Home \ Sport
 

En hjort gjemmer seg.

 

Det er mer enn en måte å skinne på hjort. Hvordan du bestemmer deg for å huden din hjort avhenger stort sett av om du vil henge hodet og skuldrene på veggen eller ikke. Denne artikkelen beskriver teknikker for begge situasjoner.

              

Fremgangsmåte .

    

    1      Enkel moultingmetode (ikke å henge på veggen)  ,

    
   
 1.            1      Hang hjorten! Heng hjorten din med et tau rundt trollene eller nakken på et tre eller en traktor!        
 2.  
 3.             2      Lag snitt på nakken og på brystet! Først, skjær huden rundt skallen skalle! For det andre, skjær huden ned på forsiden av nakken, ned i brystet, ned til magen og til kjønnsområdet! 
    
  • Gjør resten av kuttet med knivbladet ditt etter ditt første snitt på nakken! Dette bidrar til å forlenge knivens levetid (da bladet ikke skjærer seg gjennom skjulet) og minimerer sannsynligheten for at du ved et uhell støter inn i et organ.
  •  
  • Pass på at du bare kutter gjennom huden og membranen, ikke i musklene!
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør snitt på fremre bein! Lag snitt fra snittet ved brystet, med forbenene ned og rundt bena over knærne!       
 6.  
 7.             4      Start å fjerne huden! Skal huden av bena og nakken med hendene, beveger seg mot brystet! 
    
  • Hvis muskelvev går av med huden, bruk en liten kniv for å kutte gjennom underliggende membraner!
  •  
         
 8.  
 9.             5      Legg en golfball (eller stein av samme størrelse) midt i den skrællede huden på baksiden av halsen så snart huden er av bein og nakke! Slip huden rundt golfbollen! Ballen gir fast grep til neste trinn.       
 10.  
 11.             6      Ta av huden med et tau! Fest et tau rundt hudlommen som inneholder golfballen! Deretter trekker du den andre enden av tauet for å skrelle av huden! Alternativt kan du knytte den andre enden av tauet til et kjøretøy og trekke av huden med den.       
 12.  
 13.             7      Rydde opp! Skyll kadaveret med klart vann så snart huden er fjernet for å fjerne alt håret!                 
 14.  
             

    2      Moulting metode for fremtidig hengende på veggen  ,

    
   
 1.             1      Hang hjorten på et tre eller en traktor med et tau rundt bakbenene! Ikke heng hjorten rundt nakken (eller trekk den med et tau rundt halsen) hvis du planlegger å henge hodet mot veggen, da det vil skade kappen din!       
 2.  
 3.             2      Gjør det første kuttet rundt nakken! Hvis du vil henge hertens hode og skuldre, må du være forsiktig så du ikke skader kappen mens du skyller. Denne moultingmetoden etterlater mye intakt cape for å henge skuldrene. 
    
  • Den første snittet du bør gjøre går rundt bunnen av brystbenet rundt dyrets bryst.
  •  
  • Gjør resten av kuttene etter ditt første snitt med knivbladet pekende opp! Dette forlener bladets levetid (som det ikke skjærer gjennom pels) og minimerer risikoen for å stikke inn i et organ ved et uhell.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Gjør kutt på bena! Gjør kutt rundt forbenene dine, halvveis mellom knær og skuldre! Deretter sirkler du på forsiden! Strek innsnittet fra omkretsen opp til armhulen! Snittet opp på beinet bør følge linjen der den brune og hvite pels møtes. 
    
  • Ta deg tid til å få beina til deg, følg sammenstøt av brun og hvit pels!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bli med på kuttene! Når du er ferdig med det, å følge den hvite-brun pels linje fra benet høyt i armhulen, kjøre kuttet rett tilbake på og kuttet den med innsnitt til brystet! Når dette er ferdig, bør dette kuttet være parallelt med hjortens kropp.       
 8.  
 9.             5      Ta av kappen! Kutt den underliggende membranen langsomt med en liten kniv og skrell av huden! Rull ned kappen fra slaktkroppen mens du skinner for å unngå å få for mye hår på kjøttet! 
    
  • Pass på å ikke kutte inn i huden!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Fjern hodet! Etter å ha fjernet hele huden fra fremre bein, bryst og nakke, er du klar til å fjerne hodet. Kutt med en liten skarp kniv ca 10 cm bak skallen til beinet gjennom muskelen! Når du kommer til vertebraen, ta en liten bensag for å kutte beinet og fjern hodet! 
    
  • Du skar ikke huden i dette trinnet. Huden på nakken skal allerede skli tilbake.
  •  
  • Din kjæledyrglimmer bruker denne 7,5 - 10 cm nakke for å ta målingene som trengs for å velge en mannequin av riktig størrelse for opphenget.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Ferdig. Du kan på en eller annen måte huden på baksiden av dyret. Når du er ferdig, skyll slankekroppen for å fjerne pels som har fast på kjøttet!       
 14.  
 15.             8      Ta kappen til en lokal dyreavler for å slappe av! Legg kappen og hodet i en pose for umiddelbar levering til din lokale dyreforedler!       
 16.  
             

Hva du trenger .

             
Sport populær:
Skateboard a Varial Kickflip.

Sparker en fotball.

Bli en bedre fotballspiller.

Styr overkroppen.

Reduser tykke lår.

Hvordan bli en hipster.

Bygg muskler på rumpa.

Hvordan føles som en idrettsutøver.

Kaste en kniv.

Fremskynde muskelvekst.

Boost utholdenhet.

Lær å lære Kung Fu raskt.

Bli profesjonell basketballspiller.

Gå en 6 minutters mil.

Gjør sitteoppgaver.

Øk tempoet.

Tren de indre lårmuskulaturene hjemme.

Påfør Eye Black for Basketball.

Ben og kalver og hvordan du får dem slanke.

Klatre opp en vegg.

Forbedre din fleksibilitet.