Home \ Sport
 

Tren pectorals uten dumbbells.

 

Menn som trener, bør aldri forsømme brystmusklene. En muskuløs kropp ser ujevn og ut av sted uten en matchende bryst. Selv for kvinner som trener, er brystmusklene viktige fordi en sterk brystmuskulatur hjelper med hverdagslige oppgaver. For de fleste muskelgrupper - som lår, kalver, armer og mage - er det mange øvelser du kan gjøre uten vekt, men mange tror at du må gå på treningsstudioet for å jobbe brystet. Det er bare et spørsmål om din egen kunnskap å trene brystmusklene uten vekter.

             

Fremgangsmåte .

    

    1      Brysttrening for nybegynnere  ,

    
   
 1.            1      Gjør push-ups på knærne. Kniel ned med begge knærne og legg hendene på gulvet foran deg. Gå fremover med hendene til du føler din kroppsvekt i armene dine. Hold ryggen rett slik at knær og skuldre danner en rett, fast linje, og bøy knærne slik at føttene dine er i luften. En beiteutvinning består i å bøye armene 90 ° vinkel og deretter forlenge armene.       
 2.  
 3.             2      Gjør enkle pushups. Gå til samme posisjon som for trykknappene i knærne, men strekk knærne. I stedet for å lene seg på knærne, danner føttene kontaktpunktet med bakken. Hold ryggen rett, slik at føttene og skuldrene er rette og faste. Hendene skal hver være under skuldrene. En gjentagelse er å bøye armene 90 graders vinkel og strekke seg ut igjen.        
 4.  
             

    2      Breast Training Advanced  ,

    
   
 1.             1      Gjør økte pushups. Finn en solid stol som ikke glir og holder vekten din. Legg stolen i tillegg mot veggen. Gå inn i en push-up holdning, men legg føttene på stolen i stedet for gulvet. Strekk ryggen din slik at føttene og skuldrene danner en horisontal linje parallelt med gulvet. En gjentagelse er å bøye armene 90 graders vinkel og strekke seg ut igjen.        
 2.  
 3.             2      Lag reptil pushups. Løft det høyre kneet i en normal trykkoppstilling til den berører høyre albue. I denne stillingen bøy armene dine til en 90 graders vinkel og utvide dem igjen. Strekk høyre benet ut igjen. Gjenta samme bevegelse med venstre ben. Hvis du løfter et bein mens du gjør push-ups, vil du legge mer vekt på armene dine, som vil hjelpe deg å bygge brystmusklene raskere. En gjentagelse teller som 2 push-ups, 1 hver side.        
 4.  
 5.             3      Gjør dips. Finn to identiske, veldig stabile og robuste stoler. Legg dem tilbake og tilbake, og skille dem så at de er fra skulderbredde fra hverandre. Sett en hånd på hver stol og bøy knærne slik at føttene ikke berører gulvet. Gå ned til armene dine er 90 grader, løft deretter opp igjen til armene dine er rette. Dette teller som 1 repetisjon.  
    
  • Dips er en flott trening for de indre pectorale musklene som du ofte ikke trener nok med push-ups.
  •  
         
 6.  
             

    3      Brysttrening for eksperter  ,

    
   
 1.             1      Lag pushups med ryggsekk. Når normale push-ups og deres varianter blir for enkle, er disse øvelsene ikke noe for kroppen din. Du må øke vekten og belastningen på pushupene, som kan oppnås veldig bra med en ryggsekk. Gjør noe av øvelsene beskrevet ovenfor og bruk en ryggsekk. Du kan endre vekten i sekken i henhold til dine krav.        
 2.  
 3.             2      Gjør dips med en ryggsekk. Når normale dips blir for enkle, bygger de ikke lenger pectorale muskler, men utholdenhet i brystmusklene. For å fortsette å bygge muskler, må du øke vekten og stresset på dips. Dette kan gjøres veldig bra og enkelt med en ryggsekk. Du kan legge mer eller mindre vekt i ryggsekken din i henhold til dine krav.        
 4.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Gjenopprett raskt.

Bor i et telt.

Tren med sandbag.

Lær å skate av deg selv.

Vær god til fistfighting.

Lag en frontflip (for nybegynnere).

Enkelt synke et hoppeskudd.

Forbered deg på langdistanse løp.

Bor i et telt.

Bli en bedre basketballspiller.

Forme putting greener.

Få et mellomrom mellom lårene dine.

Forlate en kamp.

Kick høyere.

Utfør Mae Geri (Shotokan Karate).

Lag krutt.

Arm armene dine for baseball.

Bygg pectoral muskler med et gummibånd.

Sidecrunches.

Nå en Runner's High.

Øk benkpressen.