Home \ Sport
 

Opprett en treningsplan.

 

Det er veldig enkelt å komme inn på trening, men for å oppnå langsiktige mål må du opprette en levedyktig suksessplan. Les forskjellige kilder eller bruk en app hvis du ikke har tid til å skrive din egen plan. Men du bør i det minste prøve å skrive ned planen din som de gamle legender i kroppsbygging.

 

I denne artikkelen lærer du hvordan du ikke bare lager en treningsplan, men også en komplett ernærings- og suppleringsplan for å sikre at treningen din er garantert å lykkes. Først vil vi ta vare på organisasjonen av treningsrutinen. For eksempel kan du trene to deler av kroppen hver dag, dele opp treningsplanen din (trene hver 2. dag), eller trene musklene hver dag som en rusavhengig.

 

Men ærlig - det siste alternativet anbefales ikke. Det er mange nybegynnere som prøver dette. De blir vanligvis utmattede, demotiverte og i verste fall skadet, og resultatene er langt fra overbevisende.

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Informer deg selv og bestem deg for din personlige rutinemessige og de rette øvelsene. Når du har funnet riktig rutine for deg, hold deg informert og velg kroppsregioner du vil trene for hver dag. For eksempel, på dag 1 (mandag) kan du trene brystet og triceps.       
 2.  
 3.                       2      Skriv ned for hver øvelse, hvor mange sett med hvor mange repetisjoner (Reps) du vil fullføre, i tillegg om nødvendig, noter tidsintervaller mellom settene. Skriv ned forbedringer og forverringer, og arbeid for å fortsette å forbedre.       
 4.  
 5.             3      For å øke vekten for de fleste øvelser, start med 3x12 reps. I uke 2 øker du til 3x13, i uke 3 til 3x14, og på 3x15 i uke 4.        
 6.  
 7.             4      Øk vekten i uke 5 og gå tilbake til 12 reps. For kroppslige øvelser som dips og push-ups, bruk et vektbelte og gradvis legg til vekt.        
 8.  
 9.             5      Følg denne treningsplanen i 8 til 12 uker, da skal du kunne bestemme målbar suksess. Jo lenger du går, jo mer muskuløs blir du.        
 10.  
 11.             6      Hvis du vil få så mye synlig muskelmasse som mulig, bør du jobbe med færre repetisjoner og høyere vekter. Mer vekt betyr mer styrke, mer muskeløkning og samtidig mindre kroppsfett.        
 12.  
 13.             7      Tenk deg at du var en basketballproff. Sikkert vil du bruke mye tid på trening på kaste kurver for å være mer fokusert og gjøre hoppøvelser for å forbedre høyden din? Det er det samme med kraften. Fokuser primært på vekter som bør være så tunge som mulig, med få gjentakelser tilsvarende. I tillegg trener du i kategori 8 til 12 repetisjoner (hypertrofi trening), slik at musklene dine fortsetter å vokse og bli definert.        
 14.  
 15.             8      Ta en diett. Dessverre er de fleste som begynner å trene så tidlig som den andre uken fordi de ikke ser noen resultater. Fitness-eksperter forkynner fakta igjen og igjen, men igjen og igjen blir de dyktig ignorert. Så igjen: gjør en diett. Og bli med den. Hvis du har en stabil kroppsbygning, så du er ganske plump, må du redusere i diettfett og glukose (sukker) til nesten null. Det betyr ingen hurtigmat, fordi den er full av sukker og salt. Du bør spise et høyt proteinholdig kosthold og vær forsiktig med å redusere karbohydrater, salt og fett så mye som mulig.        
 16.  
 17.             9      Hvis du er mer av en mager sild, er det ikke så viktig, men det kan også hjelpe deg med å minimere sukker og fett, slik at du ikke bygger hvilke kroppsbyggere som kaller "skitten masse". Spis hver to timer og spis mye, men rett. Så du bygger opp "ren bulk", best av alt.        
 18.  
 19.             10      Eventuelt ta kosttilskudd. Kosttilskudd er vanligere i dag enn noen gang før. Noen tror på det, noen gjør det ikke. Vi tror de burde være akkurat hva de er ved navn: kosttilskudd til hjelp trening. Hvis du finner det vanskelig å konsumere nok protein, karbohydrater, mineraler, vitaminer, essensielle aminosyrer eller lignende, så kosttilskudd kan hjelpe. Ellers trenger du ikke virkelig dem.                  
 20.  
             

Tips .

             
Sport populær:
Form rumpen gjennom løpende trening.

Lær Parkour.

Bodyboarding.

Brenn kalorier mens du arbeider.

Vinn et løp.

Utfør treposisjonen under yoga.

Kutte en fotball.

Skyt en ball i fotball.

Juster golfklubber.

Slå en forhånd i tennis.

Noen i ett skudd KO slå.

Kast en diskus.

Bygg en krepsfelle.

Shot put.

Pass deg som tenåring.

Bodyboarding.

Kamp mot flere fiender samtidig.

Kjør raskere.

Bygg en krepsfelle.

3 tips for sprinting raskt.

Vinn en sverdkamp.