alle i studiet er der for å lære og bli bedre, så oppfør deg ikke som en kun-det-alt, eller du vil gjøre et dårlig inntrykk. Vær snill mot andre, ha en positiv holdning og være mottakelig for noe råd.        
 2.  
 3.             2      Lytt til instruksjonene fra treneren. Når du begynner opplæring, er det viktig å lytte til alle instruksjonene din instruktør har gitt deg. Ellers kan du skade deg selv eller andre. Så vær oppmerksom og gjør alle bevegelsene nøyaktig slik treneren lærer deg.        
 4.  
 5.             3      Hold tilbake. Du vil kanskje bevise noe i løpet av de første timene, men du trenger ikke. Du kan bli fristet til å trene med full styrke så snart du kommer inn i mattene eller ringen, men det vil trette deg raskt og du kan ikke fortsette å trene. Så husk alltid å puste inn dypt og prøve å gjøre bevegelsene riktig i stedet for å kaste bort all energi.        
 6.  
 7.             4      Ikke vær for vanskelig på deg selv og vær positiv. Hvis du ikke har erfaring i M.M.A, er det mulig at du er sparring mot noen som har mer erfaring. Så ikke forvent å være god i kamp hvis du ikke har hatt noe trening ennå. Du trenger sannsynligvis mange timer og treningsøkter før du kan konkurrere med andre i ditt studio. Husk det og ikke bli motløs.       
 8.  
             

    3      Forbedre ferdigheter  ,

    
   
 1.             1      Først lærer du det grunnleggende. For å bli bedre på M.M.A må du først beherske de grunnleggende slag og ringteknikkene. De grunnleggende slagene er kroker, jabs, straights og uppercuts. Du trenger også grunnleggende push og roundhouse spark. I brytning bør du lære ulike stillinger og grunnleggende arm- og stranguleringsteknikker. Behør disse teknikkene før du møter vanskeligere oppgaver.       
 2.  
 3.             2      Gå regelmessig til opplæring. Regelmessig trening holder deg og dine ferdigheter i form. Hvis du bare begynner, prøv å ikke ta for lange pauser mellom treningene dine. Besøk minst tre treningsøkter per uke og så se hvor mye trening som passer best for deg.        
 4.  
 5.             3      Tren ikke for mye. Sårhet er naturlig, men du bør ikke overdrive det. Hvis du er trøtt, har alvorlig ømhet eller er skadet, bør du ta en pause fra å trene og få kroppen din til å gjenopprette. Ikke la kroppen din komme seg fra trening, du blir svakere og mindre fokusert. Tretthet, svakhet, redusert ytelse og konstante ømme muskler er tegn på overtraining.        
 6.  
 7.             4      Spar med treningspartner. Sparringen er laget for å teste dine ferdigheter, teknikker og treningspartnere. Ikke vær redd for å bytte slag og spark med treningspartneren din. Når sparring bør du alltid ha et mål i tankene, som å lage en rundhøveleknikk eller forbedre avstanden med jabs.  
    
  • Arbeid på å perfeksjonere dine grunnleggende teknikker for å flytte mål og husk å sette tempoet.
  •  
  • Målet med sparring er å perfeksjonere teknikken din og ikke skade motstanderen din.
  •  
  • Før og etter sparring handler det om å rote hender med sparringspartneren din.
  •  
  • Sparring partnere tilpasser seg ofte til intensiteten din, så vær forberedt på å sette inn det du bruker.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Rul med treningspartner. Rolling, når du praktiserer ringteknikker med din traineepartner, involverer ikke slag. Wrestling kan være veldig grusom og du trenger mye utholdenhet, så ta deg tid og sett ditt tempo. Lær å komme seg ut av vanskelige situasjoner, oppnå overlegen posisjoner, og prøv å underkaste motstanderen din.        
 10.  
 11.             6      Arbeide med styrke og tilstand. Selv om trening av teknikken er viktig, er det også veldig viktig å arbeide med styrke og utholdenhet. Squats, deadlifts og benkpress kombinert med sprints, hoppe og strekkøvelser gjør deg sterkere, raskere og mer artikulert. Dedikere en eller to dager med trening din styrke og utholdenhet til teknikk.        
 12.  
 13.             7      Melde deg på amatorturneringer. Diskuter med den lokale kampsportsforeningen og sørg for at du vet alle regler og regler før du registrerer deg for en turnering. Hvis du er klar for en kamp, ​​vil studiet eller trenerne hjelpe deg med å registrere deg for en organisert konkurranse. Snakk med dem og avgjøre hvilken konkurranse du vil delta i.        
 14.  
 15.             8      Hold et sunt kosthold. Hold en liste over de forskjellige måltidene du spiser hver dag og telle kalorier og næringsstoffer du absorberer. Du må drikke mye og maten bør være protein og karbohydrater. Hvis du trener veldig hardt, prøv å følge en diett på 2 gram karbohydrater og protein per kilo kroppsvekt. Din diett bør også inneholde mange omega-3 fettsyrer og vitaminer og mineraler.        
 16.  
           Les mer... (14)      
Sport populær:
Spill Kabaddi.

Gjør et flick av flick.

Klatre opp et tau.

Få harde muskler.

Utfør treposisjonen under yoga.

Hopp høyere.

Dykking med åpne øyne.

Gjør push ups på veggen.

Nå en Runner's High.

Kjør en Diamond Pushup.

Stopp luften under vann.

Strek kalvene dine.

Lær deg Karate Basics.

Definere muskler.

Lag sideoppsett.

Miste 6 kg om 30 dager.

Vri en straff.

Bygg kalvemuskler uten utstyr.

Lær deg kampsport.

Utfør Mae Geri (Shotokan Karate).

Gjør knep og lunger.