Home \ Sport
 

Velg en tennisracket.

 

Enten du er nybegynner eller håper å være den neste tennisspilleren, kan du kjøpe en tennisrackete en stor investering. Å velge den rette kan gjøre stor forskjell for spillet ditt. Her er en veiledning for å hjelpe de som kjøper en første tennisracket som er seriøse om å lære seg å bli en konkurransemessig tennismester.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Håndtakets størrelse. Håndtakene for voksne varierer fra 4 til 4 og 5.8. Dette er et mål i tommer som passer til størrelsen på "grepet" til linjen fra den midtre folden av håndflaten til et punkt som tilsvarer høyden på spissen på ringfingeren.  
    
  • En god tommelfingerregel er å holde flaggermuset i den ene hånden og skyv pekefingeren på den andre siden mellom fingertuppene og håndflaten.
  •  
  • Hvis det ikke er nok plass til pekefingeren, er klubbgrepet for lite.
  •  
  • Hvis det er mye luft, er klubbgrepet for stort.
  •  
  • Hvis du er mellom størrelser, velg den mindre størrelsen fordi du alltid kan øke omkretsen ved å legge til en "Overreach Tape" (et mykt, polstret, klutlignende tape som pakkes rundt håndtaket) ,
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hovedets størrelse. Størrelsen på klubbhodet du trenger, avhenger av måten du vanligvis spiller på.  
    
  • Overdimensjonerte raketter har et overflateareal på mellom 105 og 130 kvadrattommer. Dette gjør dem ideelle for nybegynnere, da det større optimale slagpunktet betyr færre feil. Et stort hode gir også ballen til å få mer kraft og mer kraft i ett skudd.
  •  
  • Tradisjonelle til mellomstore klubber brukes av mer erfarne spillere og har et areal på mellom 85 og 105 kvadrattommer. Den mindre hodestørrelsen gir mer manøvrerbarhet og stabilitet, men krever at spilleren genererer mer strøm selv.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Vekt og materialer til racketen. De fleste raketter er laget av "grafitt" fordi det er lett, men gir også god kraft og kontroll, noe som gjør dem perfekte for alle nybegynnere. Andre klubber egnet for nybegynnere er laget av lett "aluminium" eller "titan", da disse også gir god kraft, men en bedre følelse for ballen når de treffer den. Bor- eller Kevlar-raketter er de letteste, men de er også ganske stive, noe som fører til at vibrasjonene blir overført til armen når det optimale punktet for slag er savnet. Disse klubber brukes ofte av mer erfarne spillere. Tre- og glassfiberkonsoller kan også brukes, men du vil sannsynligvis ikke spille ditt beste spill med dem. Samlet sett er de letteste klubbene ikke nødvendigvis de enkleste å bruke for nybegynnere fordi du må svinge hardere, risikere nøyaktighet og kontroll.  
    
  • Når du holder bat, vurder hvordan vekten er balansert. Folk som spiller fra baseline har en tendens til å favorisere raketter som er "tungt" (mer vekt i / rundt clubface), mens de som spiller netto og ofte brenner fullys, foretrekker racketer som "griper" er "tung" (mer vekt i grepet selv). Du kan også endre vektfordelingen av racketen ved å legge vekt på rammen med blybånd.
  •  
  • "Grip-heavy" -klubber er enklere på armen og gir større kontroll, men du må kunne generere mer kraft og spinn, så ikke velg en slik klubb med mindre du er relativt kapabel.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lengde på racketen. Den tradisjonelle lengden på klubber er omtrent 27 til 28 cm, men du kan også få lengre klubber opptil 29 cm. Jo lengre flaggermus, desto større er innflytelsen til en sving, noe som gir et slag mer kraft.        
 8.  
 9.             5      Bredde på rammen. Rammen er området av racketen på alle sider av hodet. En bredere ramme gir styrke til et treff ved å øke trampoline effekten av strengene, men det reduserer mengden kontroll over ballen.        
 10.  
 11.             6      Strengspenning. De fleste klubbene du kjøper er forstrenget med strengene i middels rekkevidde, men du kan få batestrengene tilpasset deg, avhengig av hva du er ute etter. Strammere strenger betyr mer slagstyring og mer effekt, så de er sannsynligvis bedre hvis du prøver å forbedre nøyaktigheten din. Løse strenger betyr mer kraft, men mindre kontroll. Mer erfarne spillere pleier å spille for bedre kontroll med høy strengspenning. Br & gt;        
 12.  
 13.             7      Pris. Hvis du tenker på å spille tennis ofte og ta tennis på alvor, bør prisen ikke være et hinder. Lær å takle prisene. Hvis du bare spiller med noen venner for moro skyld, kan du bruke brukte klubber - de er ikke så ille som du tror.                  
 14.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                     
Sport populær:
Kjør en Diamond Pushup.

Øvelse av Tai Chi.

Heelflips.

Spiller amerikansk fotball.

Spiker raskere og mer nøyaktig i Tae Kwon Do.

Sett på badedeksel.

Få en rytterstump.

Stram innsiden av lårene.

Få et mellomrom mellom lårene dine.

Lag en Herki Cheerleading.

Bowling ditt beste spill noensinne.

Ride en sykkel med et fast utstyr.

Bygg en seks trening treningsøkt.

Hopp frem en somersault.

Lag fjellklatrere.

Zumba.

Lag en bakoverrulle.

Å gjøre sport på soverommet.

Mål grepstyrken din.

Lag en Herki Cheerleading.

Dypfiske.