Home \ Sport
 

Forbered deg på langdistanse løp.

 

Lær å håndtere kramper og pustenhet, reguler tempoet og forberede seg på langdistanse løp!

                 

Fremgangsmåte .

    
   
 1.            1      Forbered dagen før!        
 2.  
 3.             2      Drikk vann og spis frisk frukt dagen før en langdistanse løp. Dette hjelper ikke bare med å løpe lenger uten å bli utpustet, det reduserer også sannsynligheten for å få kramper.       
 4.  
 5.             3      Spis rikelig med fiber dagen før løp. Hvis du bor i en by hvor et stort løp foregår hvert år, har du kanskje lagt merke til at natten før, blir gigantiske pasta måltider ofte holdt i arrangementssentre eller parker.       
 6.  
 7.             4      Gjør et par strekkøvelser på løpedagen rett etter at du kommer opp for å få blodet til å pumpe tidlig, men sørg for at du ikke overdriver det.        
 8.  
 9.             5      Spis en god frokost! Å spise en sunn frokost og drikke et glass vann kan virkelig hjelpe deg med å løpe raskere.       
 10.  
 11.             6      Unngå sukkerholdige matvarer som donuts eller muffins til frokost, da de ikke gir deg energi eller utholdenhet for kjøringen din.        
 12.  
 13.             7      Lytt til foreldrene dine og trenerne. De forteller deg å strekke seg, og de har rett om det. Ikke glem å strekke ikke bare beina, men også armene, fordi ellers kan du få krampe i skulderen.       
 14.  
 15.             8      Se etter et jevnt tempo. Finn ditt tempo og hold deg til det. Selv om du er tregere og faller bak gruppen, bør du ikke bruke all energi til å ta opp. Du har spart litt energi og vil ta opp når de andre løpene blir trette. Det er lettere å ta mange små trinn enn noen få store.       
 16.  
 17.             9      Ikke endre tempoet din! Hvis du starter fort, blir du trøtt raskt, men når det skjer, vil du finne det vanskelig å bremse. Det er derfor du trenger å få en god følelse for hva ditt tempo er og holde fast i det hele løpet!       
 18.  
 19.             10      Spar energi til slutten. Kjør raskere når du nærmer deg målstreken. Spar strøm til slutten og bruk denne energien igjen for siste sprint!       
 20.  
 21.             11      Ikke spis for mye før du starter løp, da dette kan bremse deg ned.                  
 22.  
             

Tips .

                  

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

             
Sport populær:
Spiller ishockey.

Få en slankere midje.

Fullfør en håndstandsoverføring bakover ut av Radwende.

Dodge et slag.

Lær å stå på surfebrettet.

Bruk en tredemølle.

Få harde muskler.

Øk lungekapasiteten.

Bruk en Katana riktig.

Lag en hodeposisjon.

Hopp inn i vannet fra en startblokk.

Tren brystmusklene.

Spis Energy Gel.

Dykk med svømmebriller og ingen smerte med øynene åpne.

Naken gåing.

Vær en cheerleader.

Javelin kast.

Tren en flott bikini ipo.

Lære å gjøre en kip opp.

Kaste en endring.

Kjøre en popskive den.