Home \ Sport
 

Dykkermaske.

 

Det vil skje før eller senere: masken vil tåle opp. Tåke er en plage og kilde til frustrasjon for en rekke nye dykkere - spesielt de med nytt utstyr. Slik lager du en maske for dykking og tåke for alltid!

                 

Fremgangsmåte .

    
     
  1.            1      Vask masken i varmt såpevann for å fjerne produsentens konserverende smøremiddel. Masker er laget i dag med silikonekanter. Silikon kan forandre farge og miste fleksibilitet over tid da den er utsatt for elementene. Produsenter belegger masker med smøremiddel for å forhindre dette mens de ligger på hyllene i butikken. Det er dette smøremiddelet som ligger bak tåken i nye masker.        
  2.  
  3.             2      Skru inn innsiden av linsene med et mildt slipemiddel. [kun glasslinser! Noen masker har plastlinser som er riper med denne teknikken.] Såpevann vil oppløse det meste av fettet, men linsene må rengjøres grundig for å unngå tåke. Tannkrem er det beste middelet for å rengjøre innsiden av linsene. Tannkremet må IKKE være gel, da gelpasta ikke inneholder nok slipemiddel. Husholdningsrengjøringsmidler kan også være gode, men sørg for at masken er helt skyllet før bruk, fordi husholdningsrengjøringsmidler kan irritere eller skade skødesløse dykkere dersom rusk forblir i masken. Med sirkulære bevegelser og lite trykk, skrubbe linsens indre overflate grundig med en dråpe tannkrem om størrelsen på en mynt i noen minutter. Skyll 2-3 ganger gjentatte ganger.       
  4.  
  5.             3      Rengjør innsiden og skyll den dagen før du går i vannet. Hvis masken er fjernet av en eller annen grunn, enten spytte (eller vær forsiktig, fordi spytt inneholder mange ekkel ting som du ikke skal komme i øynene) på linsene eller gi et kommersielt anti- Fyller inn i den for å holde den ren.                 
  6.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

             
Sport populær:
Lag krutt.

Gjør kardiotrening hjemme.

Danse Grand Jeté.

Få bedre biceps.

Dykking med åpne øyne.

Lag et sidekick.

Spiller biljard profesjonelt.

Klatre opp en vegg.

Å være medvirkende i basketball.

Stram magen din.

En hjort gjemmer seg.

Lag en knyttneve.

Spill rugby.

Sport bidrar til å kvitte seg med mannlige bryster.

Kast en tomahawk.

Bro en bro.

Få kroppen til en modell.

Lag krutt.

Lær dansen.

Bygg en løpende rutine.

Beslutter mellom Yoga og Pilates.