Home \ Sport
 

Spis Energy Gel.

 

Energy Gel er et glukosebasert produkt laget for utholdenhet av idrettsutøvere. Det hjelper i løpet av et løp for å fylle opp blodsukkernivået og for å sikre tilførsel av hjernen. Den "glibberige" konsistensen er ment for enkel fordøyelse i magen, når fordøyelsen bremses ned for å lede mer energi inn i bevegelsene. Det er en god ide å teste energi geler før det store løp og følg råd fra maratonløpere.

              

Fremgangsmåte .

    

  Del 1      Kjøp Energy Gel  ,

    
   
 1.            1      Velg forskjellige smaker av geler. Under et løp, kan magen din gå lettet, så det er lite sannsynlig at du vil spise en gel som du vanligvis ikke liker.       
 2.  
 3.             2      Se etter produkter som inneholder maltodextrin eller fruktose og blander med naturlig ris sirup. Selv om du foretrekker naturlige produkter, kan syntetiske produkter oppnå bedre resultater.        
 4.  
 5.             3      I tillegg til geler, prøv Energy Chew. Gels er generelt lettere å fordøye fordi tyggegummi krever mer arbeid fra munnen og fordøyelsessystemet. Noen løpere, syklister, klatrere og andre idrettsutøvere som smaken av tyggegummi, men bedre.                  
 6.  
             

  Del 2      Test Energy Gel  ,

    
   
 1.             1      Planlegg flere lange treningsøkter for å teste gelene etter smak, sammensetning og effektivitet.        
 2.  
 3.             2      Ha alltid vann med deg. Du bør alltid konsumere energi gel med en eller to vannklemmer.        
 4.  
 5.             3      Prøv frukt, sjokolade og vanilje smaker. Du vet kanskje ikke hva kroppen din vil kreve hvis du er midt i treningen.        
 6.  
 7.             4      Prøv en "Rocket Fuel" energi gel i de siste 20 minuttene av løpet. Ikke ta denne typen lenger, ellers risikerer du å være utmattet før målstreken. Disse gelene virker ikke for alle.        
 8.  
 9.             5      Velg gelen som gir deg en merkbar boost 3 til 15 minutter senere. Mange løpere beskriver dette som "tailwind" og resultatene skal være merkbare.        
 10.  
             

  Del 3      Bruk Energy Gel under et løp  ,

    
   
 1.             1      Ha en sunn frokost før løpet. Selv om de fleste geler sier å spise en pakke 30 minutter før de går, er det langt bedre å fylle kroppen din med enklere sukkerarter for å bygge opp et godt tilbud av komplekse og enkle karbohydrater. Gels er enkle karbohydrater laget for å holde deg i gang, for ikke å gi deg en god start.        
 2.  
 3.             2      Vent 45 til 60 minutter før du spiser din første gel. Din karbohydratforsyning varer mellom 90 og 120 minutter, avhengig av tempoet. Ta deg tid til å finne taket og pakke ut gelpakker.        
 4.  
 5.             3      Juster inntaket slik at du spiser det like før en vannstasjon. Du trenger et par søppel vann for å svelge det og fordøye pastaen. Ikke spis energi gel uten vann og bruk aldri det med sportsdrikker (energidrikker).        
 6.  
 7.             4      Ta flere pakker hver 30. til 60 minutter i resten av løpet. Les gelpakken før løpet og finn ut om serveringsstørrelsen. Det er bedre å spise mer gel i begynnelsen av løpet enn på slutten, ettersom fordøyelsen kan ende helt mot slutten.  
    
  • Hvis du vet at fordøyelsen din stopper helt og du har problemer med drikkevann mot slutten av løpet, må du ikke ta energi geler mot slutten. Ellers kan du gi deg selv fordi magen din ikke klarer å fordøye.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Juster din serverstørrelse hvis du har en sensitiv mage. Løpere som har en tendens til å bli syke, skal ta bare en fjerdedel av beløpet hvert 20. minutt fra starten av løpet. Velg smak nøye og unngå å spise gelen mot slutten av løpet.        
 10.  
 11.             6      Ta en annen servering et par minutter etter slutten av løpet, når du er riktig utmattet. Det kan hjelpe deg med å gjenopprette. Ved neste måltid bør du igjen ta komplekse karbohydrater.        
 12.  
             

Advarsler .

                  

Hva du trenger .

                     
Sport populær:
Fortsett å gå ned i vekt etter feasting.

Hopp frem en somersault.

Riktig pust mens du kjører.

Krabber fanger.

Tren hjemme.

Bruk en Katana riktig.

Trening for et strammere bryst og rump.

Lære å gjøre en kip opp.

Vær en bedre cheerleader.

Organiser en golf turnering.

Skøyter.

Stram kroppen din.

Den beste tiden å fiske.

Slå en forhånd i tennis.

Opplæring av underbuksemuskulaturen.

Få en fin rump.

Riktig antrekk for yoga.

Kom deg i form i treningsstudioet.

Rengjør tennissko.

Lag veggseter.

Få Po i form raskt.